Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

The Way Back Δεν ενθουσιαστηκα κιολας. 7/10

Just Go With It νταξει τι βαθμο να βαλω τωρα...

just_go_with_it05.jpg:nothing::nothing::nothing:

Brooklyn decker

η γυναίκα της ζωής μου αχχχχχχχχχχχ

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Σαβούρα ? Never.

Good ones ? Done.

0216brooklyndeckersport.jpg

Πραγματικα σαβουρα ομως.Μα καλα δεν ντρεπεται να εμφανιζεται ετσι?

Αντε και μολις εφαγα αηδια με επιασε.

Γεμισαμε μαμιαδες μου φαινεται

Ας το πάρουμε αλλιώς... βγάλε της τα κιλά σιλικόνης από τα boob-balloons, αφαίρεσε τις διορθώσεις που έκανε στο πρόσωπο με τις πλαστικές, και feel free to express your opinion afterward :p

[ αν θες άσε την φάτσα με make-up & τις πλαστικές, απλά ξεφούσκωσε τα βυζόμπαλα ]

extra help:

brooklyn_decker_11.jpg

p.s. δεν ξέρω αν γεμίσαμε μαμιάδες, αλλά καλό θα ήτανε να ψαχτούνε αυτοί των πολυάριθμων μαμισιών και partners και να δούνε εν τέλει, ποιοί είναι πιο επιλεκτικοί και εκλεκτικοί, εκείνοι που έχουνε πάρει την μισή ομόνοια, ή αυτοί που περάσανε από 4-5-6 ?

Καλα οχι και η πιο σεξυ.Αυτα ειναι βλακειες.Ακομη δεν εχω καταλαβει πως γινεται φετος να ειναι η πιο σεξυ και του χρονου να ειναι μια αλλη ....

Ειναι μπομπα ομως ρε bill.Εδω παρακαλαμε να δουμε λιγο μπουμπς,με ολες τις ανορεξικιες μοντελες!

η πιο sexy γυναικα στο κοσμο για το 2010 σαβουρα..:/

According to who ?

Γιατί φέτος έχω ακούσει... η J fatass Lopez η πιο όμορφη του κόσμου... η Minka Kelly ( say what ? ) πιο sexy... τώρα εσύ με την Decker... πριν λίγο καιρό για την Canalis...

Αποφασίστε τελικά ποιά θέλετε.

@Hydra:

Προσωπικό γούστο του καθενός.

Άλλος θέλει μια να φαίνονται τα κόκκαλα, άλλος να είναι φυσιολογική, άλλος γεματούλα και άλλος μπουλντόζα. Και καλά κάνει.

Άλλος θέλει μια με ανύπαρκτο στήθος, άλλος με νορμάλ, άλλος με μεσσαίο, και άλλος με βυζόμπαλα που όαν κάθεται σε καρέκλα ακουμπάνε στα μπούτια της... once again, καθείς στα γούστα του.

Αλλά αυτά τα "η πιο όμορφη", "η πιο sexy", "η πιο milf", "η πιο horny" είναι εντελώς αηδίες μπακαλίστικες και άκρως υποκειμενικές.

According to who ?

Γιατί φέτος έχω ακούσει... η J fatass Lopez η πιο όμορφη του κόσμου... η Minka Kelly ( say what ? ) πιο sexy... τώρα εσύ με την Decker... πριν λίγο καιρό για την Canalis...

Αποφασίστε τελικά ποιά θέλετε.

@Hydra:

Προσωπικό γούστο του καθενός.

Άλλος θέλει μια να φαίνονται τα κόκκαλα, άλλος να είναι φυσιολογική, άλλος γεματούλα και άλλος μπουλντόζα. Και καλά κάνει.

Άλλος θέλει μια με ανύπαρκτο στήθος, άλλος με νορμάλ, άλλος με μεσσαίο, και άλλος με βυζόμπαλα που όαν κάθεται σε καρέκλα ακουμπάνε στα μπούτια της... once again, καθείς στα γούστα του.

Αλλά αυτά τα "η πιο όμορφη", "η πιο sexy", "η πιο milf", "η πιο horny" είναι εντελώς αηδίες μπακαλίστικες και άκρως υποκειμενικές.

Εδω μαζι σου.Συμφωνω απολυτα σε οσα λες.Marketing ειναι ολα αυτα.

Η συγκεκριμενη ομως (Decker) ειναι γυναικαρα ρε παιδι μου πως να το κανουμε.Δες το υποκειμενικα δες το αντικειμενικα οπως και να το δεις γυναικαρα ειναι.Και βεβαια το στηθος της παιζει μεγαλο ρολο αλλα δεν ειναι μονο αυτο,το πακετο γενικοτερα ειναι καλο.

Και για το αν εχει κανει boobjob δεν ξερω, δεν θα παιρνα και ορκο

Γυναίκες topic? :p

Nai φτανει βασικα το λιωσαμε:p

Ας το πάρουμε αλλιώς... βγάλε της τα κιλά σιλικόνης από τα boob-balloons, αφαίρεσε τις διορθώσεις που έκανε στο πρόσωπο με τις πλαστικές, και feel free to express your opinion afterward

Μια διορθωση μονο..το στηθος της ειναι φυσικο,ξεχωριζει χαλαρα αυτο, και χωρις μεικ απ το προσωπο της ειναι λιγο χαλια θα ελεγα οντως..για πλαστικη δεν βαζω το χερι μου στην φωτια γιατι ειναι 24.

Ολα τα αλλα που συζητατε ειναι γουστα βρε παιδια!:)

.....και δεν ειμαστε off topic σχολιαζουμε την πρωταγωνιστρια!:slap:

και χωρις μεικ απ το προσωπο της ειναι λιγο χαλια θα ελεγα οντως

40435pcnbrooklyn04.jpg

Χ Α Λ Ι Α προσωπο:hang3:

(δεν νομιζω οτι ειναι και τιγκα στο make-up εδω)

θα τρελαθω ρε θα πηδηχτω απο το παραθυρο οχι και χαλια ρε παιδια στο προσωπο αυτη η κοπελα.

Anyway over and out απο μενα παω βολτα

ειχα βρει κατι χαλια οταν την εψαχνα γενικως...τωρα βαριεμαι να τις ψαχνω...παντως μαλλον συμφωνουμε αφου και εγω την γουσταρω παρα πολυ,πλησιαζει αρκετα τα ιδανικα μου προτυπα σε χαρακτηριστικα:)

Ο επομενος που θα ποσταρει ας δει πρωτα τον τιτλο του thread.

ΤΒ καραδοκει.

"kinda saw it", μερικά βλέφαρα έριξα καθώς έκανα δουλίτσες στο δίπλα monitor

Leeches! (Video 2003) - IMDb

Moments of epicness είχε για τους λάτρεις των καμμένων b-m ταινιών :D

Βδελες τιγκα στα αναβολικα..τι αλλο θα δουμε:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.