crio Μάϊος 9, 2008 #681 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Στο ότι θα μπορούσε να είχε σαφώς περισσότυερες σκηνές δράσης και μαχων συμφωνώ απόλυτα.100%Απάντα αν θες στην σσ2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Μάϊος 9, 2008 #682 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Τέτοιες ταινίες δεν θα έπρεπε να τις ψειρίζουμε τόσο γιατί δεν περνάμε καλά έτσι. Τα ίδια πιστεύω θα λες και για το Aliens Vs Predator το οποίο οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) το χαρακτήρισαν ίσως και δικαιολογημένα μεγάλη μούφα. Εμένα όμως, που είμαι fan και aliens και predator και έχω παίξει και τα παιχνίδια, δεν μου λέει τπτ αυτό γιατί ξέροντας τι πάω να δω πέρασα καλά και είδα αυτό που ήθελα σε μια τέτοια ταινία (ωμή βία).Και το Matrix, του οποίο για μένα άλλαξε την ιστορία του κινηματογράφου στα εφέ και στο στήσιμο των ταινιών φαντασίας, στηρίζεται σε "ψέματα" και μάλιστα πάρα πολλά. Όπως φαίνεται σε σένα τρελό να έχει κινητήρες στις παλάμες ο Ironman άλλο τόσο τρελό φαίνεται σε κάποιον που ο Neo σπάει στο ξύλο για πλάκα 1000 πράκτορες Smith και πετάει με ταχύτητα φωτός και σώζει τον κόσμο από τις "μηχανές". Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Μάϊος 9, 2008 #683 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Τέτοιες ταινίες δεν θα έπρεπε να τις ψειρίζουμε τόσο γιατί δεν περνάμε καλά έτσι. Τα ίδια πιστεύω θα λες και για το Aliens Vs Predator το οποίο οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) το χαρακτήρισαν ίσως και δικαιολογημένα μεγάλη μούφα. Εμένα όμως, που είμαι fan και aliens και predator και έχω παίξει και τα παιχνίδια, δεν μου λέει τπτ αυτό γιατί ξέροντας τι πάω να δω πέρασα καλά και είδα αυτό που ήθελα σε μια τέτοια ταινία (ωμή βία).Και το Matrix, του οποίο για μένα άλλαξε την ιστορία του κινηματογράφου στα εφέ και στο στήσιμο των ταινιών φαντασίας, στηρίζεται σε "ψέματα" και μάλιστα πάρα πολλά. Όπως φαίνεται σε σένα τρελό να έχει κινητήρες στις παλάμες ο Ironman άλλο τόσο τρελό φαίνεται σε κάποιον που ο Neo σπάει στο ξύλο για πλάκα 1000 πράκτορες Smith και πετάει με ταχύτητα φωτός και σώζει τον κόσμο από τις "μηχανές".ΣΩΣΤΟΣΣΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 9, 2008 #684 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 ...Aliens Vs Predator.... Εμένα όμως, που είμαι fan και aliens και predator και έχω παίξει και τα παιχνίδια, δεν μου λέει τπτ αυτό γιατί ξέροντας τι πάω να δω πέρασα καλά και είδα αυτό που ήθελα σε μια τέτοια ταινία (ωμή βία). Όπως φαίνεται σε σένα τρελό να έχει κινητήρες στις παλάμες ο Ironman άλλο τόσο τρελό φαίνεται σε κάποιον που ο Neo σπάει στο ξύλο για πλάκα 1000 πράκτορες Smith και πετάει με ταχύτητα φωτός και σώζει τον κόσμο από τις "μηχανές". Άτυχής ο παραλληλισμός. Στο Matrix το μόνο σημείο που έπρεπε να "χωνέψεις" ήταν η δυνατότητα να τροφοδοτείς τον εγκέφαλο με τεχνητά αισθητήρια σήματα (όραση, γεύση, αφή, κτλ), κάτι το οποίο ήδη δοκιμάζεται στα εργαστήρια, σε μικρή κλίματα βέβαια (βλέπε π.χ. αισθητήρα CCD στο μάτι που στέλνει σήμα κατευθείαν στο οπτικό νεύρο, κτλ). Το αυτό για την ανάποδη αλληλεπίδραση. Η παραβίαση βασικών νόμων της Φυσικής όμως είναι γενικά ...