Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Πολύ ψέμα για Indiana Jones. Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου ο όγκος της ψευτιάς μέσα στην ταινία.

Βέβαια αν διαβάσεις τα σχόλια μερικά ποστς ποιο πάνω, σε κάποιους άρεσε.

Είναι θέμα γούστου.

μμμμ....εμεινα 2 σελιδες πισω μου φαινεται :hehe:

Πάντως ακρη δεν εχω βγάλει...στην δουλεια τους αρεσε και σε αλλους φιλους οχι... με βλεπω να πηγαινω για να εχω αποψη :D

Είμαι και εγώ ντεμί για αυτό το έργο, έχω ακούσει τα χειρότερα απο άνθρωπο ο οποίος ακόμα κοιμάται με κάτι σεντόνια που έχουν στάμπα τον Indy, μέχρι από άνθρωπο που ρώτησε γιατί τον λένε indiana αφού δεν είναι ινδιάνος...

Τι να πω δεν ξέρω και δεν εμπιστεύομαι κανένα, απλά επειδή έχω μια καλή εικόνα για τον indy φοβάμαι ότι θα απογοητευτώ... και θα πετάξω το indy μποξεράκι μου... :hehe:

Ειναι δικοπο μαχαιρι

Υπαρχουν καποιες ταινιες,που τις ειχεις δει σε τρυφερη ηλικια και ειχες ξετρελαθει.Αλλα αν τις ξαναδεις σημερα,ψαχνεις να βρεις τι μπορει να σου ειχε κανει εντυπωση(το εχω παθει με τα πρωτα Star Wars,με καποια James Bond κλπ κλπ)

Με αυτη τη λογικη δεν θα παω να δω τον Indiana Jones,προτιμω να θυμαμαι οτι "καποτε ειχα δει κατι φοβερες ταινιες με αυτον" παρα να ξενερωσω(πιθανοτητα 99%) βλεποντας τη νεα του ταινια

Καλα σιγουρα το feeling που ειχαμε οταν βλεπαμε τις παλιες περιπετειες του Indy δεν περιμένω να το εχω... κάτι τα εφε που σιγουρα θα παιζουν, κάτι που σιγουρα ο Ιντυ δεν ειναι πια τζοβενο, θα με χαλάσουν...

ελα ομως που αυτο το music theme λογικα θα παιζει και σε αυτην την ταινια και με βάζει σε πειρασμο :baby:

Εγώ πάντως όποτε ξαναβλέπω τα τρία πρώτα δεν με απογοητεύουν. ΚΥΡΙΩΣ το πρώτο για να πω την αλήθεια, είναι σαν να το βλέπω πρώτη φορά.

Κατά την γνώμη μου η σειρά είναι η εξής

1) Indy 1

2) Indy 3

3) Indy 2

4)

5)

6)

7)

8) Indy 4

αν δεν πατε ομως να το δειτε δε θα μπορειτε να εχετε προσωπικη αποψη.........

για μενα καλυτερα να πεις: "το ειδα και δεν μου αρεσε παρα να λες φοβαμαι οτι δεν θα μου αρεσει αρα δεν το βλεπω"......

Υ.Γ. παντα η προσωπικη μου αποψη....

Βασικά το θέμα είναι να μην δώσεις και 9€ για να το δεις.

Αν έχετε μεγάλη οθόνη, ώστε να μην στερηθείτε τα CG, απλά περιμένετε να έρθει στο video club της γειτονιάς σας με 1,5€.

Αν πάλι δεν σας περισσεύει το 1,5€...

Εγω πηγα το ειδα προχθές και μπορω να πω οτι μου άρεσε πολυ, σε γενικές γραμμες κρατάει το ύφος απο τα παλια με αρκετό χιούμορ μυστήριο γρίφους κτλ κτλ, ενστάσεις σε πολλά σημεία υπάρχουν αλλα γενικά αξίζει σαν ταινία. :T:

Που και που εκτός από manga βλέπω κ μερικές εκτός japan, animated movies.

Έτσι είδα χθες το Arthur and the Inviνcibles ("Αρθουρ κ οι Μινιμόι" στην Ελλάδα)

Ευχάριστο ήταν, πλακίτσα είχε....για όσους έχουν παιδιά είναι ότι πρέπει

Ρε δείτε το Indiana Jones. Πολύ καλόο λέμε (δεν θυμάμαι πολύ τα παλιά πάντως για να συγκρίνω) Εννοείται ότι πας να δεις Indiana Jones και όχι ρεαλιστική περιπέτεια (μην φωνάζουν πάλι μερικοί για ψέμματα(τα οποία ήταν άλλου επιπέδου))

Όσο για το Star Wars που λέει πριν ο φίλος, στο 3 προς το τέλος εκεί που σηκώνεται ο Vader με έπιασε ρίγος (και όχι δεν έχω μποξεράκι με φωτόσπαθα :p)

Κοίτα.. εμένα με ενοχλούν οι υπερβολές.. Και εκεί είχε και υπερβολικά πολλά πράγματα, και τα βάλανε σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό (προσπαθώ να σου δώσω μια ιδέα για το τι με ενόχλησε χωρίς να ρίξω spoiler :p)

το an american crime το έχεις δει; Έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά δεν το έχω δει ακόμα(αυτό προτιμούσα, αλλά νίκησε η πλειοψηφία και πήγαμε στη δεύτερη επιλογή μου :p)

House of Flying Daggers σε 1080p ΧΩΡΙΣ υποτιτλους.

http://www.imdb.com/title/tt0385004/

μουσικη?σκηνικα?εφε?φοβερη υποθεση και σκηνοθεσια?,......απλα respekt

μεσα στις 5 καλυτερες ταινιες που εχω δει τα τελευταια 10χρονια.

(μπορει να μην καταλαβα τι ελεγαν στα κινεζικα.ειχα διαβασει βεβαια την υποθεση....αλλα σιγουρα ευχαριστηθηκα παραπανω το εργο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.