gpl Οκτώβριος 5, 2010 #5621 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 δεν είχα σκοπό να το δω αλλά με τόσα καλά σχόλια θα το δω το βράδυ.είδα εχτές το daybreaker.νταξ ψιλό αδιάφορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 5, 2010 #5622 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 How to Train Your Dragon (2010)How to train your Dragon. Θα ομολογήσω ότι δίστασα να το επιλέξω, φοβούμενος μην είναι υπερβολικά παιδικό. Πόσο λάθος έκανα. Με μια λέξη: Καταπληκτικό. Άψεγάδιαστο. Με καθήλωσε από την 1η σκηνή. Η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα και κρατάει το ενδιαφέρον τόσο μικρών όσο μεγάλων, χωρίς να είναι σαχλαμαρίστικα παιδικό. Είναι μια έξυπνη και καλοφτιαγμένη επική ιστορία, που ποτέ δεν προσβάλλει όμως την νοημοσύνη του θεατή. (επιτέλους!) Τα voice over είναι σε άριστα επίπεδα, με κάθε φωνή να είναι ταιριασμένη άψογα στο τρισδιάστατο counterpart και κάθε ηθοποιό να δίνει μια σοβαρή και όχι βεβιασμένη/over-the-top ερμηνεία. Συμπληρώνεται με Κέλτικες μουσικές νότες, σε ένα πολύ προσεγμένο score. Εκ των υστέρων, θα ήθελα να το δω σε 3D σινεμά, αλλά μάλλον σταμάτησε πλέον να προβάλλεται. Το ταξινομώ στα ίδια επίπεδα με το Wall-E, για να μην πω ότι το ευχαριστήθηκα παραπάνω και με φάνε κάποιοι. TLDR: Μαγικό. Δείτε το. Εγώ θα το ξαναδώ. Δεν το συγκρίνω με το Wall-E σε καμια περιπτωση,πολυ καλυτερο Το Wall-E βασικα ειναι πολυ κατω στην λιστα μου με τα animation ,εχουν γυριστει πολυ καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 5, 2010 #5623 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Inception χθες στα ODEON με μια χάλια μηχανή (όλο σκουπίδια και ο φακός με αρκετή θολούρα μέχρι που ζήτησα από την ταξιθέτρια να πει στον χειριστή να κοιτάξει τις ρυθμίσεις)παρόλαυτά ο ήχος σε DTS ES ήταν αρκετά εντυπωσιακός και σε 2-3 φάσεις πεταγόσουν.ομολογώ οτι προσπαθώ να βρω μια βαθμολογία αλλά ζορίζομαι γιατί σε άλλους τομείς μου άρεσε και σε άλλους όχι.στα εφφέ ήταν πολύ καλή έως εξαιρετική. 8/10σκηνικά φωτογραφία ανάμεικτα 7/10ερμηνείες 4/10 (Περίμενα κάτι καλύτερο από ντικάφριο όσο γερνάει αλλά και πάλι ''ΔΕΝ'' )σενάριο 8/10 (αρκετά πρωτότυπο και έξυπνα στημένο)στη μέση περίπου κάνει απίστευτη κοιλιά στη ροή της υπόθεσης με ατελείωτες παράλληλες σκηνές που με τόση γρηγοράδα στη δράση χάνεσαι να ξεδιαλύνεις ποιος πυροβολάει ποιον και γιατί.κατα τα άλλα το διασκέδασα και ευτυχώς που δεν είδα κανένα trailer ούτε spoiler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Οκτώβριος 5, 2010 #5624 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Δεν το συγκρίνω με το Wall-E σε καμια περιπτωση,πολυ καλυτερο Το Wall-E βασικα ειναι πολυ κατω στην λιστα μου με τα animation γενικα,εχουν γυριστει πολυ καλυτερα 110% μαζί σου. Είμαι περίεργος να δω αν το Toy Story 3 θα είναι καλύτερο, πολλοί το έχουνε κάνει δισκοπότηρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 5, 2010 #5625 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 How to Train Your Dragon (2010)How to train your Dragon. Θα ομολογήσω ότι δίστασα να το επιλέξω, φοβούμενος μην είναι υπερβολικά παιδικό. Πόσο λάθος έκανα. Με μια λέξη: Καταπληκτικό. Άψεγάδιαστο. Με καθήλωσε από την 1η σκηνή. Η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα και κρατάει το ενδιαφέρον τόσο μικρών όσο μεγάλων, χωρίς να είναι σαχλαμαρίστικα παιδικό. Είναι μια έξυπνη και καλοφτιαγμένη επική ιστορία, που ποτέ δεν προσβάλλει όμως την νοημοσύνη του θεατή. (επιτέλους!) Τα voice over είναι σε άριστα επίπεδα, με κάθε φωνή να είναι ταιριασμένη άψογα στο τρισδιάστατο counterpart και κάθε ηθοποιό να δίνει μια σοβαρή και όχι βεβιασμένη/over-the-top ερμηνεία. Συμπληρώνεται με Κέλτικες μουσικές νότες, σε ένα πολύ προσεγμένο score. Εκ των υστέρων, θα ήθελα να το δω σε 3D σινεμά, αλλά μάλλον σταμάτησε πλέον να προβάλλεται. Το ταξινομώ στα ίδια επίπεδα με το Wall-E, για να μην πω ότι το ευχαριστήθηκα παραπάνω και με φάνε κάποιοι. TLDR: Μαγικό. Δείτε το. Εγώ θα το ξαναδώ. Θαυμασμό προκαλεί το χαμηλών τόνων αλλά ισχυρό μήνυμα για τους ΑΜΕΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Οκτώβριος 5, 2010 #5626 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Green Zone σε 1080p -> 7/10Ο τύπος των ταινιών μου...Αρκετή δραση!Μπορεί να μην είναι η καλύτερη του είδους της..αλλα την συνιστω για να περάσετε ευχάριστα λιγη ώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 5, 2010 #5627 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 How to Train Your Dragon.8.5/10.