Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

θα φάω κάρτα αλλά δεν αντέχω θα το πω. Μόνο αίμα έφυγε απο το σύστημα σου σε σημαντική ποσότητα;

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
θα φάω κάρτα αλλά δεν αντέχω θα το πω. Μόνο αίμα έφυγε απο το σύστημα σου σε σημαντική ποσότητα;

Και τον ιδρώτα ξέχασες...

Hanna 9/10 Πολύ καλή περιπέτεια και με πολύ ωραίο soundtrack απο Chemical Brothers :T:

Αυτο ψαχνω να βρω και δε το βρισκω πουθενα.

Δε θα χει κυκλοφορησει μαλλον.Στον σινεμα το δες;

Το trailer φωναζει: " ΤΑΙΝΙΑΡΙΑ "

The Fighter 8.5/10

Πολυ καλες ερμηνιες, ωραια υποθεση και ενδιαφερουσα, περναει αρκετα μηνυματα, βλεπεται ευχαριστα χωρις να κουραζει, δεν εχει ψευτιες και υπερβολες. Γενικα απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει τελευταια. Θα της εβαζα 9/10 αν οι πυγμαχοι παλευαν καλυτερα... δεν μπορεις να κανεις ταινια για πυγμαχους και σε αγωνες υψηλου επιπεδου να βλεπεις να ειναι τα χερια τους κατω:p

Αυτο ψαχνω να βρω και δε το βρισκω πουθενα.

Δε θα χει κυκλοφορησει μαλλον.Στον σινεμα το δες;

Το trailer φωναζει: " ΤΑΙΝΙΑΡΙΑ "

Στον σινεμά το είδα ναι :p και συγκεκριμένα στα Odeon στο Μαρούσι.

Εδώ λίστα με αίθουσες που προβάλετε link

71 into the fire (71: Into the Fire (2010) - IMDb) αρκετά καλό 7/10

bout portant (Point Blank (2010) - IMDb) 6.5/10 περνά η ώρα ευχάριστα

I Am Number Four (I Am Number Four (2011) - IMDb) 6.5/10 για τους fan :p

Street Kings: Motor City (Street Kings: Motor City (2011) - IMDb) 7/10 O liotta τα σπασε

The Rite (The Rite (2011) - IMDb) 5.5/10 δεν ήταν αυτο που περίμενα αρκετα μέτριο

Paprika (2006) - IMDb 7,5+/10

Πολύ ενδιαφέρον anime, θα ικανοποιήσει πιστεύω αυτούς που ψάχνουν κάτι που να ξεφεύγει αρκετά από το απλοϊκό κινούμενο σχέδιο. Οπτικά άριστο, με φαντασία και μηνύματα να ξεχειλίζουν σε κάθε σκηνή και με ένα κατά την γνώμη μου πολύ καλό soundtrack προτείνεται χαλαρά.

The way back: 5/10, Μάλλον κράτησαν τις κομμένες σκηνές και έκοψαν τις σωστές.

Judgement at Nuremberg (1961) 10/10

Δεν έχω λόγια για αυτήν την ταινία. Μπορώ δίχως αμφιβολία να την κατατάξω στις καλύτερες ταινίες που έχω δει ποτέ και στις καλύτερες που έχουνε γίνει ποτέ. Χωρίς να διστάσω ούτε δευτερόλεπτο.

Το χρονικό μιας εκ των δικών της Νυρεμβέργης εναντίον τεσσάρων δικαστών του Ναζιστικού καθεστώτος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το να πω ότι με συγκλόνισε είναι πραγματικά λίγο. Το μήνυμα που περνά μέσα από την εξιστόρηση πραγματικών γεγονότων, αριστοτεχνικά στημένων διαλόγων και κορυφαίας ερμηνείας από το allstar cast, είναι καθηλωτικό.

Αριστούργημα. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Από όλες τις πλευρές. Δεν κάνουν πια τέτοιες ταινίες. Και ναι είναι ασπρόμαυρη. Αν έχετε την ευκαιρία δείτε τη.

Α++++

Face < 5/10 [ non-make up ]

sweetness = limited

boobs = one boob job too many ?

Γίνεται χρήση του switch if big boobs then girl looks good ?

If she sat you, say no. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.