Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
The man in the iron mask. Καλούτσικο, ένα 6-6.5

The Count of Monte Christo. . Δε θα μπω στο τριπάκι να συγκρίνω ταινία με βιβλίο. Πολύ καλή ταινία, προτείνεται.

Πολύ καλές και οι δύο, κι ακόμα καλύτερα βιβλία :)

Μετά από καμιά 15αριά revisions, ο Lucas θα αλλάξει και το όνομα στο Star Wars. :TD:

Ειλικρινά και γω δε μπορώ να το καταλάβω τις αλλαγές αυτές. Περίμενα πώς και πώς τα bluray και έχω απογοητευτεί λίγο. Ότι θα τα πάρω μόνο και μόνο για τα extras είναι σίγουρο, ότι θα τις δω μία φορά τουλάχιστον και αυτό σίγουρο. Αλλά για επανηλημένες θεάσεις, μάλλον θα καταλήγω στα dvd μου και στο upscale της τηλεόρασης/player.

Δε μπορούσε να έχει και το theatrical μέσα; Την μυρίζομαι την δουλειά, το κάνει για να το αγοράσουμε σαν αρνιά, και μετά από κάνα 6μηνο θα βγάλει και τα theatrical στην "νέα" 3d version να μας αρμέξει πάλι...στο δι@βολο...

Friends with Benefits.6/10.

Ειναι αστειο το γεγονος οτι ενω σε ορισμενα σημεια της ταινιας οι πρωταγωνιστες σατιρίζουν τα κλισε των ρομαντικων χολιγουντιανών ταινιων η ιδια η ταινια ειναι γεματη απο αυτα.Shift+delete το ταινιακι και απο τον σκληρο δισκο και απο το κεφαλι μου.Ισα ισα για να περασει το βραδακι.

Edit: Όλα τα ευρώ στην γοργόνα
Καλα η γοργονα δεν παιζεται...

H συγκεκριμένη, Astrid Bergès-Frisbey, θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, αλλά περί γούστου... :)

Αυτές είναι όλες πάντως ;)

H συγκεκριμένη, Astrid Bergès-Frisbey, θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, αλλά περί γούστου... :)

Αυτές είναι όλες πάντως ;)

και βαλανε αυτα τα πλασματα να κανουν τους ανθρωποφαγους???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.