performer Απρίλιος 16, 2011 #6881 Απρίλιος 16, 2011 The Way Back Δεν ενθουσιαστηκα κιολας. 7/10Just Go With It νταξει τι βαθμο να βαλω τωρα... :nothing: Brooklyn decker η γυναίκα της ζωής μου αχχχχχχχχχχχ
winters Απρίλιος 16, 2011 #6882 Απρίλιος 16, 2011 TBH I wood say know.Eye hav hi standards.Μάλλον δεν θα αμήσειςγ ποτέ...
Xero Απρίλιος 16, 2011 #6883 Απρίλιος 16, 2011 The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010) - IMDb : 6/10 Χαριτωμένη για να περάσει η ώρα(καλό θα ήταν να έχεις δει τα 2 πρώτα έτσι για την ιστορία), αν και μοιάζει ότι γυρίστηκε απλά για να τελειώσει το triquel
billpeppas Απρίλιος 16, 2011 #6884 Απρίλιος 16, 2011 Μάλλον δεν θα αμήσειςγ ποτέ...Σαβούρα ? Never.Good ones ? Done.
jesus Απρίλιος 16, 2011 #6885 Απρίλιος 16, 2011 Σαβούρα ? Never.Good ones ? Done. Πραγματικα σαβουρα ομως.Μα καλα δεν ντρεπεται να εμφανιζεται ετσι? Αντε και μολις εφαγα αηδια με επιασε. Γεμισαμε μαμιαδες μου φαινεται
billpeppas Απρίλιος 16, 2011 #6886 Απρίλιος 16, 2011 Ας το πάρουμε αλλιώς... βγάλε της τα κιλά σιλικόνης από τα boob-balloons, αφαίρεσε τις διορθώσεις που έκανε στο πρόσωπο με τις πλαστικές, και feel free to express your opinion afterward [ αν θες άσε την φάτσα με make-up & τις πλαστικές, απλά ξεφούσκωσε τα βυζόμπαλα ] extra help: p.s. δεν ξέρω αν γεμίσαμε μαμιάδες, αλλά καλό θα ήτανε να ψαχτούνε αυτοί των πολυάριθμων μαμισιών και partners και να δούνε εν τέλει, ποιοί είναι πιο επιλεκτικοί και εκλεκτικοί, εκείνοι που έχουνε πάρει την μισή ομόνοια, ή αυτοί που περάσανε από 4-5-6 ?
performer Απρίλιος 16, 2011 #6887 Απρίλιος 16, 2011 η πιο sexy γυναικα στο κοσμο για το 2010 σαβουρα..:/
Hydra Απρίλιος 16, 2011 #6888 Απρίλιος 16, 2011 Καλα οχι και η πιο σεξυ.Αυτα ειναι βλακειες.Ακομη δεν εχω καταλαβει πως γινεται φετος να ειναι η πιο σεξυ και του χρονου να ειναι μια αλλη ....Ειναι μπομπα ομως ρε bill.Εδω παρακαλαμε να δουμε λιγο μπουμπς,με ολες τις ανορεξικιες μοντελες!
billpeppas Απρίλιος 16, 2011 #6889 Απρίλιος 16, 2011 η πιο sexy γυναικα στο κοσμο για το 2010 σαβουρα..:/According to who ?Γιατί φέτος έχω ακούσει... η J fatass Lopez η πιο όμορφη του κόσμου... η Minka Kelly ( say what ? ) πιο sexy... τώρα εσύ με την Decker... πριν λίγο καιρό για την Canalis...Αποφασίστε τελικά ποιά θέλετε.@Hydra:Προσωπικό γούστο του καθενός.Άλλος θέλει μια να φαίνονται τα κόκκαλα, άλλος να είναι φυσιολογική, άλλος γεματούλα και άλλος μπουλντόζα. Και καλά κάνει.Άλλος θέλει μια με ανύπαρκτο στήθος, άλλος με νορμάλ, άλλος με μεσσαίο, και άλλος με βυζόμπαλα που όαν κάθεται σε καρέκλα ακουμπάνε στα μπούτια της... once again, καθείς στα γούστα του.Αλλά αυτά τα "η πιο όμορφη", "η πιο sexy", "η πιο milf", "η πιο horny" είναι εντελώς αηδίες μπακαλίστικες και άκρως υποκειμενικές.