Πολυ καλο, γρηγορο και ευχαριστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 5, 2010 #5628 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 [ame=http://www.imdb.com/title/tt0892769/]How to Train Your Dragon (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA5NDQyMjc2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg5ODcyMw@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjA5NDQyMjc2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg5ODcyMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame]ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ!!!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ!!!! ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ????Εντάξει είμαι ακόμα φρέσκος από την ταινία και θα έλεγα ότι με άριστα το 10 παίρνει βαθμό WOW! Εξαιρετικά ταινία τα έχει γράψει ήδη ο alexis2044. Πολύ σωστή και η παρατήρηση του ΓιαγκΤ. .... πω πω πω.....απόλαυση...................:clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 6, 2010 #5629 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 τι γινεται και το imdb βγαζει greeklish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 6, 2010 #5630 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Μεγαλη βλακεια!Μπορεις να το αλλαξεις απο τα preferences να τα δειχνει κανονικα (αγγλικα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 6, 2010 #5631 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Ναι ελεος δλδ.Μου εβγαζε greeklish και στην λιστα μου με τις ταινιες αλλα το αλλαξα απο τις επιλογες στο profile μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Οκτώβριος 6, 2010 #5632 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 drag me to hell βαρετή και ανούσια ταινία.απορώ πως πήρε 7.1 στο imdb.Δεν πρόκειται να το ξανα πάρω στα σοβαρά.Ούτε τα gb που έπιανε δεν άξιζαν.kick ass μια από τα ίδια.τραγική.black death και centurion πολύ καλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 6, 2010 #5633 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Twelve Monkeys == τεράστια ταινία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 6, 2010 #5634 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Get him to the greekΔεν έχει και κανά τρελό γέλιο. 6,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 6, 2010 #5635 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 drag me to hell βαρετή και ανούσια ταινία.απορώ πως πήρε 7.1 στο imdb.Δεν πρόκειται να το ξανα πάρω στα σοβαρά.Ούτε τα gb που έπιανε δεν άξιζαν.kick ass μια από τα ίδια.τραγική. black death και centurion πολύ καλές. :flag::nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiggabyte Οκτώβριος 6, 2010 #5636 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Get him to the greekΔεν έχει και κανά τρελό γέλιο. 6,0Και πολύ του βάζεις θα έλεγα.Την είδα εχθές, 4.0 και πολύ της είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 6, 2010 #5637 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Συμφωνω, μολις την ειδα.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 7, 2010 #5638 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 [ame=http://www.imdb.com/title/tt0798817/]13 (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTkxMzk2MDkwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDAxODQwMg@@._V1._SY30_SX23_.jpg@@AMEPARAM@@BMTkxMzk2MDkwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDAxODQwMg@@@@AMEPARAM@@SY30@@AMEPARAM@@SX23[/ame]Μάλλον οι Jason Statham, Mickey Rourke και 50 Cent είπαν να κάνουν μία ξεπέτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 7, 2010 #5639 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Δεν έχω δει το How to train your dragon ακόμα, είναι στα υπόψιν μόλις ηρεμήσω. Απλά θα σταθώ στα αρνητικά εκ των υστέρων σχόλια για το Wall-E. Μη λέμε ότι να'ναι, είναι πάρα πολύ καλή ταινία και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία. Το αντίθετο μάλιστα. Άλλωστε, αν δεν άξιζε μία δεν θα ήταν αντικείμενο σύγκρισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 7, 2010 #5640 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Το είδα και εγώ χθες. Μέτριο για μένα. Δεν είχε καν πολύ γέλιο. Όχι ότι το βαρέθηκα, αλλά δεν θα το προτείνω κιόλας. Καμία σύγκριση με Wall-E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.