Hydra Νοέμβριος 22, 2010 #5961 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 Το Harry Potter δεν το δε κανενας;Μολις το ειδα.Δεν μπορω να περιμενω για το 2ο Part!!!! Εντυπωσεις αυριο,γιατι παω για υπνο τωρα! 10/10 χωρις πολλα πολλα! Ενταξει ,ξερω γουστα.... αλλα ΔΕΝ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 22, 2010 #5962 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 Paranormal activity 2 στα village φαληρου. Δεν περιμενα και παρα πολλα απο την ταινια. Πολυ περισσοτερο πηγα για χαβαλε και εκει που οι γυναικες πεταγοτουσαν με φωνες εγω ειχα σκασει στο γελιο. Αξιζει να το δει κανεις στο σινεμα ΜΟΝΟ για αυο το λογο. Σε σχεση με το 1ο με ξενερωσε γιατι δεν ειχε κατι το "διαφορετικο" Περασε σχετικα ευχαριστα η ωρα, ταινια σε κραταει σε ενταση και σε βαζει σε μια διαδικασια να προσεχεις την παραμικρη λεπτομερεια. 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 22, 2010 #5963 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2010 The girl with the dragon tattoo - Πολύ καλή ταινία με κάποιες λίγο disturbing σκηνές...Το πρώτο Millennium μου άρεσε και εμένα πολύ, τα άλλα δύο δέν με πολυσυγκίνησαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Νοέμβριος 23, 2010 #5964 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Temple Grandin.8/10.Καταπληκτικη ιστορια.Πολυ καλες ερμηνειες.Ειδικα η Claire Danes δεν πιστευα οτι το εχει μεσα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 23, 2010 #5965 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Resident evil: afterlifeΜια από τα ίδια. Δεν υπάρχει σενάριο. Δεν σε "γεμίζει". 6,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 23, 2010 #5966 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2010 Paranormal activity 2 στα village φαληρου. Δεν περιμενα και παρα πολλα απο την ταινια. Πολυ περισσοτερο πηγα για χαβαλε και εκει που οι γυναικες πεταγοτουσαν με φωνες εγω ειχα σκασει στο γελιο. Αξιζει να το δει κανεις στο σινεμα ΜΟΝΟ για αυο το λογο. Σε σχεση με το 1ο με ξενερωσε γιατι δεν ειχε κατι το "διαφορετικο" Περασε σχετικα ευχαριστα η ωρα, ταινια σε κραταει σε ενταση και σε βαζει σε μια διαδικασια να προσεχεις την παραμικρη λεπτομερεια. 6/10 ΠΩΣ??? Βγήκε και 2??? Και είναι ίδιο με το πρώτο???? 2-3 σκηνές από το πρώτο όταν τις θυμάμαι, φροντίζω να σκεπάζομαι ολόκληρος! Ρε τι έχουμε πάθει με δ άυτην την ταινία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 24, 2010 #5967 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 The Emperor's ClubΚαλή ταινία για ένα χαλαρό 2ωρο. 7/10EclipseΤίποτα το σπουδαίο. Ειλικρινά τίποτα. Η πρωταγωνίστρια συνεχίζει και σε αυτή την ταινία να είναι ποιο ψυχρή από τους βρικόλακες. 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 24, 2010 #5968 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 The Royal Tenenbaums (2001) - IMDb Δεν ήξερα τι θα δω να πω την αλήθεια όταν ξεκίνησα αυτήν την ταινία. Ο τίτλος δεν με ενέπνεε και πολύ. Εν τέλει κατέληξε σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος κοινωνικής κωμωδίας, που σατιρίζει τους δεσμούς της οικογένειας όπως είναι σήμερα. Η οικογένεια της ταινίας δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση την μέση οικογένεια, καθότι τρομερά προβληματική, αλλά η σάτιρα έτσι και αλλιώς βασίζεται στην υπερβολή. Πολύ όμορφες μουσικές νότες του Mark Mothersbaugh, ξεχωρίζουν μουσικές beattles σε ορχήστρικές εκτελέσεις όπως Hey Jude και Ruby Tuesday των Rolling