jesus Απρίλιος 16, 2011 #6891 Απρίλιος 16, 2011 According to who ?Γιατί φέτος έχω ακούσει... η J fatass Lopez η πιο όμορφη του κόσμου... η Minka Kelly ( say what ? ) πιο sexy... τώρα εσύ με την Decker... πριν λίγο καιρό για την Canalis... Αποφασίστε τελικά ποιά θέλετε. @Hydra: Προσωπικό γούστο του καθενός. Άλλος θέλει μια να φαίνονται τα κόκκαλα, άλλος να είναι φυσιολογική, άλλος γεματούλα και άλλος μπουλντόζα. Και καλά κάνει. Άλλος θέλει μια με ανύπαρκτο στήθος, άλλος με νορμάλ, άλλος με μεσσαίο, και άλλος με βυζόμπαλα που όαν κάθεται σε καρέκλα ακουμπάνε στα μπούτια της... once again, καθείς στα γούστα του. Αλλά αυτά τα "η πιο όμορφη", "η πιο sexy", "η πιο milf", "η πιο horny" είναι εντελώς αηδίες μπακαλίστικες και άκρως υποκειμενικές. Εδω μαζι σου.Συμφωνω απολυτα σε οσα λες.Marketing ειναι ολα αυτα. Η συγκεκριμενη ομως (Decker) ειναι γυναικαρα ρε παιδι μου πως να το κανουμε.Δες το υποκειμενικα δες το αντικειμενικα οπως και να το δεις γυναικαρα ειναι.Και βεβαια το στηθος της παιζει μεγαλο ρολο αλλα δεν ειναι μονο αυτο,το πακετο γενικοτερα ειναι καλο. Και για το αν εχει κανει boobjob δεν ξερω, δεν θα παιρνα και ορκο Γυναίκες topic? Nai φτανει βασικα το λιωσαμε
aeroengine Απρίλιος 16, 2011 #6892 Απρίλιος 16, 2011 Ας το πάρουμε αλλιώς... βγάλε της τα κιλά σιλικόνης από τα boob-balloons, αφαίρεσε τις διορθώσεις που έκανε στο πρόσωπο με τις πλαστικές, και feel free to express your opinion afterward Μια διορθωση μονο..το στηθος της ειναι φυσικο,ξεχωριζει χαλαρα αυτο, και χωρις μεικ απ το προσωπο της ειναι λιγο χαλια θα ελεγα οντως..για πλαστικη δεν βαζω το χερι μου στην φωτια γιατι ειναι 24. Ολα τα αλλα που συζητατε ειναι γουστα βρε παιδια! .....και δεν ειμαστε off topic σχολιαζουμε την πρωταγωνιστρια!
jesus Απρίλιος 16, 2011 #6893 Απρίλιος 16, 2011 και χωρις μεικ απ το προσωπο της ειναι λιγο χαλια θα ελεγα οντως Χ Α Λ Ι Α προσωπο:hang3: (δεν νομιζω οτι ειναι και τιγκα στο make-up εδω) θα τρελαθω ρε θα πηδηχτω απο το παραθυρο οχι και χαλια ρε παιδια στο προσωπο αυτη η κοπελα. Anyway over and out απο μενα παω βολτα
aeroengine Απρίλιος 16, 2011 #6894 Απρίλιος 16, 2011 ειχα βρει κατι χαλια οταν την εψαχνα γενικως...τωρα βαριεμαι να τις ψαχνω...παντως μαλλον συμφωνουμε αφου και εγω την γουσταρω παρα πολυ,πλησιαζει αρκετα τα ιδανικα μου προτυπα σε χαρακτηριστικα
Periklis_pap Απρίλιος 16, 2011 #6895 Απρίλιος 16, 2011 Jesus μην ξεγελιέσαι στις ταινίες και μέσα στην θάλασσα τίγκα στο μεικ απ είναι...(Όχι πως δεν μαρεσει η κοπέλα)
ΝTG Απρίλιος 16, 2011 #6896 Απρίλιος 16, 2011 Ο επομενος που θα ποσταρει ας δει πρωτα τον τιτλο του thread.ΤΒ καραδοκει.
billpeppas Απρίλιος 17, 2011 #6897 Απρίλιος 17, 2011 "kinda saw it", μερικά βλέφαρα έριξα καθώς έκανα δουλίτσες στο δίπλα monitor Leeches! (Video 2003) - IMDb Moments of epicness είχε για τους λάτρεις των καμμένων b-m ταινιών [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rszQrDctHP0[/ame] ENJOY
jesus Απρίλιος 17, 2011 #6898 Απρίλιος 17, 2011 "kinda saw it", μερικά βλέφαρα έριξα καθώς έκανα δουλίτσες στο δίπλα monitorLeeches! (Video 2003) - IMDb Moments of epicness είχε για τους λάτρεις των καμμένων b-m ταινιών Βδελες τιγκα στα αναβολικα..τι αλλο θα δουμε
Periklis_pap Απρίλιος 17, 2011 #6899 Απρίλιος 17, 2011 Hanna 7/10Αρκετά κάλο, αν και το τέλος ήταν λίγο απότομο.
Κωστάκης Απρίλιος 17, 2011 #6900 Απρίλιος 17, 2011 Προτείνετε μια κωμωδία του 2010 απο 7.0 και πάνω μέσα στο επόμενο μισάωράκι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.