Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Transformers 3 4/10

Με τον Shia LaBeouf ταινια δεν μπορω να δω!

Μου την εσπαγε απο το πρωτο ακομα .Το ιδιο ισχυει και για τις αλλες ταινιες που τον εχω δει,με εξαιρεση το Disturbia.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Rubber (2010) Από αυτά που είχα ακούσει την περίμενα καλύτερη. Είχε κάποιες πολύ καλές στιγμές αλλά σαν σύνολο δεν με έπεισε.

5/10

Nude Nuns With Big Guns (2010) Είναι πολύ κοντά στο ύφος του Rodriguez. Πολύ καλή!!!!! Μου άρεσε.

8/10

The Man from Earth (2007) - IMDb 8/10.Πιστεύω ήταν για παραπάνω αλλά σαν να ήταν λίγο βαρετή.Δεν ξέρω ίσως να έφταιγε που νύσταζα ήδη :hehe:

Bridesmaids (2011) - IMDb μην την δείτε για κανένα λόγο.Βαθμολογία δεν ξέρω.- όσο πάει.Στο 5λεπτο την σαμάτησα.

Smurfs 6/10

Οκ ,πολυ ευχαριστο.

Προσωπικα το ευχαριστηθηκα περισσοτερο απο το Transformers 3 ,που ηταν απο το μισο και μετα copy + paste απο το 1ο της σειρας.

Προσωπικα το ευχαριστηθηκα περισσοτερο απο το Transformers 3 ,που ηταν απο το μισο και μετα copy + paste απο το 1ο της σειρας.

εννοεις ....robot να παλευουν μεταξυ τους??:hmm:

Και εναν πρωταγωνιστη να τρεχει στο ψηλοτερο κτηριο με ενα "item - σωτηρα" και ενω ολοι σκοτωνονταν μεσ'την πολη .... επι μια ωρα,για να δω Optimus vs two evil enemies 2 λεπτα σκηνη. -.-

just like the first time και αυτη τη φορα λιγοτερο Optimus.Ακομα και οι φιλοσοφιες του στο τελος ηταν 10 δευτερα. :(

10 minutes of "Horrible Bosses" :bad::bad::bad::bad::bad:/5

Μάλλον γέρασα για να ακούω μπινελίκια και να γελάω.

0 πλέον η γνώμη μου κ για κάποιους ηθοποιούς.

10 minutes of "Horrible Bosses" :bad::bad::bad::bad::bad:/5

Μάλλον γέρασα για να ακούω μπινελίκια και να γελάω.

0 πλέον η γνώμη μου κ για κάποιους ηθοποιούς.

Κι εγώ το περίμενα καλύτερο και τελικά... @@@... μεγάλη πατάτα...

Μόνο η Τζένιφερ άξιζε... όχι για τον ρόλο ή την ηθοποιία αλλά για μερικές σκηνές...

The Man from Nowhere (2010) - IMDb 8+/10

Εξαιρετική ταινία, από τις καλύτερες που έχω δει από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλα τα λεφτά η σκηνή της μονομαχίας πριν το τέλος. Το εξαιρετικό soundtrack[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GwYf1GhPcAw]OST[/ame] την μεταμορφώνει από μια ίσως συνηθισμένη βίαιη μονομαχία σε κάτι το μοναδικό. Το κερασάκι... τι κερασάκι, η κερασάρα στην τούρτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.