Periklis_pap Μάρτιος 22, 2011 #6741 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 αν θες καφρίλα :sick: (πόσο καφρίλα παίζει να είναι η ταινία? Έχει πάρει και βραβείο κάπου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 22, 2011 #6742 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 no? Εάν σου πω ότι ψήθηκα να την δω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 22, 2011 #6743 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 me too Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάρτιος 22, 2011 #6744 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 no? Την είδα. Δεν υπάρχει η ταινία. Σε κανένα επίπεδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 22, 2011 #6745 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 μπήκε στην λίστα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 22, 2011 #6746 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 Scott Pilgrim Vs The World 7/10 Δεν ξερω.Απλα να πω οτι σε μερικα σημεια πεθανα στα γελια,ενω σε αλλα απλα παρακολουθουσα. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonys Μάρτιος 22, 2011 #6747 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 Truman show 9/10 mono kai mono epeidi i skinothesia tha mporouse na einai kaliteri(vasika 10/10...) :magic: Inception 5/10 :/ de kserw giati tin ipostirizoun/zete san mia poli kali tainia emena proswpika de mou arese sxedon katholou. siga tin idea tou senariografou siga ti peripeteia siga to melodramo. de kserw autoi oi senariografoi tis epistimonikis fantasias otan to kanoun to parakanoun... de tha mporouse pote na einai alitheia tha protimousa xilies fores matrix, ekei toulaxiston eixe drasi fantasia stis maxes fovera efe antithetws me to inception pou itan mia klassiki diaskevi topothetimeni se adiaforo senario Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 22, 2011 #6748 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 Truman show 9/10 mono kai mono epeidi i skinothesia tha mporouse na einai kaliteri(vasika 10/10...) :magic: Inception 5/10 :/ de kserw giati tin ipostirizoun/zete san mia poli kali tainia emena proswpika de mou arese sxedon katholou. siga tin idea tou senariografou siga ti peripeteia siga to melodramo. de kserw autoi oi senariografoi tis epistimonikis fantasias otan to kanoun to parakanoun... de tha mporouse pote na einai alitheia tha protimousa xilies fores matrix, ekei toulaxiston eixe drasi fantasia stis maxes fovera efe antithetws me to inception pou itan mia klassiki diaskevi topothetimeni se adiaforo senario Ωραια ολα αυτα που λες αλλα πονεσαν τα ματακια μου για να τα διαβασω.. Σε ελληνικα γραφουμε dude:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 22, 2011 #6749 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 Γιατι τιποτα απο οσα ειπες να μη στεκουν;Θα ηταν καλυτερη ταινια επιστημονικης φαντασιας αν υπηρχε πιθανοτητα να ειναι αληθεια;Η ταινια επιστημονικης φαντασιας ; Το μελοδραμο που το ειδες στην ταινια και δε σου αρεσε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 22, 2011 #6750 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 greek fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonys Μάρτιος 22, 2011 #6751 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2011 Γιατι τιποτα απο οσα ειπες να μη στεκουν;Θα ηταν καλυτερη ταινια επιστημονικης φαντασιας αν υπηρχε πιθανοτητα να ειναι αληθεια;Η ταινια επιστημονικης φαντασιας ; Το μελοδραμο που το ειδες στην ταινια και δε σου αρεσε; Συγνωμη για τα γκρικλις καταρχας, Ναι, ακομα και της επιστημονικης φαντασιας απο καπου πιανονται θα μπορουσα να πιστευω πιο πολυ σε ενα ματριξ παρα σε ενα ινσεπτσιον... εχει μεγαλα κενα η ταινια ουτα καν εξηγει πως συμβαινει βγαζαν τη γελοια βαλιτσα παταγαν το κουμπι με τις βελονες αναισθησιας κοιμοντουσαν σαν πουλακια και πολεμουσαν στο υπνο τους , φιλε μου αν ειναι ετσι απλα κλεινω τα ματια μου και φτιαχνω γαμω τις ταινιες... ναι και μελοδραμα ισως να μην ηταν αλλα πηγε να το παιξει λιγο κακομοιρης με τη γυναικα που εχασε συν τις αλλοις αυτος στο τελος θα πεθαινε αφου η σβουρα γυριζε... γελοια σκηνικα αυτα τα κλισε δεν πρεπει να τα εχει μι ακαλη ταινια ελλειψη φαντασιας παντελως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 23, 2011 #6752 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Καμιά ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν σου εξηγεί τα πάντα. Είναι άλλωστε αδύνατον να εξηγήσεις πλήρως κάτι που δεν υπάρχει. Όταν π.χ. βλέπουμε το Star Trek δεν περιμένουμε να μας εξηγήσει κάποιος πως διακτινίζονται ή πως δουλεύουν οι ασπίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonys Μάρτιος 23, 2011 #6753 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Καμιά ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν σου εξηγεί τα πάντα. Είναι άλλωστε αδύνατον να εξηγήσεις πλήρως κάτι που δεν υπάρχει. Όταν π.χ. βλέπουμε το Star Trek δεν περιμένουμε να μας εξηγήσει κάποιος πως διακτινίζονται ή πως δουλεύουν οι ασπίδες.Οκ οπως τη βρισκει κανεις , απλα περιμενω εφοσον συνεχιζεις κατι αλογο σε λογικο να υποστηριξεις τον κορμο λιγο πιο πολυ...Παντως δεν εχω δει ουτε ενα σταρ τρεκ και δεν εχω γνωμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 23, 2011 #6754 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Οκ οπως τη βρισκει κανεις , απλα περιμενω εφοσον συνεχιζεις κατι αλογο σε λογικο να υποστηριξεις τον κορμο λιγο πιο πολυ...Παντως δεν εχω δει ουτε ενα σταρ τρεκ και δεν εχω γνωμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 23, 2011 #6755 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 ^^Ρε, γέμισα φετα και ντομάτα την οθόνη που να σε πάρει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonys Μάρτιος 23, 2011 #6756 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Καλο θα ηταν τετοια αχρηστα μυνηματα να μην υπαρχουν χωρις μια συνοδευτικη αποψη και σε περιπτωση που δε το ξερεις η λεξη αλογος= καποιος χωρις λογικη. Σε περιπτωση που το ξερεις το αστειο σου ηταν για παιδακια δημοτικου. Συγνωμη κιολας που γιναμαι επιθετικος αλλα το κανες και πριν "greek fail"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 23, 2011 #6757 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2011 Σόρρυ αλλά πως να το κάνουμε ΕΠΡΕΠΕ να μπει ( και φυσικά ξέρω τι σημαίνει έχω σε δεύτερο tab ανοιχτό τον Μπαμπινιώτη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 24, 2011 #6758 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 The touristΑμερικανιά να το πω; Νταξ βλεπόταν. 6,5Το ειδα κ εγω χθες. Βαρετη. Κριμα τα ονοματα που εχει. Οριακα εκατσα μεχρι το τελος. 4/10Ευτυχως αποζημιωθηκα κ με το πραπανω με το Fighter (The Fighter (2010) - IMDb)Τρομερη σκηνοθεσια κ συγκλονιστικη ερμηνια απο τον Cristian Bale. 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 24, 2011 #6759 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 Ειδα το trailer απο το black sheep.στο 1.43 η σκηνη ειναι σαν απο το lotr 2,στο helms deep Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάρτιος 24, 2011 #6760 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2011 London Boulevard 3/10 και πολυ της βαζω...Δεν ξανα βλεπω ταινια με Φαρελ πραγματικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.