Nephiλiμ Νοέμβριος 7, 2010 #5881 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 6 είναι κακός -σχετικά- βαθμός για 'μένα. Μόνο σε αυτά έχω βάλει χαμηλότερο (δε θέλω σχόλια για American Psycho, Memento και Oldboy ) Επειδή δεν ξέρω αν φαίνονται οι εικόνες.. Δεν θελεις σχολια Γ Ε Ν Ι Κ Α.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 7, 2010 #5882 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 6 είναι κακός -σχετικά- βαθμός για 'μένα. Μόνο σε αυτά έχω βάλει χαμηλότερο (δε θέλω σχόλια για American Psycho, Memento και Oldboy ) Επειδή δεν ξέρω αν φαίνονται οι εικόνες.. Στο Miami Vice έβαλες 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 7, 2010 #5883 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 πρεπει το ιμδβ να βγαλει ψηφους και αστερακια ASAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 7, 2010 #5884 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Εγω παντα παιφτω μεσα στην ιδια βαθμολογια με το IMDB ... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Νοέμβριος 7, 2010 #5885 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 να το προσεξεις αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 7, 2010 #5886 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Εγω παντα παιφτω μεσα στην ιδια βαθμολογια με το IMDB ... :/ Αφου κατι θειτσες και συνομιλικα σου ψηφιζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 7, 2010 #5887 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Α,να βαζω αβερτα 9αρια που βαζετε ολοι σας ... ε? Αμαυρωνετε ΤΑ ΕΠΗ! (τα οποια ειναι λιγα). :shout: :p Υ.Γ: Ειδα και αλλα site ,που εχουν 5 και 6 σε ταινιαρες (metacritic,rottentomatoes...etc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 7, 2010 #5888 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Στο Miami Vice έβαλες 3? Ναι.. problem? My Movies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 7, 2010 #5889 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Α,να βαζω αβερτα 9αρια που βαζετε ολοι σας ... ε? Αμαυρωνετε ΤΑ ΕΠΗ! (τα οποια ειναι λιγα). :shout::p Υ.Γ: Ειδα και αλλα site ,που εχουν 5 και 6 σε ταινιαρες (metacritic,rottentomatoes...etc) Οχι και ολοι μας. Το metacritic ειναι 2 σε 1. Συγκεντρωνει βαθμολογιες ΕΠΙΣΗΜΕΣ απο εφημεριδες/περιοδικα/σαητ του χωρου και βγαζει Μ.Ο. Εχει επισης και user scores που πλησιαζουν περισσοτερο στο στυλ του Internet Mufa Datapays. Το RT απο την αλλη εχει καλογραμμενες αποψεις και γιαυτο το διαβαζω που και που-κει που κλανει η αλεπου- Παλι θα αρχισουμε κουβεντα γιατι θεωρει ο καθεις, αν πρεπει ή δεν πρεπει να βαθμολογει .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 7, 2010 #5890 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Ναι.. problem? My Movies Tωρα θελεις σοβαρα να συζητησω μαζι σου για σινεμα απο τη στιγμη που χεις βαλει 7 στο Νονο 2 και στο Sex Drive? Ισα κι ομοια ειναι, ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 7, 2010 #5891 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Έχω βάλει 9 στο 3.. Θέλω να ξαναδώ το 1 και 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 7, 2010 #5892 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Έχω βάλει 9 στο 3.. Θέλω να ξαναδώ το 1 και 2 το 3 ισως δεν επρεπε να βγει καν. Αμαυρωνει τα αλλα 2! Καλο κουραγιο οπως και χει. Ειναι βαριες ταινιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 7, 2010 #5893 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Ταινιες του David CronenbergΒαλτε οποιος νοιωθει, σε μια "σειρα" γιατι σε κουβεντα με το αμορε τσι κολλητης συνειδητοποιησα οτι εχω δει 2 το πολυ ταινιες του.go.edit:Plus extra taskTo Munich το χει δει κανεις?Θα βγαλω φλικτενες με το προμοσιον των Εβραιων ή μπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 8, 2010 #5894 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Κοιτα δεν λεω οτι ειναι κακος ηθοποιος,απλα εμενα δεν με κανει κεφι Γουστα... (again haha) Πως το βλεπω,για αυτα που παρεθεσες : Good Will Hunting YES The Talented Mr. Ripley δεν το χω δει Saving Private Ryan YES Dogma YES (yes yes yes) The Departed NO Syriana δεν το χω δει Ολα τα Ocean so und so Ολα τα Bourne so und so Invictus δεν το χω δει Brothers Grimm YES The Informant YES Μακαρι να μαι λαθος.Αλλα πολυ ψυχραδα ο τυπας.Ειτε σε light σκηνες ειτε σε επιδειξη σκληραδας. οχ! καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 8, 2010 #5895 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Scott Pilgrim vs. the World: Άθλιο, για 3η φορά στην ζωή μου κόβω ταινία στο 40λεπτο γιατί δεν βλεπόταν...0/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 8, 2010 #5896 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Ταινιες του David CronenbergΒαλτε οποιος νοιωθει, σε μια "σειρα" γιατι σε κουβεντα με το αμορε τσι κολλητης συνειδητοποιησα οτι εχω δει 2 το πολυ ταινιες του.go....Έχω δει τα Eastern Promises & A History of Violence, δεν είναι άσχημα αλλά όχι του ιδιαίτερα στυλ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 8, 2010 #5897 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Ταινιες του David CronenbergΒαλτε οποιος νοιωθει, σε μια "σειρα" γιατι σε κουβεντα με το αμορε τσι κολλητης συνειδητοποιησα οτι εχω δει 2 το πολυ ταινιες του.go.edit:Plus extra taskTo Munich το χει δει κανεις?Θα βγαλω φλικτενες με το προμοσιον των Εβραιων ή μπα?Μόνο το the fly έχω δει..no comments. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 8, 2010 #5898 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 @Neph Το Munich ηταν ωραιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 8, 2010 #5899 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 How to train your dragon 8/10 πολύ ωραίο animation. πέρασε ιδιαιτερα ευχάριστα η ώρα ένα πράγμα δεν κατάλαβα και δεν μου άρεσε, οι μεγάλη μιλούσαν με σκοτσέζικη προφορά και οι μικροί με αμερικανικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 8, 2010 #5900 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Salt == Stupid crap.How to train your dragon == 7.5/10 πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.