Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

The Fisher King - του 1991 (4/5)

He's payin' so he don't have to look. See... guy goes to work every day, eight hours a day, seven days a week. Gets his nuts so tight in a vice that he starts questioning the very fabric of his existence. Then one day, 'bout quitting time, Boss calls him into the office and says, "Hey Bob, whyncha come on in here and kiss my ass for me, will you?" Well, he says, "Hell with it. I don't care what happens, I just want to see the expression on his face as I jab this pair of scissors into his arm."

Then he thinks of me. He says, "Waitaminit. I got both my arms, I got both my legs. At least I'm not begging for a living. Sure enough, Bob's gonna put those scissors down and pucker right up. See, I'm what you call kind of a "moral traffic light", really. I'm like sayin', "Red! Go no further! Boooo-ee boooo-ee boooo-ee..."

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

The Italian Job (2003) 7/10

Καλη ,αλλα το σεναριο ρε παιδια...πρεπει ολες αυτες οι ταινιες να ειδε copy + paste ; :slap:

Dog Day Afternoon (1975) 8/10

Al Pacino ,ο αγαπημενος μου ηθοποιος, στα νιατα του.

Πολυ καλος.Η ταινια ωραια ,με καποια σημεια να σε κανουν να γελας.

Ληστεια-κομωδια ,βασισμενη σε αληθινη ιστορια!

Burn Notice: The Fall of Sam Axe - Απροσδόκητα καλό! Χιούμορ και δράση σε ένα καλά φτιαγμένο πακέτο.

Priest: Ωραία εφέ αλλά το σενάριο ήταν χιλιοπαιγμένο και σούπερ βαρετό.

Your Highness: Σούπερ μούφα, πρέπει να είχε και 3 σκηνές που να με έκαναν να χαμογελάσω.

Ironclad: Ξύλο, αίμα, σπαθιά, δράση, έρωτες από όλα είχε ο μπαξές. Προτείνεται, πέρασε καλά η ώρα.

The Sunset Limited: Εντάξει τι να πω για αυτό. Δύο φοβεροί ηθοποιοί, μηδενικά σκηνικά κι εφέ κάνουν μία από τις πιο καλές ταινίες που έχω δει. Να την δείτε μόνο αν έχετε διάθεση για προβληματισμό.

See no Evil ,Hear no Evil (1989) 9.5/10

Ισως η καλυτερη κομωδια που εχω δει.

Εξαισια !!!

Εξαιρετική! Έξυπνη, καλογυρισμένη, αστεία και με δύο κωμικούς που έχουν αφήσει ιστορία.

The Italian Job (2003) 7/10

Καλη ,αλλα το σεναριο ρε παιδια...πρεπει ολες αυτες οι ταινιες να ειδε copy + paste ;

Την εποχή που βρήκε η πρώτη, 1969 που έγραψε και ο [MENTION=1390]JaguarOne[/MENTION], είχε αφήσει ιστορία, ειδικά το τέλος της, που σε αφήνει στα κρύα του λουτρού. Η καινούρια, αν και παίζει ο κορυφαίος Edward Norton και η εξίσου κορυφαία και πανέμορφη Charlize Theron, είναι απλά ένα εισπρακτικό remake, όπως και οι επόμενες.

Priest: Ωραία εφέ αλλά το σενάριο ήταν χιλιοπαιγμένο και σούπερ βαρετό.

Όντως...

The Sunset Limited: Εντάξει τι να πω για αυτό. Δύο φοβεροί ηθοποιοί, μηδενικά σκηνικά κι εφέ κάνουν μία από τις πιο καλές ταινίες που έχω δει. Να την δείτε μόνο αν έχετε διάθεση για προβληματισμό.

Βασικά μου είχε κεντρίσει την περιέργεια, αλλά δεν μπήκα στον κόπο να το δω...

Αφού έχει Kate Mara βλέπετε η ταινία.

Την Bree Condon, την είδες...; :inlove:

Av Mevsimi, τούρκικο κι αναπάντεχα καλό. Μια ιστορία του τμήματος ανθρωποκτονιών την οποία αλλιώς την περιμένεις κι αλλιώς σου κάθεται. Προτείνεται.

Your Highness: 4,5/10 και αυτό με το ζόρι, η Portman φταίει.:p

Τίποτα αξιόλογο, γέλιο ελάχιστο όπως είπε ο DJD..

Ironclad (2011) 6.5/10

Καλουλι,περασε η ωρα ευχαριστα,αλλα με χαλασε ο ηθοποιος στον ρολο του Ιωαννη.

Δεν τον παω καθολου ... ( :p ) και οι σκηνες μαχης,που θα μπορουσαν να ειχαν γυριστει λιγο καλυτερα.Ηταν κουραστικες για καποιον λογο,που δεν εχω ξαναδει σε παρομοια ταινια...:...:

The Sunset Limited πολύ καλή ταινία αλλά και λίγο δύσκολη.

Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες.

Sucker Punch (2011) 10/10 αν πρέπει να βαθμολογήσω τις γυναικείες παρουσίες καθώς και την ενδυμασία τους (φούστα & ψηλές κάλτσες :man_in_love:), αλλιώς 7.5/10 αρκετά καλή.

χωρίς happy end

The Untouchables (1987) 7/10 Η ιστορία του Al Capone, αρκετά καλή, δεν θυμόμουν καν αν την είχα δει, θα έβαζα 8/10 αν δεν

υπήρχε η μουφα σκηνή στην γέφυρα...

.

Stake Land 2010 5/10, αν μπορούσα να βαθμολογήσω έως 20 λεπτά πριν το τέλος 7/10, είναι post apocalyptic ταινία με βρικόλακες.

Your Highness (2011) 5/10

.......

[MENTION=14015]Havic[/MENTION] 7.5 το Sucker Punch , 7 το Untouchables ; Not right...not right... :...:

Your Highness 6/10

Έτσι για να σας τη σπάσω, σε μερικά σημεία μου άρεσε αρκετά. (αν και σχεδόν όλα τα σημεία αυτά ήταν στο trailer) :p

[MENTION=14015]Havic[/MENTION] 7.5 το Sucker Punch , 7 το Untouchables ; Not right...not right... :...:

Στο Untouchables με ξενέρωσε πολύ η σκηνή που αναφέρω γι'αυτό χάνει το 8, για μένα κατέστρεψε την ταινία και το 7 το έβαλα παραβλέποντας την έως ένα βαθμό...όσο για το Sucker Punch με τσάκωσες η αλήθεια είναι ότι επηρεάστηκα πολύ από το fap fap fap :p

Pineapple Express (2008) 5/10

pff οι διαλογοι ηταν τοσο κακογραμμενοι που μου δινεται η εντυπωση (και λογω της θεματολογιας της) οτι γραφτηκε ετσι για να την καταλαβουν μονο οσοι ειναι μαστουρωμενοι.... :smoke:

Pineapple Express (2008) 5/10

pff οι διαλογοι ηταν τοσο κακογραμμενοι που μου δινεται η εντυπωση (και λογω της θεματολογιας της) οτι γραφτηκε ετσι για να την καταλαβουν μονο οσοι ειναι μαστουρωμενοι.... :smoke:

:slap:

η ταινια τα σπαει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.