Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Lucky Number Slevin...

Καλούτσικη ήταν αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας

Rambo IV

Ο παππούς σερνόταν αλλά ο τυπάς με το Sniper ήταν καλός

:D

HD 720p και τα δύο

Το Lucky Number Slevin μου είχε φανεί απίστευτο, ως προς το σενάριο. Μπορεί να φταίει ότι την προηγούμενη είχα δει το Τρούμαν Καπότ (τότε πήγαινα 2-3 φορές τη βδομάδα σινεμά :p)

Σήμερα είδα το Φιλί της Ζωής. Πολύ καλή (η Κατερίνα Παπουτσάκη :p)

House of Flying Daggers σε 1080p ΧΩΡΙΣ υποτιτλους.

http://www.imdb.com/title/tt0385004/

μουσικη?σκηνικα?εφε?φοβερη υποθεση και σκηνοθεσια?,......απλα respekt

μεσα στις 5 καλυτερες ταινιες που εχω δει τα τελευταια 10χρονια.

(μπορει να μην καταλαβα τι ελεγαν στα κινεζικα.ειχα διαβασει βεβαια την υποθεση....αλλα σιγουρα ευχαριστηθηκα παραπανω το εργο)

ψιλό-off topic....

Δες οπωσδήποτε το Hero http://www.imdb.com/title/tt0299977/

• 2 weeks later...

King of California

Για να περάσει η ώρα, μια χαρά ήταν :)

Αλλά απ'ότι έμαθα το Τουρκία - Τσεχία είχε πολύ ενδιαφέρον. Βρηκα κι εγώ μερα για να δω ταινία :p

indiana jones 4 η εγω θυμομουνα τα προηγουμενα 3 θεικα (επιδη εχω χρονια να τα δω)και το νεο ηταν στα χναρια τους..η απλα ηταν "μπουρδες" και τα παλια...τι να πω..καθολου δεν μαρεσε παντος :p

Fool's Gold..........θα του εβαζα 8/10.

Redline............αρκετα καλο 6/10

Fast truck.............πολυ καλο 9/10

Crank....................8/10

Crank....................8/10

ιεροσυλία.Το crank παίρνει πάνω από 11/10. πολύ γέλιο, πολύ δράση, πολύ καφρίλα

Είδα χθες το The INCREDIBLE hulk. Πήγαινα πιστεύοντας ότι θα είναι μέτριο-, όπως το προηγούμενο, αλλά ήταν πολύ δυνατό. Το συνιστώ.

ΥΓ. Αφήνει κ υπόνοιες για Hulk + Iron Man

Είδα χθες το The INCREDIBLE hulk. Πήγαινα πιστεύοντας ότι θα είναι μέτριο-, όπως το προηγούμενο, αλλά ήταν πολύ δυνατό. Το συνιστώ.

ΥΓ. Αφήνει κ υπόνοιες για Hulk + Iron Man

Ήτανε φοβερή ταινία,με πολύ δράση.Αυτό που δεχνει στο τέλος είναι για κομικ World war Hulk.Ή κάπως έτσι.

no country for old men@720p

Καλή ταινία, ενδιαφέρουσα πλοκή. Ένα ευχάριστο δίωρο :)

Πληρης απογοητευση το νεο Indiana Jones...και το λεγα οτι επρεπε να παω να δω το Hulk.

Hitman που ήταν αρκετά καλό. Για την ακρίβεια πολύ καλύτερο από ότι περίμενα!

10.000BC η απόλυτη μπούρδα που απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει ότι δε βλέπουμε ταινίες που διαφημίζουν στην τηλεόραση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.