Stones αλλά και επίσης κλασικές μελωδίες όπως το εκπληκτικό String quartet in F Major του Ravel στους τίτλους αρχής. Ένα βαρύγδουπο καστ οδηγούμενο εκ του Gene Hackman, o οποίος κέρδισε πολλά Best Actor awards για την ταινία, και περιλαμβάνει Ben Stiller, Bill Murray, Angelica Houston, Gwyneth Paltrow και αδελφούς Owen και Luke Wilson. Σκηνοθεσία που θυμίζει θεατρική παράσταση, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο χρώμα και με την ιστορία να χωρίζεται σε κεφάλαια βιβλίου. Μάλιστα στην αρχή κάθε κεφαλαίου αν διαβάσετε τις λίγες γραμμές που φαίνονται από το βιβλίο από πίσω, θα δείτε ότι η αφήγηση ταιριάζει απόλυτα με την υλοποίηση επί της οθόνης που ακολουθεί. Εν τέλει πολύ καλή δουλειά από τον Wes Anderson. Είναι ένα άλλο είδος ταινίας, ελαφρύ και άνετο στην παρακολούθηση. Αν δεν το έχετε δεί (το 2001 βγήκε), ρίξτε του μια ματία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 24, 2010 #5969 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 The Royal Tenenbaums (2001) - IMDb Δεν ήξερα τι θα δω να πω την αλήθεια όταν ξεκίνησα αυτήν την ταινία. Ο τίτλος δεν με ενέπνεε και πολύ. Εν τέλει κατέληξε σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος κοινωνικής κωμωδίας, που σατιρίζει τους δεσμούς της οικογένειας όπως είναι σήμερα. Η οικογένεια της ταινίας δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση την μέση οικογένεια, καθότι τρομερά προβληματική, αλλά η σάτιρα έτσι και αλλιώς βασίζεται στην υπερβολή. Πολύ όμορφες μουσικές νότες του Mark Mothersbaugh, ξεχωρίζουν μουσικές beattles σε ορχήστρικές εκτελέσεις όπως Hey Jude και Ruby Tuesday των Rolling Stones αλλά και επίσης κλασικές μελωδίες όπως το εκπληκτικό String quartet in F Major του Ravel στους τίτλους αρχής. Ένα βαρύγδουπο καστ οδηγούμενο εκ του Gene Hackman, o οποίος κέρδισε πολλά Best Actor awards για την ταινία, και περιλαμβάνει Ben Stiller, Bill Murray, Angelica Houston, Gwyneth Paltrow και αδελφούς Owen και Luke Wilson. Σκηνοθεσία που θυμίζει θεατρική παράσταση, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο χρώμα και με την ιστορία να χωρίζεται σε κεφάλαια βιβλίου. Μάλιστα στην αρχή κάθε κεφαλαίου αν διαβάσετε τις λίγες γραμμές που φαίνονται από το βιβλίο από πίσω, θα δείτε ότι η αφήγηση ταιριάζει απόλυτα με την υλοποίηση επί της οθόνης που ακολουθεί. Εν τέλει πολύ καλή δουλειά από τον Wes Anderson. Είναι ένα άλλο είδος ταινίας, ελαφρύ και άνετο στην παρακολούθηση. Αν δεν το έχετε δεί (το 2001 βγήκε), ρίξτε του μια ματία. πολύ ιδιαίτερη ταινία αρκετοί την μίσησαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 24, 2010 #5970 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 πολύ ιδιαίτερη ταινία αρκετοί την μίσησαν Μήπως το "μισησαν" είναι λίγο υπερβολικό; Πες βαρεθηκαν η δεν κατάλαβαν. Έχει ένα ιδιαιτερο στυλ, όντως, προσωπικα μου άρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 24, 2010 #5971 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 όταν την είχα δει και τόλμησα να πω σε κάποιους ότι μάρεσε κόντεψαν να με βγάλουν οτι δεν έχω γούστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 25, 2010 #5972 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 The girl with the dragon tattoo - Πολύ καλή ταινία με κάποιες λίγο disturbing σκηνές...Copy & paste. Σαν ταινία σε κρατάει μέχρι το τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 25, 2010 #5973 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Την έχει δει κανένας; The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec (2010) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 25, 2010 #5974 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Copy & paste. Σαν ταινία σε κρατάει μέχρι το τέλος.