racer Ιανουάριος 10, 2011 #6301 Ιανουάριος 10, 2011 Cloudy with a Chance of Meatballs - Πρωτότυπο, τεχνικά άρτιο και πολύ ευχάριστο. 8.5/10
jax7480 Ιανουάριος 10, 2011 #6302 Ιανουάριος 10, 2011 Το Avatar ,που το κατατασω στα 8/10 ,ειναι απο τις ταινιες που θα εβλεπα ανετα ξανα και ξανα.Οπως και τα LOTR και τα Star Wars....Και ας εχω δει καλυτερες ταινιες. Να λεμε την αληθεια ... Χριστουγεννα χωρις LOTR (φετος και με Avatar) δε γινεται. Να προσθεσω επισης και το Godfather Trilogy.
diodiastop666 Ιανουάριος 10, 2011 #6303 Ιανουάριος 10, 2011 Και πού θα βλέπουμε το "Κωνσταντίνου & Ελένης" ? Το "Το Ρετιρέ" ? Τον Σεφερλή με τον μπαρμπα-Γιάννη ? Το Fort Boyard ? Και που θα βλεπουμε ταινιες κομμενες απο 16:9 σε 4:3 και mono ηχο
Havic Ιανουάριος 10, 2011 #6304 Ιανουάριος 10, 2011 Skyline (2010) 4/10Να πω τη αλήθεια το περίμενα πολύ χειρότερο, ειδικά με αυτά που είχα ακούσει....ο σκηνοθέτης σεναριογράφος κτλ έχουν το πιο απλό πράγμα, surviving thriller και αντί να προσπαθήσουν να αναδείξουν αυτά το κομμάτια να μας βγάλουν συναισθήματα, να σκεφτούμε τι θα κάναμε στη θέση τους ρε παιδί μου, αυτοί αποφασίζουν να το περάσουν στην κυριολεξία σε fast forward...., αντί αυτού έχουμε τα κλασσικό εμετικό trend της εποχής εφέ.....και κάπως έτσι έφτιαξαν άλλη μια αριστουργηματική πατάτα, έπρεπε να δουν μια το Night of the Living Dead του 1968 μπας και καταλάβουν ότι scenario > εφέ....
billpeppas Ιανουάριος 11, 2011 #6305 Ιανουάριος 11, 2011 πουθενά αυτό είναι το νόημα.No way![sarcasm]Υπάρχει ζωή δίχως ελληνική TV ?[/sarcasm]
jesus Ιανουάριος 11, 2011 #6306 Ιανουάριος 11, 2011 The One.6/10.Πως μου ειχε ξεφυγει το ταινιακι αυτο.Πολλα υποσχομενο οταν διαβασα το story και οταν ειδα cast.Τελικα δεν μπορω να πω οτι με τρελανε,κριμα.Never Let Me Go.Απο τις πιο καθυστερημενες ταινιες που εχω δει το τελευταιο καιρο.Σεναριο γτπ πραγματικα.Conviction.8/10.Καταπληκτικη ιστορια πολυ καλα δοσμενη.
aggelopas Ιανουάριος 11, 2011 #6307 Ιανουάριος 11, 2011 ρε χεσους ποσα κιλα dvd βλεπεις την εβδομαδα?
jesus Ιανουάριος 11, 2011 #6308 Ιανουάριος 11, 2011 Θα σπασει η ζυγαρια αν παω να τα μετρησω Οταν φτασω το χιλιαρικο στο imdb κερναω ολους τους λαμπιτες μπυριτσα
ThorLite Ιανουάριος 11, 2011 #6309 Ιανουάριος 11, 2011 ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ειπαμε να παμε θυμηθουμε τα παλια αλλα αυτο δεν ηταν ταινια μια αρπα κολλα απαραδεκτο. -20/10 :tomato::tomato: Ουτε τα MB δεν αξιζει να το κατεβασετε...
HotPeanut Ιανουάριος 11, 2011 #6310 Ιανουάριος 11, 2011 SecretariatΑν και δεν έχω ίδεα από ιππόδρομο κτλ την είδα μόνο και μόνο για το αληθινό της ιστορίας της. 7,0
aggelopas Ιανουάριος 11, 2011 #6311 Ιανουάριος 11, 2011 ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ειπαμε να παμε θυμηθουμε τα παλια αλλα αυτο δεν ηταν ταινια μια αρπα κολλα απαραδεκτο. -20/10 :tomato::tomato:Ουτε τα MB δεν αξιζει να το κατεβασετε... δεν νομιζω να ειχε κανεις προσδοκιες απο ελληνικο εμπορικο κινηματογραφο μετα το 1980 να πιασουν τοπο τα λεφτα του εισιτηριου.
alexis2044 Ιανουάριος 11, 2011 #6312 Ιανουάριος 11, 2011 Conviction.8/10.Καταπληκτικη ιστορια πολυ καλα δοσμενη.To είχα στα προσεχώς και το είδα σήμερα.Καταπληκτικές ερμηνείες από Hilary Swank και Sam Rockwell. Περιμένω να το δω στα φετινά όσκαρ.Άρτια, συγκινητική και δυνατή πραγματική ιστορία.Εκείνο το καρέ στο τέλος με τους πραγματικούς συμπλήρωσε την ταινία.Must see.
