pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 7, 2011 #7741 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Βereavment 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 7, 2011 #7742 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Stand by Me (1989) 8/10Υπεροχη ταινια.Οσοι την εχουν δει ,σιγουρα εχουν θυμηθει και εκεινοι τους φιλους και τις περιπετειουλες τους στο δημοτικο και λιγο μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 7, 2011 #7743 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 The Dark Knight 5/10μετα απο την μια ωρα που αρχιζουν ολα να πηγαινουν γρηγορα γινεται κουραστικο και βαρετο,σαν να ηθελαν να βαλουν ταινια 5 ωρων σε 2.τη rachel γιατι την αλλαξαν και εβαλαν αυτο το Μπαζο??-2 βαθμους μονο και μονο για τη χαλια μουρη της.γενικα το ειδα μεχρι το τελος μονο και μονο για να το δω,οχι οτι ειχε κατι το ενδιαφερον...απορω πως εχει και 8,9 στο imdb.το πρωτο κλασεις ανωτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Σεπτέμβριος 7, 2011 #7744 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 3 Idiots, μετα απο τα καλά λόγια που άκουσα εδώ και απο πολλούς.Είχατε δίκιο, είναι καταπληκτική η ταινία!!!!:clap:9,5/10 και μάλιστα άνετα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 7, 2011 #7745 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 The Dark Knight 5/10μετα απο την μια ωρα που αρχιζουν ολα να πηγαινουν γρηγορα γινεται κουραστικο και βαρετο,σαν να ηθελαν να βαλουν ταινια 5 ωρων σε 2.τη rachel γιατι την αλλαξαν και εβαλαν αυτο το Μπαζο??-2 βαθμους μονο και μονο για τη χαλια μουρη της.γενικα το ειδα μεχρι το τελος μονο και μονο για να το δω,οχι οτι ειχε κατι το ενδιαφερον...απορω πως εχει και 8,9 στο imdb.το πρωτο κλασεις ανωτερο.Εχω τσακωθει με αρκετο κοσμο για τα αθλια μπατμαν του νολαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 7, 2011 #7746 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Εχω τσακωθει με αρκετο κοσμο για τα αθλια μπατμαν του νολαν.Ο καθένας έχει τα γούστα του. Προσωπικά που άρεσαν περισότερο και από του Schumacher και από του Burton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 7, 2011 #7747 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Προτειμας δλδ το τανκ τον αμερικανικου στρατου για batmobile?ΟΚ.πραγματικα γουστα ειναι αυτα.Ο νολαν εβγαλε και το παραμικρο κομικ στοιχειο απο την σειρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 7, 2011 #7748 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Το προτιμώ διότι το θέλω να είναι όσο πιο αληθοφανές γίνεται. Το ξέρω ότι είναι comic, αλλά αυτή η απόδοση που πλησιάζει όσο περισσότερο μπορεί την "πραγματικότητα" μου αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 7, 2011 #7749 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 burton και πάλι burton Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 7, 2011 #7750 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Το προτιμώ διότι το θέλω να είναι όσο πιο αληθοφανές γίνεται. Το ξέρω ότι είναι comic, αλλά αυτή η απόδοση που πλησιάζει όσο περισσότερο μπορεί την "πραγματικότητα" μου αρέσει.Τοτε δεν θες μπατμαν.Sorry mate Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 7, 2011 #7751 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Τοτε δεν θες μπατμαν.Sorry mate Δεν πειράζει. Θα ζήσω και χωρίς αληθινό Batman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 7, 2011 #7752 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Τοτε δεν θες μπατμαν.Sorry mateΌταν διάβαζα batman ήμουν μικρός και γούσταρα. Τώρα μεγάλωσα και η μεταφορά του σε πιο πραγματικά δεδομένα με "αγγίζει" περισσότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 7, 2011 #7753 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 3 Idiots Εξαιρετική ταινιούλα και σε αυτό βοηθάει και ο τίτλος της πακέτο με το πόστερ. αφού περιμένεις να δεις μια, ας πούμε, καλή σάχλα και τελικά βλέπεις κάτι πολύ ποιο ουσιώδες με πολλά μηνύματαΤο κακό είναι ότι η ταινία δεν τραβάει μέχρι το τέλος όσο καλά ξεκινάει. Η τελευταία ώρα είναι μάλλον ψιλό βιαστικά φτιαγμένη, σε σχέση με το πρώτο κομμάτι.Το 8αράκι πάντως το έχει για πλάκα. Οπότε 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 7, 2011 #7754 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Εκτος απο το Dark Knight τα αλλα της σειρας τα συγκαταλεγω στα μετρια.Μεχρι εκει.btwThe Fly (1986) 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Σεπτέμβριος 7, 2011 #7755 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 The Perfect Host.3/10. Απλά μην την δείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 7, 2011 #7756 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 The Perfect Host.3/10. Απλά μην την δείτε! Τόσο άθλια; Έχω δει μόνο την αρχή και δε μπορώ να πω ότι με απώθησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 7, 2011 #7757 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Trading Places (1983) 8/10Και οι δυο πρωταγωνιστες ηταν μοναδικοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 8, 2011 #7758 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Τhe Perfect Host 6/10Χαζομαρα για μενα, το 6 αρι μπαινει επειδη ειχε καποιες ανατροπεςΒridesmaids 6.5/10 Kαλουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 8, 2011 #7759 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Trading Places (1983) 8/10Και οι δυο πρωταγωνιστες ηταν μοναδικοι!!!Έχεις πλακώσει όλα τα 8+ των τελευταίων 30 χρόνων ε;Αν και όχι 8αράκι, δες και αυτό Coming to America (1988) - IMDbΤο θυμάμαι πάντα όταν αναφέρεται το Trading Places λόγω της mini σκηνής με τους άστεγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 8, 2011 #7760 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Πωπω το Coming America το ειχα και το εσβησα. Το σκεφτομουν οτι αργα ή γρηγορα καποιος θα το παρατηρουσε οτι βαζω συνεχεια τις ιδιες βαθμολογιες. Συνηθως απο 7 και πανω. Το θεμα ειναι οτι πριν δω ταινια ψαχνω λιγο βαθμολογιες απο δω και απο κει,κοιταω καποια σχολια ,προσεχοντας μην πεσω σε spoilers και επειτα παω να δω την ταινια. Με χαλαει πολυ να βαζω μια ταινια χωρις να ξερω κατι για αυτην και να με ξενερωνει.Ε συνηθως δεν παιφτω και απο μονος μου εξω..... Ποσο να μου αρεσουν δηλαδη τα Στρουμφακια 3D ή ο Green Lantern. Παω για Stephen King's It .... Δεν εχω τρομοκρατηθει με αλλη ταινια οσο με αυτη μικρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.