akilleas Ιανουάριος 8, 2011 #6281 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Είδα χθες το Gwoemul(The Host) και μου άρεσε πάρα πολύ.Προτείνεται για τους φαν του απωανατολίτικου κινηματογράφου...8/10ΥΓ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον jesus για την πολύτιμη βοήθειά του με τους υπότιτλους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 8, 2011 #6282 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 ConvictionΜου άρεσε περισσότερο από το Stone χωρίς να έχει τα μεγάλα ονόματα ηθοποιών όπως το προαναφερθέν. 7,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 8, 2011 #6283 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Let Me In (2010) - IMDb 6+/10Είχα δει παλιότερα το Σουηδικό Let the Right One In (2008) - IMDb το οποίο μου είχε αρέσει αρκετά οπότε και δεν είμαι αντικειμενικός κριτής. Το Αμερικάνικο κινείται στα ίδια σχεδόν μονοπάτια με κάποιες διαφορές στην πλοκή, αλλά προφανώς όχι τρελές διαφορές. Οι ποιο πολλές σκηνές είναι περίπου ίδιες. Τι δεν μου άρεσε σε σχέση με το Σουηδικό. Πολύ μουσική. Η ταινία είναι αργή εκ φύσεως οπότε θεώρησαν ότι η ταινία πρέπει να συνοδεύεται από την αρχή μέχρι το τέλος με δυνατή ατμοσφαιρική μουσική. BIG mistake. Επιπλέον δεν έχει την συνοχή του Σουηδικού. Υπάρχει ποιο έντονη η αίσθηση ότι πηδάει από την μία σκηνή στην άλλη. Η κοπελίτσα που παίζει την Abby έχει στο μυαλό της καρφωμένα τα λόγια του ατζέντη της "Θα γίνεις σταρ" και παίζει ανάλογα. Κάποιες βασικές σκηνές του Σουηδικού εδώ είναι παραμελημένες ελαφρώς. Αν και γενικά έχει καλύτερα εφέ η τελευταία σκηνή στο κολυμβητήριο είναι ένας μεγάλος αχταρμάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 9, 2011 #6284 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Εχουμε και λεμε:Megamind.7/10.Στο σινεμα με το ανιψακι μου.Καλουλι το εργακι.Beetle Juice.7/10.Ποτε δεν το ειχα δει ολο.Somewhere.5/10.Μην περιμενετε Lost in Translation.Skyline.6/10.Βλεπετε αλλα μετρια ταινια γενικα.Buried.7/10.Συμπαθητική.Λιγο προβλεψιμη θα ελεγα.Cemetery Junction.7/10.127 Hours.9/10.Η καλυτερη ταινια που εχω δει τον τελευταιο (πολυ) καιρο.Απιστευτη ιστορια , απιστευτη ταινια.Για γερα νευρα σε ορισμενα σημεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 9, 2011 #6285 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 RedΠέρασε ευχάριστα ένα 2ωρο. 7,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 9, 2011 #6286 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 The Expendables. Ωραίο μπαμ μπουμ, αναμένουμε το 2ο. :magic: 7.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιανουάριος 9, 2011 #6287 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 The Kings Speech Πολύ καλό ένα 8,5/10 σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 9, 2011 #6288 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 The Fighter.8/10.Πολυ καλη η ταινια.Ειδικα για τους fan της πυγμαχιας προτεινετε ανεπιφύλαχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 9, 2011 #6289 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 The Town 6.5/10ο Ben Affleck στον λαιμο μου καθεται,ανεκαθεν...Jon Hamm ,αλλος απεχθεστατος...Titus Welliver, OMG ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ!!!ΜΕ τετοια φατσα μα τω θεω δε παει πουθενα για ηθοποιος.Pete Postlethwaite,ωραιος ,αλλα οχι οπως στα παλια του...Μονο ο Jeremy Renner μου αρεσε λιγο!!Με καλυτερο cast ισως εβαζα και 7.5-8 . :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 9, 2011 #6290 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Ρε εσύ κάτσε δές το Scott Pilgrim και άσε τα άλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 9, 2011 #6291 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Θα σου λεγα εσενα,αλλα εχε χαρη που σεβομαι τους κανονες του φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 9, 2011 #6292 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Avatar extendedΤο Avatar με ολίγον περισσότερα καρέ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ελάχιστα προσθέτει στο story. Απλά μια δικαιολογία για να ξαναδεί κάποιος την ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 9, 2011 #6293 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Easy A (2010) - IMDb 7/10Κάτι παραπάνω από συμπαθητική ταινιούλα. Η ώρα πέρασε ευχάριστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 9, 2011 #6294 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 127 Hours (2010) - IMDb 6/10Καλή ταινία, με ένταση, αλλά την βρήκα λίγο επιφανειακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 9, 2011 #6295 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Avatar extendedΤο Avatar με ολίγον περισσότερα καρέ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ελάχιστα προσθέτει στο story. Απλά μια δικαιολογία για να ξαναδεί κάποιος την ταινία.δεν νομιζω οτι θα την ξαναδω πριν τη δειξει το σταρ τσανελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 10, 2011 #6296 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 δεν νομιζω οτι θα την ξαναδω πριν τη δειξει το σταρ τσανελ.Ούτε τότε θα την δεις. Ακόμα και αν το πάρεις απόφαση μετά το 23ο διάλειμμα για διαφημίσεις, δεν μπορεί, θα αγανακτήσεις και θα κλείσεις/σπάσεις την TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 10, 2011 #6297 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Το Avatar ,που το κατατασω στα 8/10 ,ειναι απο τις ταινιες που θα εβλεπα ανετα ξανα και ξανα.Οπως και τα LOTR και τα Star Wars.... Και ας εχω δει καλυτερες ταινιες. Να λεμε την αληθεια ... Χριστουγεννα χωρις LOTR (φετος και με Avatar) δε γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 10, 2011 #6298 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 μποϊκοτάζ στην ελληνική tv ΤΩΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 10, 2011 #6299 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 μποϊκοτάζ στην ελληνική tv ΤΩΡΑΚαι πού θα βλέπουμε το "Κωνσταντίνου & Ελένης" ? Το "Το Ρετιρέ" ? Τον Σεφερλή με τον μπαρμπα-Γιάννη ? Το Fort Boyard ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 10, 2011 #6300 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 πουθενά αυτό είναι το νόημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.