Billys Οκτώβριος 17, 2011 #8121 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 captain america 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Οκτώβριος 17, 2011 #8122 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2011 Cidade de Deus (City of God)Δε θα τη βαθμολογήσω, απλά και μόνο γιατί είναι ιδιαίτερη ταινία και δε θέλω να σας προκαταβάλλω ούτε αρνητικά, ούτε θετικά.Βασίζεται σε αληθινή ιστορία, όλοι οι χαρακτήρες είναι υπαρκτά πρόσωπα και κάποιοι από τους ηθοποιούς/κομπάρσους που συμμετέχουν, έχουν ζήσει τα πραγματικά γεγονότα.Πραγματεύεται την ιστορία των φτωχών παιδιών που μεγαλώνουν στη Βραζιλία. Η βαθμολογία στο IMDb είναι 8.8/10 και βρίσκεται στο no 18 όλων των εποχών.πολύ δυνατή ταινία.Σε όσους αρέσουν οι γκανγκστερικές να την δουν οπωσδήποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 18, 2011 #8123 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Μηπως εχεις βγει μπουχτισμενος απο το φανταριλικι και εχουν πεσει καπως τα standard σου?Πολυ μετρια την βρηκα εγω την ταινια.Διασκεδαστικη αλλα μετρια. Πρέπει να είσαι και anime fan για να σου αρέσει η ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 18, 2011 #8124 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Εσύ να δεις αυτή Πολύ μέτριο IMO:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 18, 2011 #8125 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Πρέπει να είσαι και anime fan για να σου αρέσει η ταινία.Η λεξη fanservice με "προδωσε" ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 18, 2011 #8126 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Μηπως εχεις βγει μπουχτισμενος απο το φανταριλικι και εχουν πεσει καπως τα standard σου?Πολυ μετρια την βρηκα εγω την ταινια.Διασκεδαστικη αλλα μετρια. εμένα πάντως με είχε πάρει ο ύπνος πολλές φορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 18, 2011 #8127 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Η ταινία ήταν ο ορισμός του EPIC FAIL.Και anime fan να ήμουν,δε θα έβλεπα ταινία με τέτοιες ηθοποιούς (ένας θεός να τις κάνει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 18, 2011 #8128 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 μην είσαι απόλυτος λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 18, 2011 #8129 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 Red State αποφύγετέ την ..... :help::help::help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 18, 2011 #8130 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 A Clockwork Orange (1971) - IMDbEιδα μεχρι τη μεση γιατι βαρεθηκα και νυσταζα, οποτε δεν θα την βαθμολογησω. Απλα θελω να πω οτι δεν με συγκινησε και ιδιαιτερα.... δεν μπορω να πω οτι περνουσε ευχαριστα η ωρα. Θα της δωσω μια ευκαιρια ακομα να την δω ολη γιατι εχω ακουσει καλα λογια και ειδικα απο το βιβλιο που εχει διαβασει η κοπελα μου, το οποιο οπως ειπε και εκεινη ηταν πολυ καλυτερο απο την ταινια μεχρι εκει που ειδαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 18, 2011 #8131 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2011 A Clockwork Orange (1971) - IMDbEιδα μεχρι τη μεση γιατι βαρεθηκα και νυσταζα, οποτε δεν θα την βαθμολογησω. Απλα θελω να πω οτι δεν με συγκινησε και ιδιαιτερα.... δεν μπορω να πω οτι περνουσε ευχαριστα η ωρα. Θα της δωσω μια ευκαιρια ακομα να την δω ολη γιατι εχω ακουσει καλα λογια και ειδικα απο το βιβλιο που εχει διαβασει η κοπελα μου, το οποιο οπως ειπε και εκεινη ηταν πολυ καλυτερο απο την ταινια μεχρι εκει που ειδαμε. ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ, ΝΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.