ThorLite Ιανουάριος 11, 2011 #6313 Ιανουάριος 11, 2011 δεν νομιζω να ειχε κανεις προσδοκιες απο ελληνικο εμπορικο κινηματογραφο μετα το 1980 να πιασουν τοπο τα λεφτα του εισιτηριου.Οχι δεν ειχα προσδοκιες αλλα περιμενα να δω μια κιτς χαβαλεδιαρικια ταινια.Αυτο ουτε καν ταινια ηταν,παιδια με κινητα τηλεφωνα βγαζουνε καλυτερα αποτελεσματα.
yanni Ιανουάριος 12, 2011 #6314 Ιανουάριος 12, 2011 Monsters (2010) - IMDb 6-/10Για τόσο φτηνή παραγωγή δεν είναι άσχημη. Η ταινία δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει - δεν φαίνεται να μπορεί άλλωστε - οπότε η όλη ιστορία εξελίσσεται χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Σαν να περιγράφεις μια τυπική ιστορία καθημερινότητας σε ένα διαφορετικό κόσμο που έχει υποστεί αυτή την "εισβολή" της εξωγήινης ζωής. Αυτό δυστυχώς την κάνει ολίγον βαρετή, ενώ αφήνει και τον θεατή πεινασμένο στο τέλος (επιστημονικής φαντασίας ταινία με τέρατα σκέφτεσαι και εκεί που προετοιμάζεσαι για ψητή γαλοπούλα καταλήγεις να τρως κοτόσουπα).
yanni Ιανουάριος 13, 2011 #6318 Ιανουάριος 13, 2011 Scott Pilgrim vs. the World (2010) - IMDb 7.5+/10Πριν μερικές εβδομάδες που είχα πάει να την δω, είχα κόψει την ταινία στα 3-4 λεπτά λέγοντας πολύ απλά ότι "Δεν έχω όρεξη αυτή τη στιγμή για τέτοιες μ....". Τελικά κάθισα και την είδα εχτές και δεν το μετάνιωσα. Η ταινία έχει τόνους έμπνευσης και φαντασίας μέσα και οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς της. Αν και προσωπικά βρίσκω αντιπαθή τον Cera (σε κάθε, μα κάθε σκηνή) και αν και όταν ξεκίναγα να την δω ήμουν ήδη αρνητικός απέναντί της, τελικά η υλοποίηση της ταινίας, αυτό που παρακολούθησα στην οθόνη, είναι τόσο πρωτότυπο και τόσο καλά υλοποιημένο που στο τέλος το ευχαριστήθηκα....βέβαια αν δεν σας παρασύρει το στυλ της ταινίας, αν δεν αφεθείτε σε αυτό που βλέπετε στην οθόνη, το πιθανότερο είναι να πείτε "Δεν έχω όρεξη αυτή τη στιγμή για τέτοιες μ....".
akilleas Ιανουάριος 13, 2011 #6319 Ιανουάριος 13, 2011 Scott Pilgrim vs. the World (2010) - IMDb 7.5+/10Πριν μερικές εβδομάδες που είχα πάει να την δω, είχα κόψει την ταινία στα 3-4 λεπτά λέγοντας πολύ απλά ότι "Δεν έχω όρεξη αυτή τη στιγμή για τέτοιες μ....". Τελικά κάθισα και την είδα εχτές και δεν το μετάνιωσα. Η ταινία έχει τόνους έμπνευσης και φαντασίας μέσα και οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς της. Αν και προσωπικά βρίσκω αντιπαθή τον Cera (σε κάθε, μα κάθε σκηνή) και αν και όταν ξεκίναγα να την δω ήμουν ήδη αρνητικός απέναντί της, τελικά η υλοποίηση της ταινίας, αυτό που παρακολούθησα στην οθόνη, είναι τόσο πρωτότυπο και τόσο καλά υλοποιημένο που στο τέλος το ευχαριστήθηκα....βέβαια αν δεν σας παρασύρει το στυλ της ταινίας, αν δεν αφεθείτε σε αυτό που βλέπετε στην οθόνη, το πιθανότερο είναι να πείτε "Δεν έχω όρεξη αυτή τη στιγμή για τέτοιες μ....".+10000Πάρα πολύ καλή ταινία από όλες τις απόψεις.
jpavly Ιανουάριος 13, 2011 #6320 Ιανουάριος 13, 2011 Συνεχίζει το Oldies, but Goodies:Forrest Gump (1994) - IMDb τα λόγια είναι περιττά.Έχοντας μάλιστα λίγο πιο φρέσκο το Benjamin Button με το οποίο συγκρίθηκε, το Gump είναι κατά πολύ ανώτερο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.