χοντρή μπαρούφα. Anyway, σε τέτοιες ταινίες ,όπως ειπώθηκε παραπάνω, ξέρεις τι πας να δεις και δε χωράει γκρίνια τέτοιου είδους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Μάϊος 9, 2008 #685 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Η παραβίαση βασικών νόμων της Φυσικής όμως είναι γενικά ...χοντρή μπαρούφα. Αυτά τα "ψέματα" εννοούσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 9, 2008 #686 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Αφού είστε Νεύτωνες, γιατί τις βλέπετε αυτές; Να βλέπετε μόνο ταινίες "αγκαλίτσα" τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάϊος 9, 2008 #687 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Παραβίαση βασικών νόμων της Φυσικής ??? ποιας φυσικής??? Mαλλον δεν καταλαβατε / εχετε ξεχασει το Matrix 1. Δεν εχω δει το ironman αλλα δεν νομιζω να συγκρινεται με το Matrix 1. Όταν ειχα παει (τις εποχες που πήγαινα/εβλεπα κιν/φο ) να δω το Μatrix 1, πηγα με την ψυχολογία οτι θα δω κατι σαν το Ironman, και τελικα το σεναριο του με εξεπληξε. Η υπερβολή, και το αφυσικο μερικες φορές ειναι μερος μιας ταινιας, για αισθητικους λόγους, για συμβολικους λόγους κτλ. και για αυτους τους λόγους επιδεχεται κριτικη μια τετοιου ειδους ταινια, και όχι για την χρηση της ίδιας της υπερβολής.... Θυμαμαι άτομα να κατακρινουν ταινιες σαν το HERO, ιπτάμενα Στιλέτα, γιατι οι ηρωες παραβιαζαν τους νομους της φυσικής και πηδουσαν ψηλά....... δλδ ελεος.... το 80% των ανθρωπων που τα έλεγαν αυτα βεβαια θεωρουσαν ότι αυτα που γινονταν στις σειρες Παπακαλιαντη κτλ δεν παραβιαζαν τους νομους της φυσικης και τους αρεσαν. Δεν μπορουμε να τα βαζουμε όλα στο ιδιο τσουβαλι της "υπερβολής" . Άλλη η υπερβολη του cool Αμερικανου που λεει αστειακια καταστρεφει τα παντα, υπερασπίζεται το αδυναμο, τα βαζει με όλους τους κακους, τρωει Ιρακινους, Ρωσσους για πρωινο, και στο τελος του την πεφτει κλασσικα η καλυτερη γκομενα όλων των εποχών.... και άλλη η υπερβολη π.χ. των Ιπταμενων Στιλετων. Και τα 2 ειδη υπερβολης μπορουν αν σου αρεσουν/ ή οχι αλλα για διαφορετικους λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 9, 2008 #688 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Εντωμεταξύ τα Hero και Στιλετα λέγανε:Είναι μύθος ότι θα δείτε.Αλλά τα ζώα που κράζανε νομίζανε ότι θα βλέπανε ιστορικές ταινίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάϊος 9, 2008 #689 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Αφού είστε Νεύτωνες, γιατί τις βλέπετε αυτές; Να βλέπετε μόνο ταινίες "αγκαλίτσα" τότε Προσωπικά δεν είπα ότι δεν τις βλέπω. Είπα: "Anyway, σε τέτοιες ταινίες ,όπως ειπώθηκε παραπάνω, ξέρεις τι πας να δεις και δε χωράει γκρίνια τέτοιου είδους." Το Matrix 1 τι πρόβλημα είχε? Ο κόσμος του Matrix ήταν ένα computer simulation οπότε όλα επιτρέπονταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 9, 2008 #690 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Παίδες ,εγώ άλλο λέω.Καταρχήν όλα τα εφε του ματριξ, το ξυλίκι και τα gosu dodge είναι στα πλαίσια του..ματριξ και οχι της κανονικής ζωής -στην ταινία-. Αυτό που με ξενερώσε π.χ. στο ιρον μαν δεν ειναι οι κινητήρες στα χερια ποδια κτλ ούτε το γεγονός ότι στην πράξη όπως ανέφερα παραπάνω το πιο πιθανό είναι απλά τα χερια και τα ποδια να φύγουν.