Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Notes on a Scandal.7+/10

Sideways.7+/10.

Τις ειχα δει και τις 2 πριν καποια χρονακια οταν ειχαν βγει περιπου και θυμαμαι να μου ειχαν αρεσει περισσοτερο.Ε προφανως οι καποιες 100αδες ταινιες που εχω δει στο μεσοδιαστημα να εχουν παιζει το ρολο τους:p.

Οπως και να εχει ειναι και οι 2 πολυ καλες ταινιες.Το Notes on a Scandal αρκετα δυνατο κοινωνικο δραμα με Cate Blanchett και ειδικα Judi Dench σε απιστευτες ερμηνειες

και το Sideways απο τις αρκετα καλες κομεντι που μπορει να δει καποιος.Αυτα.

Ταινια που θυμηθηκα τωρα που την ειχα δει την ιδια περιοδο με το Notes on a Scandal to La sconosciuta-The Unknown Woman του Giuseppe Tornatore.Powerful movie!

για μενα ηταν η χειροτερη ταινια που εχω δει τα τελευταια 5 χρονια.:nothing:

δεν ξερω αλλα με ολα αυτα που εχουν γινει τις τελευταιες μερες στην Ιαπωνια μου φανηκε τοσο αληθινο..

μαλλον επηρεαστικα πολυ:S

Χαζευοντας τις προαλλες την τριλογια Never Ending Story,βλεποντας αποσπασματικα σκηνες (θα τα δω καποτε ολοκληρα) θυμηθηκα τον

Jonathan Brandis πρωταγωνιστή στο δευτερο μερος της τριλογιας καθως και στο αγαπημενο Seaquest.Αναρωτήθηκα λοιπον που εξαφανιστηκε λοιπον αυτος ο γλυκος πιτσιρικος.Δεν χρειαστηκε να ψαξω και παρα πολυ..

Date of Death 12 November 2003, Los Angeles, California, USA (suicide by hanging)

Το ποσο στενοχωρήθηκα δεν λεγετε.Κριμα κριμα.Ενα αργοπορημενο Rip.

job180.jpg

:bye:

Dead Poets Society (1989) - IMDb 9/10

Τι να πεις κανεις για αυτη τη ταινια ?

Την εχω δει αλλη μια φορα πριν 6 χρονια.

Αυτη τη φορα την ειδα με ενα τελειως διαφορετικο ματι. Εβγαλα εντελως διαφορετικα συμπερασματα.

Ειμαι πολυ περιεργος πως θα μου φανει σε 6 χρονια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.