Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Πολυ μετρια ταινια.

Ειδικα αν καποιος εχει δει 5 πραγματα απο ευρωπαικο κινηματογραφο (πχ La pianiste)δεν νομιζω οτι θα του κανει ιδιαιτερη εντυπωση η ταινια.Γενικα ο Aronofsky μια του υψους μια του βαθους ειναι για μενα.Δεν εχει καταφερει να με πεισει 100%

Capricorn One (1978) - IMDb 6+/10

Θα μπορούσε να είναι μια από τις κλασικές ταινίες της δεκαετίας του 70 μιας και έχει πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση, αλλά δυστυχώς από ένα σημείο και μετά εξελίσσεται υπερβολικά βολικά για τους πρωταγωνιστές χωρίς να δίνει επαρκείς εξηγήσεις για το πως και γιατί με μοναδικό σκοπό να φτάσει γρήγορα στο τέλος.

Απλά για να χαζέψετε ένα δίωρο...

Tangled

Disney, που ήσουνα τόσο καιρό; Θέλω να πω εντάξει, Pixar είδαμε και βλέπουμε, αλλά δεν είναι το στυλ ταινιών με τις οποίες μεγαλώσαμε, δεν είναι η κλασική Disney των 90s που μας έδωσε αριστουργήματα όπως ο Αλαντίν, η Πεντάμορφη και το Τέρας, ο Βασιλιάς των Λιονταριών κ.α.

Μετά την αποτυχία με το Princess and the frog, ε λοιπόν, επιτέλους η Disney ξαναβρήκε/ισκει τον παλιό της εαυτό. Το Tangled είναι εξαιρετικό, όχι μόνο για μικρούς, αλλά και μεγάλους.

Συνδυάζοντας τεχνολογίες γραφικών και ζωγραφικής, το αποτέλεσμα είναι πολλές σκηνές, κυρίως τοπία, να φαίνονται σαν να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι. Η εισαγωγή με το κάστρο και τον πύργο της Ραπουνζελ μοιάζουν σαν να ξεπηδάν από το Beauty and the Beast (τυχαίο που και τα 2 κιόλας ξεκινάνε με αφήγηση; ). Νομίζω θα ταίριαζε περισσότερο να είναι εξ ολοκλήρου ζωγραφισμένο στο χέρι παρά 3D, αλλά και πάλι, η σκηνή με τα φανάρια είναι αρκετή για να αλλάξει κανείς γνώμη. Η φωνή της Mandy Moore, μόνο σε εμένα θυμίζει Belle, και Jasmine;

Η μουσική είναι καλή. Δεν έχει τις αριστουργηματικές μελωδίες των παλιών έργων αλλά κομμάτια όπως το Mother know Best Reprise, ξεχωρίζουν (πολύ ωραία φωνητικά στο συγκεκριμένο, σαν από παράσταση Broadway). A και ο Menken έκανε την μουσική ( τυχαίο; ).

Εν τέλει η Ραπουνζέλ μπαίνει επάξια στο πάνθεον των πριγκιπισσών της Disney. Πατώντας πάνω σε δοκιμασμένες και αγαπημένες συνταγές. Με μια ταινία που ξυπνάει σίγουρα αναμνήσεις και έκανε τουλάχιστον εμένα να ξεσκονίσω τις κασέτες που έβλεπα παλιά.

Μακάρι να δούμε κι άλλα τέτοια.

καλά ναι με καφροπαρέα τα σπάει. με καφροπαρέα άντεξα και είδα το black sheep

Aχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:clap::clap:

Τι ταινια ειναι αυτη ρεεεεεεεεεεεεεεεε?

"An experiment in genetic engineering turns harmless sheep into blood-thirsty killers that terrorize a sprawling New Zealand farm."

:hang3:

Η επομενη ταινια μου!(Με παρεα φυσικα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.