Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

The Dark Knight 5/10

μετα απο την μια ωρα που αρχιζουν ολα να πηγαινουν γρηγορα γινεται κουραστικο και βαρετο,σαν να ηθελαν να βαλουν ταινια 5 ωρων σε 2.τη rachel γιατι την αλλαξαν και εβαλαν αυτο το Μπαζο??-2 βαθμους μονο και μονο για τη χαλια μουρη της.γενικα το ειδα μεχρι το τελος μονο και μονο για να το δω,οχι οτι ειχε κατι το ενδιαφερον...απορω πως εχει και 8,9 στο imdb.το πρωτο κλασεις ανωτερο.

The Dark Knight 5/10

μετα απο την μια ωρα που αρχιζουν ολα να πηγαινουν γρηγορα γινεται κουραστικο και βαρετο,σαν να ηθελαν να βαλουν ταινια 5 ωρων σε 2.τη rachel γιατι την αλλαξαν και εβαλαν αυτο το Μπαζο??-2 βαθμους μονο και μονο για τη χαλια μουρη της.γενικα το ειδα μεχρι το τελος μονο και μονο για να το δω,οχι οτι ειχε κατι το ενδιαφερον...απορω πως εχει και 8,9 στο imdb.το πρωτο κλασεις ανωτερο.

Εχω τσακωθει με αρκετο κοσμο για τα αθλια μπατμαν του νολαν.

Το προτιμώ διότι το θέλω να είναι όσο πιο αληθοφανές γίνεται. Το ξέρω ότι είναι comic, αλλά αυτή η απόδοση που πλησιάζει όσο περισσότερο μπορεί την "πραγματικότητα" μου αρέσει.

Το προτιμώ διότι το θέλω να είναι όσο πιο αληθοφανές γίνεται. Το ξέρω ότι είναι comic, αλλά αυτή η απόδοση που πλησιάζει όσο περισσότερο μπορεί την "πραγματικότητα" μου αρέσει.

Τοτε δεν θες μπατμαν.Sorry mate

Τοτε δεν θες μπατμαν.Sorry mate

Όταν διάβαζα batman ήμουν μικρός και γούσταρα. Τώρα μεγάλωσα και η μεταφορά του σε πιο πραγματικά δεδομένα με "αγγίζει" περισσότερο...

3 Idiots Εξαιρετική ταινιούλα και σε αυτό βοηθάει και ο τίτλος της πακέτο με το πόστερ.

αφού περιμένεις να δεις μια, ας πούμε, καλή σάχλα και τελικά βλέπεις κάτι πολύ ποιο ουσιώδες με πολλά μηνύματα

Το κακό είναι ότι η ταινία δεν τραβάει μέχρι το τέλος όσο καλά ξεκινάει. Η τελευταία ώρα είναι μάλλον ψιλό βιαστικά φτιαγμένη, σε σχέση με το πρώτο κομμάτι.

Το 8αράκι πάντως το έχει για πλάκα. Οπότε 8/10

Trading Places (1983) 8/10

Και οι δυο πρωταγωνιστες ηταν μοναδικοι!!!

Έχεις πλακώσει όλα τα 8+ των τελευταίων 30 χρόνων ε;

Αν και όχι 8αράκι, δες και αυτό Coming to America (1988) - IMDb

Το θυμάμαι πάντα όταν αναφέρεται το Trading Places λόγω της mini σκηνής με τους άστεγους.

Πωπω το Coming America το ειχα και το εσβησα.

Το σκεφτομουν οτι αργα ή γρηγορα καποιος θα το παρατηρουσε οτι βαζω συνεχεια τις ιδιες βαθμολογιες. Συνηθως απο 7 και πανω. Το θεμα ειναι οτι πριν δω ταινια ψαχνω λιγο βαθμολογιες απο δω και απο κει,κοιταω καποια σχολια ,προσεχοντας μην πεσω σε spoilers και επειτα παω να δω την ταινια.

Με χαλαει πολυ να βαζω μια ταινια χωρις να ξερω κατι για αυτην και να με ξενερωνει.Ε συνηθως δεν παιφτω και απο μονος μου εξω..... Ποσο να μου αρεσουν δηλαδη τα Στρουμφακια 3D ή ο Green Lantern. :p

Παω για Stephen King's It ....

Δεν εχω τρομοκρατηθει με αλλη ταινια οσο με αυτη μικρος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.