Αυτό που με ξενέρωσε είναι τα κρυα αστεια, οι αισχροί διάλογοι -ειδικά στην τελική μάχη-, η λίγη δράση, και το αποκορύφωμα ,οι άλλες βλακείς που έκανε -τις οποίες έχω αναφέρει πιο πάνω-.Ήξερα ότι σεναριακά θα είχε 3 βάθος, ήξερα ότι θα είχε την κλασσική προπαγάνδα.Πιο λιανά π.χ. ο κακός έχει όλη την εταιρία, τους τοπ μηχανικούς και καταφέρνει να φτιάξει μια άσχημη στολή και μέσα σ ολα είναι και τα τουρμπινάκια στα πόδια.Και απ την άλλη ο άλλος φτιάχνει την υπεργαμάτη στολή σπίτι του πίνοντας φραπε.Πήγα να δω εκρήξεις, ξύλο, μπόμπες και βυζιά, και είδα μια μετριότητα. Πώς να το πω, και το τρανσφορμερ ήταν ταινία που 2η φορά βλέπεται δύσκολα, αλλά είχε ΔΡΑΣΗ.Συνεχίζω λέγοντας ότι το alien vs preda είναι τελείως άλλη φάση ταινία. Αυτό που μ άρεσε είναι ότι ήταν πολύ σκοτεινή και έφτιαχνε ατμόσφαιρα.Κατα τ άλλα κλασσική περιπέτεια.Επίσης το no country παρ ότι δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει, ήταν ωραία ταινία, με πολύ καλή σκηνοθεσία, και σου άφηνε και έναν προβληματισμό στο τέλος.Παρ ότι δεν είναι του στυλ μου μ άρεσε αρκετά.Τέλος, σινεμά εγώ γουστάρω με αντροπαρέα, και να βλέπω τις κλασσικές αμερικανιές με βυζια κωλους εκρήξεις και τα σχετικά.!@#. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάϊος 9, 2008 #691 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Και το Matrix, του οποίο για μένα άλλαξε την ιστορία του κινηματογράφου στα εφέ και στο στήσιμο των ταινιών φαντασίας, στηρίζεται σε "ψέματα" και μάλιστα πάρα πολλά. Όπως φαίνεται σε σένα τρελό να έχει κινητήρες στις παλάμες ο Ironman άλλο τόσο τρελό φαίνεται σε κάποιον που ο Neo σπάει στο ξύλο για πλάκα 1000 πράκτορες Smith και πετάει με ταχύτητα φωτός και σώζει τον κόσμο από τις "μηχανές".Τσου, εδώ έχεις λάθος. Ο Νίο ζούσε σε ένα κόσμο που μπορούσες να κάνεις ψέμματα κ εν αντιθέσει με άλλους αυτός το κατάλαβε και έρευε. Ενώ ο Σιδεράνθρωπος ζούσε στον πραγματικό κόσμο και όλα εξαρτιόταν από την στολή του.Είναι διαφορετική φιλοσοφία αν με καταλαβαίνεις...Όπως μου λένε μερικοί φίλοι για το Star Wars ότι έχει μέσα ψέμματα.Δεν έχει, απλά έτσι είναι η φιλοσοφία με τους Jedi.EDIT: Τώρα είδα τις 500 άλλες απαντήσειςΠιο λιανά π.χ. ο κακός έχει όλη την εταιρία, τους τοπ μηχανικούς και καταφέρνει να φτιάξει μια άσχημη στολή και μέσα σ ολα είναι και τα τουρμπινάκια στα πόδια.Και απ την άλλη ο άλλος φτιάχνει την υπεργαμάτη στολή σπίτι του πίνοντας φραπε.LOL Αλλά όπως παραδέχθηκαν κ οι τεχνικοί , δεν είχαν το ίδιο μυαλό με τον IRON-MAN.Ίσως να μην έπιναν φραπέ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 9, 2008 #692 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 LOL Αλλά όπως παραδέχθηκαν κ οι τεχνικοί , δεν είχαν το ίδιο μυαλό με τον IRON-MAN.Ίσως να μην έπιναν φραπέ.. θα έπιναν καναν ξενόφερτο καφέ και δεν αποδώσανε καλά μάλλον :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 11, 2008 #693 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 dirty harry Και τις 4 σε μια μέρα Για το κάψιμο λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 11, 2008 #694 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2008 dragon wars.... ΜΗΝ το δειτε...!!!!!