Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Απ'ότι είδα το Bourne Legacy είναι από άλλο συγγραφέα, οπότε κανείς δεν μας εγγυάται την ίδια ποιότητα :)

ωπ εχεις δικιο μακαρι να παει πανω στα ιδια πλαισια.......και να μην το πανε σε στιλακι

james bond........

παντως εμενα μεχρι στιγμης η τριλογια αυτη με κερδισε γιατι ΔΕΝ ειναι περιπετεια

του στιλ 350 σφαιρες με εναν γεμιστηρα - βουτια απο τον ενα ουρανοξυστη στον αλλο

παρε φορα με το αμαξι και......παει το ελικοπτερο:p η το αλλο .......καλε σημερα ειδα ενα μαχητικο

αεροπλανο να κυνηγαει μια νταλικα στην αττικη οδο στο υψος του ΟΤΕ........και η απαντηση.... ελα καλε

πως κανεις ετσι καθε μερα το ιδιο κανουν αυτοι οι δυο

ειναι ποιο νορμαλ

Tα Bourne είναι total respect για μένα, καταπληκτικές περιπέτειες. Θυμάμαι είχα να πορωθώ τόσο με περιπέτεια από τότε που είδα τα πρώτα 30-45' του Mission Impossible 1 που "κατέστρεψε" την ατσαλάκωτη saga της σειράς (κρίμα που το υπόλοιπο έγινε action movie...)

After (2007) - Η Αίσθηση Του Φόβου

http://www.audiovisual.gr/movie_detail.asp?e_cat_serial=&movie_id=3279&prod_id=4322

δεν εχει σχεση με τρομου που λεει το Link (δεν βλεπω τετοια δεν μου αρεσουν- μην γελασετε αλλα την ακουω - κλανω μεντες που λεει και ο σοφος λαος)

αρκετο καιρο μονο και μονο ο τιτλος με κραταγε μακρια

το ειδα απο περιεργια........μου αφησε παραξενα συναισθηματα

σιγουρο ειναι οτι απο αποψη σκηνοθετικη ο μαστορας....εκανε κατι διαφορετικο

ειναι ψιλο soft θριλερ αναπαντεχο τελος που μου ελυσε αρκετες αποριες....που ειχα

κατα την διαρκεια του εργου

σιγουρα η ποιο ψυχαιδελικη ταινια που εχω δει........πραγματικα τι να πω δεν ξερω

καποια στιγμη εχει κατι ρωσους με κατι ak-47 και μασκες σε κατι τουνελ............

αμεσως μου ηρθε στο μυαλο το cod4

edit

αλλαξα link γιατι το αλλο ελεγε τρομου......

αλλα σε αυτο το Link Που εβαλα εχει κατι ss που νομιζεις οτι

ειναι πολυ τρομακτικη αλλα δεν ειναι..........

τουλαχιστον το δωματιο δεν ειχε μυρωδια μεντας οταν τελειωσε το εργο..........

Πάντως το τελευταίο James Bond με τον Daniel Craig μέτραγε απίστευτα, μόνο και μόνο που ο 007 επιτέλους δεν είναι "ατσαλάκωτος".

Ο ήρωας του Ian Fleming είναι ατσαλάκωτος είρων μπλαζέ κλπ.

Τον ρόλο υπηρέτησαν τέλια ο Sean Connery και ο Pierce Brosnan.

Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά ο Daniel Craig ενσάρκωσε κάποιον άλλον στην ταινία και όχι τον 007

Παρεμπιπτόντως και σε μένα άρεσε η ταινία.

Για τον james, έχω να πω ότι ο daniel ήταν πολύ ωραίος όπως έκανε τον bond, γιατί είναι η αρχή του(που άρχισε να γίνεται ο σούπερ-ντούπερ μυστικός πράκτορας). Τώρα άρχισε να γίνεται ο 007. Στο τέλος φαίνεται ότι απέκτησε κάποια φινέτσα. Πιστεύω στο καινούριο που θα βγει θα είναι όμοια ατσαλάκωτος με τους προκάτοχούς του.

Ο ήρωας του Ian Fleming είναι ατσαλάκωτος είρων μπλαζέ κλπ.

Τον ρόλο υπηρέτησαν τέλια ο Sean Connery και ο Pierce Brosnan.

Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά ο Daniel Craig ενσάρκωσε κάποιον άλλον στην ταινία και όχι τον 007

Παρεμπιπτόντως και σε μένα άρεσε η ταινία.

Συμφωνώ και στις προτιμήσεις και στην άποψη - απλά ο Craig είναι ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από τα "σιδερωμένα" Bond :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.