δες και τις άλλες 2 εάν ευκαιρήσεις. δέν τις βρήκα ανάλογες του πρώτου αλλα είναι ωραίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 25, 2010 #5975 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 δες και τις άλλες 2 εάν ευκαιρήσεις. δέν τις βρήκα ανάλογες του πρώτου αλλα είναι ωραίεςΤο μειονέκτημα με τα sequels είναι ότι πλέον δεν υπάρχει κάτι το πρωτότυπο στην ταινία. Το παρακάτω δεν θα το έλεγα spoiler αλλά καλό θα είναι να δείτε πρώτα την ταινία.Το καλό με το The girl with the dragon tattoo είναι ότι σε έναν βαθμό όταν ξεκινάει η ταινία περιμένεις (λόγω τίτλου και άγνοιας υπόθεσης) να δεις κάτι διαφορετικό. Σπαθιά, ninjas και αίματα βασικά. Η ταινία ξεκινάει και καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Όταν έρθουν σε επαφή οι δύο πρωταγωνιστές πάλι η ταινία φαίνεται σαν να αλλάζει μονοπάτι χωρίς βέβαια να νιώθεις ότι χάθηκε ο δρόμος. Το αντίθετο θα έλεγα. Πολύ το χάρηκα που πριν ξεκινήσει το βασικό κομμάτι την ιστορίας η ταινία σου έχει ήδη περιγράψει σε έναν βαθμό τους πρωταγωνιστές και τον κόσμο μέσα στον οποίο ζούνε. Το τέλος το έχεις υποψιαστεί ως μια πιθανή εκδοχή και τίποτα περισσότερο που προσωπικά το θεωρώ στα συν. Η ταινία χάνει το ενδιαφέρον της μόνο μόλις πέσουν οι τίτλοι τέλους. Όχι νωρίτερα Πάντως αν και δεν βλέπω Σουηδικές ταινίες, κάτι το Let the Right One In κάτι αυτή εδώ η ταινία μου δημιουργεί γενικά θετική γνώμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 25, 2010 #5976 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 εμένα πάντως η πρώτη με έκανε να βαρεθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 25, 2010 #5977 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Πάντως αν και δεν βλέπω Σουηδικές ταινίες, κάτι το Let the Right One In κάτι αυτή εδώ η ταινία μου δημιουργεί γενικά θετική γνώμη.Θα το τσεκάρουμε και αυτό το Let the Right One In... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 25, 2010 #5978 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 The Expendables Πίου πίου μπουμ μπουμ πίου πίου. Η ταινία έχει αρκετά άκυρα σημεία, αρκετούς άκυρους διαλόγους, γενικά είναι full στο άκυρο. Αυτό αντισταθμίζεται από χιλιάδες σφαίρες, μπόλικες εκρήξεις φωτιάς και πολύ ξύλο.Αυτό που πραγματικά με ενόχλησε ήταν ότι σε πολλά σημεία είχα την εντύπωση ότι η κάμερα βρίσκόταν στο ποιο άκυρο σημείο και βέβαια είναι ταινία που βλέπεις με τις πάνω κάτω μαύρες μπάρες. Έχω την εντύπωση ότι ένας από τους λόγους που δεν την ευχαριστήθηκα ήταν ότι την είχα ζουμάρει σε 16:9. Εντάξει η σύγκριση είναι ανόητη αλλά έχω κάτσει και έχω δει το Avatar σε 4:3 και ειλικρινά δεν νιώθεις ότι χάνεις κάτι. Εδώ σε 16:9 την ζούμαρα και ένιωθα σαν να ήταν κάποιος μπροστά μου και δεν έβλεπα την μισή οθόνη.6/10 και πολύ του βάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 25, 2010 #5979 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 Θα το τσεκάρουμε και αυτό το Let the Right One In...Το είδα. Δέν χάνεις και τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 26, 2010 #5980 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Το έχει δει κανείς; The Attack of the Giant Mousaka (1999) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.