Διαφωνώ εν μέρη. Δείτε το ΜΟΝΟ για τα εφέ και τις μάχες - δεν βλέπεις κάθε μέρα Apatsi vs dragons - και αγνοήστε πλήρως την σκηνοθεσία(τι?) και τις ερμηνείες(ε?) των ηθοποιών(ποιοι?).και ειδικά η πιο απαράδεκτη σκηνή όταν δοκιμάζει τη στολή και σκαει με τα μουτρα στον τοιχο..Η ποιο απαράδεκτη σκηνή την οποία όλοι θυμούνται και όλοι γελάσανε με αυτήν.Χωρίς παραμύθι επιστημονική φαντασία δεν υφίσταται. "Beem me up Scotty" (ποιο ρεαλιστικό!).Θυμαμαι άτομα να κατακρινουν ταινιες σαν το HEROΤο Hero είναι ένα απίστευτο πολύχρωμο Κινέζικο κινηματογραφικό ποίημα. Ίσως το μόνο Κινέζικο αυτού του είδους που μου άρεσε αν και οι ποιο πολλοί θα κοιμηθούν ή θα αγανακτήσουν ήδη από το 1/3 της ταινίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάϊος 12, 2008 #695 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 Iron Man imho από τις καλύτερες μεταφορές κόμικ.Και φανταστείτε να δείχνανε δλδ ότι κουβαλάει την στιολή σε βαλίτσα όπως στο κόμικ...Speed racer είδα και μου άρεσε.Διασκέδασα.Ίδιας φιλοσοφίας.Δεν ψάχνεις να δεις αν στέκει.Τρώς το ποπ κόρν και απολαμβάνεις.Προ ολίγου είδα το Stardust σε DVD.Πολύ καλύτερο απότι περίμενα και είχα ακούσει.Περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 12, 2008 #696 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 Πήγα να δω εκρήξεις, ξύλο, μπόμπες και βυζιά, και είδα μια μετριότητα. :rofl:το ματριξ ηταν μια ψεφτικη αληθεια,και το αιρον μαν ενα αληθινο ψεμα..αν με πιασατε στο ματριξ ολα ηταν μια εικονικη πραγματικοτητα,που θεωρητικα θα μπορουσε να υπαρξει,φανταστειτε τους εαυτους σας μεσα στο sims. το iron man ηταν κομικ.ελεος δηλαδη,περιμενατε να δειτε τη λολα στο μικρο σπιτι στο λιβαδι? το spiderman το ιδιο ηταν,οπως και το superman και το Xmen.αμερικανικη καφριλα ειναι,αλλα ειναι απο τις λιγες ωραιες. φανταστειτε να βλεπαμε ολο ταινιες στυλ "η εκδικηση της ξανθιας":blink: Όπως μου λένε μερικοί φίλοι για το Star Wars ότι έχει μέσα ψέμματα.Δεν έχει, απλά έτσι είναι η φιλοσοφία με τους Jedi. το star wars ηταν Ηταινια,και απο κει ξεκινησε το θεμα εφε για τον κινηματογραφο,αλλιως ακομα και σημερα θα ειχαμε πλαστικους γκοντζιλες να καταστρεφουν πολεις και να το ακουμε σε dolby....mono. ναι,τα Laser δεν φαινονται,ουτε μπορεις να τα ανακλασεις με φωτοσπαθο.αλλα who gives a ςhit?αυτο ειναι ο κινηματογραφος,χαβαλες,δραση κωλοι βυζια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 12, 2008 #697 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 Iron Man. σε λιγες μερες δεν θα το θυμαμαι καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 12, 2008 #698 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 Iron Man. σε λιγες μερες δεν θα το θυμαμαι καθολου απο τον σουπερμαν με το βρακι εξω απο το παντελονι καλυτερο ηταν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Μάϊος 12, 2008 #699 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 αυτο ειναι ο κινηματογραφος,χαβαλες,δραση κωλοι βυζια. ...ασχολιαστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 12, 2008 #700 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2008 ...ασχολιαστο χιουμορ γιοκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.