Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
How to Train Your Dragon (2010)

How to train your Dragon.

Θα ομολογήσω ότι δίστασα να το επιλέξω, φοβούμενος μην είναι υπερβολικά παιδικό.

Πόσο λάθος έκανα.

Με μια λέξη: Καταπληκτικό. Άψεγάδιαστο.

Με καθήλωσε από την 1η σκηνή. Η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα και κρατάει το ενδιαφέρον τόσο μικρών όσο μεγάλων, χωρίς να είναι σαχλαμαρίστικα παιδικό. Είναι μια έξυπνη και καλοφτιαγμένη επική ιστορία, που ποτέ δεν προσβάλλει όμως την νοημοσύνη του θεατή. (επιτέλους!)

Τα voice over είναι σε άριστα επίπεδα, με κάθε φωνή να είναι ταιριασμένη άψογα στο τρισδιάστατο counterpart και κάθε ηθοποιό να δίνει μια σοβαρή και όχι βεβιασμένη/over-the-top ερμηνεία.

Συμπληρώνεται με Κέλτικες μουσικές νότες, σε ένα πολύ προσεγμένο score.

Εκ των υστέρων, θα ήθελα να το δω σε 3D σινεμά, αλλά μάλλον σταμάτησε πλέον να προβάλλεται. :(

Το ταξινομώ στα ίδια επίπεδα με το Wall-E, για να μην πω ότι το ευχαριστήθηκα παραπάνω και με φάνε κάποιοι. :p

TLDR: Μαγικό. Δείτε το. Εγώ θα το ξαναδώ. :D

Δεν το συγκρίνω με το Wall-E σε καμια περιπτωση,πολυ καλυτερο :)

Το Wall-E βασικα ειναι πολυ κατω στην λιστα μου με τα animation ,εχουν γυριστει πολυ καλυτερα

Inception χθες στα ODEON με μια χάλια μηχανή (όλο σκουπίδια και ο φακός με αρκετή θολούρα μέχρι που ζήτησα από την ταξιθέτρια να πει στον χειριστή να κοιτάξει τις ρυθμίσεις)

παρόλαυτά ο ήχος σε DTS ES ήταν αρκετά εντυπωσιακός και σε 2-3 φάσεις πεταγόσουν.

ομολογώ οτι προσπαθώ να βρω μια βαθμολογία αλλά ζορίζομαι γιατί σε άλλους τομείς μου άρεσε και σε άλλους όχι.

στα εφφέ ήταν πολύ καλή έως εξαιρετική. 8/10

σκηνικά φωτογραφία ανάμεικτα 7/10

ερμηνείες 4/10 (Περίμενα κάτι καλύτερο από ντικάφριο όσο γερνάει αλλά και πάλι ''ΔΕΝ'' )

σενάριο 8/10 (αρκετά πρωτότυπο και έξυπνα στημένο)

στη μέση περίπου κάνει απίστευτη κοιλιά στη ροή της υπόθεσης με ατελείωτες παράλληλες σκηνές που με τόση γρηγοράδα στη δράση χάνεσαι να ξεδιαλύνεις ποιος πυροβολάει ποιον και γιατί.

κατα τα άλλα το διασκέδασα και ευτυχώς που δεν είδα κανένα trailer ούτε spoiler.

Δεν το συγκρίνω με το Wall-E σε καμια περιπτωση,πολυ καλυτερο :)

Το Wall-E βασικα ειναι πολυ κατω στην λιστα μου με τα animation γενικα,εχουν γυριστει πολυ καλυτερα

110% μαζί σου. Είμαι περίεργος να δω αν το Toy Story 3 θα είναι καλύτερο, πολλοί το έχουνε κάνει δισκοπότηρο.

How to Train Your Dragon (2010)

How to train your Dragon.

Θα ομολογήσω ότι δίστασα να το επιλέξω, φοβούμενος μην είναι υπερβολικά παιδικό.

Πόσο λάθος έκανα.

Με μια λέξη: Καταπληκτικό. Άψεγάδιαστο.

Με καθήλωσε από την 1η σκηνή. Η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα και κρατάει το ενδιαφέρον τόσο μικρών όσο μεγάλων, χωρίς να είναι σαχλαμαρίστικα παιδικό. Είναι μια έξυπνη και καλοφτιαγμένη επική ιστορία, που ποτέ δεν προσβάλλει όμως την νοημοσύνη του θεατή. (επιτέλους!)

Τα voice over είναι σε άριστα επίπεδα, με κάθε φωνή να είναι ταιριασμένη άψογα στο τρισδιάστατο counterpart και κάθε ηθοποιό να δίνει μια σοβαρή και όχι βεβιασμένη/over-the-top ερμηνεία.

Συμπληρώνεται με Κέλτικες μουσικές νότες, σε ένα πολύ προσεγμένο score.

Εκ των υστέρων, θα ήθελα να το δω σε 3D σινεμά, αλλά μάλλον σταμάτησε πλέον να προβάλλεται. :(

Το ταξινομώ στα ίδια επίπεδα με το Wall-E, για να μην πω ότι το ευχαριστήθηκα παραπάνω και με φάνε κάποιοι. :p

TLDR: Μαγικό. Δείτε το. Εγώ θα το ξαναδώ. :D

Θαυμασμό προκαλεί το χαμηλών τόνων αλλά ισχυρό μήνυμα για τους ΑΜΕΑ

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0892769/]How to Train Your Dragon (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA5NDQyMjc2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg5ODcyMw@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjA5NDQyMjc2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg5ODcyMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ!!!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ!!!! ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ????

Εντάξει είμαι ακόμα φρέσκος από την ταινία και θα έλεγα ότι με άριστα το 10 παίρνει βαθμό WOW! Εξαιρετικά ταινία τα έχει γράψει ήδη ο alexis2044. Πολύ σωστή και η παρατήρηση του ΓιαγκΤ.

.... πω πω πω.....απόλαυση...................:clap::clap::clap:

drag me to hell βαρετή και ανούσια ταινία.απορώ πως πήρε 7.1 στο imdb.Δεν πρόκειται να το ξανα πάρω στα σοβαρά.Ούτε τα gb που έπιανε δεν άξιζαν.kick ass μια από τα ίδια.τραγική.

black death και centurion πολύ καλές.

drag me to hell βαρετή και ανούσια ταινία.απορώ πως πήρε 7.1 στο imdb.Δεν πρόκειται να το ξανα πάρω στα σοβαρά.Ούτε τα gb που έπιανε δεν άξιζαν.kick ass μια από τα ίδια.τραγική.

black death και centurion πολύ καλές.

:flag::shutup::jester::nada:

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0798817/]13 (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTkxMzk2MDkwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDAxODQwMg@@._V1._SY30_SX23_.jpg@@AMEPARAM@@BMTkxMzk2MDkwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDAxODQwMg@@@@AMEPARAM@@SY30@@AMEPARAM@@SX23[/ame]

Μάλλον οι Jason Statham, Mickey Rourke και 50 Cent είπαν να κάνουν μία ξεπέτα.

Δεν έχω δει το How to train your dragon ακόμα, είναι στα υπόψιν μόλις ηρεμήσω. Απλά θα σταθώ στα αρνητικά εκ των υστέρων σχόλια για το Wall-E. Μη λέμε ότι να'ναι, είναι πάρα πολύ καλή ταινία και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία. Το αντίθετο μάλιστα.

Άλλωστε, αν δεν άξιζε μία δεν θα ήταν αντικείμενο σύγκρισης ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.