Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Inception. Είχα πολύ καιρό να παρακολουθήσω ταινία με τόσο πρωτότυπο σενάριο που να με καθηλώσει. Υπέροχη ταινία με πολύ καλές ερμηνείες και ωραία εφέ. Θα επιμείνω στο σενάριο, μου άρεσε φοβερά η ιδέα.

μαζευω τα υλικα για ενα Ισπανoφωνο best of..

εχω βαλει τα γνωστα σε μενα:

1. Abre los Ojos
  2. La Mala Educacion
  3. Mujeres Al Borde De Un Ataque De Nervios
  4. Nueve reinas
  5. El laberinto del fauno
  6. Tie Me Up! Tie Me Down!
  7. Y tu mama tambien
  8. Amores Perros
  9. Tacones lejanos
  10. El orfanato

Εαν εχετε καμια προσθηκη αντιστοιχου υφους

παρακαλω προτεινετε χωρις δευτερη σκεψη

[ame=http://www.imdb.com/title/tt1305806/]The Secret in Their Eyes (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgwNTI3OTczOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTM3MTUyMw@@._V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTgwNTI3OTczOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTM3MTUyMw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

To είδα χθες και μου άρεσε πάρα πολύ. Αργεντίνικο (άρα ισπανόφωνο) δικαστικό θρίλερ.!!! Must see.

8/10

Και αμέσως μετά έκανα το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ να δω το [ame=http://www.imdb.com/title/tt1268987/]Operation: Endgame (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgzNzYyNDc3M15BMl5BanBnXkFtZTcwNzA5MDA2Mw@@._V1._SX100_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTgzNzYyNDc3M15BMl5BanBnXkFtZTcwNzA5MDA2Mw@@@@AMEPARAM@@SX100@@AMEPARAM@@SY140[/ame].

Ούτε καν για κωμωδία δεν άξιζε.

2/10

Την προηγούμενη εβδομάδα είδα το Knight and Day, μου άρεσε αρκετά, από την αρχή μέχρι το τέλος δεν βαρέθηκα καθόλου! Ο τομ κρουζ μανούλα για τέτοια έργα/καταστάσεις αλλά και η Ντιαζ πολύ καλή (και ωραίο σώμα-ασχετο-). Την προτείνω και είναι ταινία που μπορείς να την δείς και με την κοπέλα σου.

Inception. Είχα πολύ καιρό να παρακολουθήσω ταινία με τόσο πρωτότυπο σενάριο που να με καθηλώσει. Υπέροχη ταινία με πολύ καλές ερμηνείες και ωραία εφέ. Θα επιμείνω στο σενάριο, μου άρεσε φοβερά η ιδέα.

+1

Πραγματικά από τις καλύτερες που έχω δει τελευταία. Το καταευχαριστήθηκα.

Alexander 5/10

O κυριος Oliver Stone εμπλεξε με κατι ανωτερο των ικανοτητων του.

Επισης οχι απλα ειναι καταστροφεας των ιστορικων γεγονοτων στις ταινιες του(οπως πολλοι τον αποκαλουν αλλωστε),ΑΛΛΑ αρκει να διαβασει κανεις την βιογραφια του σκηνοθετη ,για να καταλαβει γιατι ο Αλεξανδρος ηταν τοσο αντι-Μεγας Αλεξανδρος στην ταινια.

Ο κυριος Stone οχι απλα ειναι πρεζακιας (που ειναι προσωπικη του επιλογη),αλλα με ολα τα υπολλοιπα που εμαθα οτι ειναι,δυσκολα θα ξαναδω ταινια του χωρις να χω στο μυαλο μου το οτι θα δω στον ηρωα ολα τα απωθημενα του σκηνοθετη.

Κοστουμια φοβερα,σκηνικα ομορφα,ηθοποιοι ΟΤΡΙΑΛΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!Και ο νεαρος Colin Farrell σιγα τα οα.

Εντωμεταξυ μεσ'απτην ταινια φαινεται τοσο πολυ η ΑΝΑΓΚΗ του σκηνοθετη να "ξεπερασει" την "Τροια" που πριν καμποσο καιρο μολις ειχε βγει και ειχε κανει επιτυχια.

The Day After Tomorrow 8.5/10

Απο τις αγαπημενες μου και την ειδα για 10η φορα σε breathtaking HD ,γιατι μονο ετσι αξιζει.

Καλοι ηθοποιοι,φοβερα εφε,καλοδομημενο σεναριο και νορμαλ επισης,χωρις πολλα πολλα.

Αξιζει να την δειτε.

EDIT:Οσον αφορα τον Ολιβερ,δεν μιλω για Platoon,Nixon κτλ,γιατι δεν τις εχω δει ακομα.

Inception

Καιρό είχα να δω τόσο καλή ταινία.

Με μια λέξη, καθηλωτική. Ούτε μια στιγμή δεν πήρα τα μάτια μου από την οθόνη. Το σενάριο είναι μαεστρικά δουλεμένο και χωρίς να θέλω να προδώσω πολλά, ξεχωρίζει γιατί είναι δομημένο σε επίπεδα.

Ένα επίτευγμά σκηνοθεσίας, ο Νολαν, που ακόμα να κάνει άσχημη ταινία, δεν παραθέτει απλά γεγονότα. Ο θεατής ζει την κάθε σκηνή.

Ο Hans Zimmmer έκανε επίσης πολύ καλή δουλεία με ένα ηλεκτρικό Soundtrack, που δίνει έμφαση σε κάθε σκηνή.

Ο DiCaprio που ηγείται ενός all star cast, παίρνει όλο το συναισθηματικό βάρος και το διαχειρίζεται εξαιρετικά, σε μια ερμηνεία εφάμιλλη αυτής του Shutter Island.

Πινελιές Michael Caine και Marion Cotillard εδώ και κει, με την τελευταία να δίνει μια εξαιρετική ερμηνεία στην κλιμάκωση της ταινίας.

Εν ολίγοις δεν υπάρχει κάτι που να μην μου άρεσε. Ακόμα και το τέλος είναι αλληγορικό. Μπορεί άμα την ξαναδώ (που θα την ξαναδώ γιατί η εικονά στο σινεμά ήτανε :sick:) να εντοπίσω κανένα ψεγάδι. Αλλά γενικώς για μένα είναι στις καλύτερες ταινίες που έχω δει.

Expendables 8.5/10

Απιστευτο cast,απιστευτες ατακες,απιστευτες σκηνες ξυλου κλπ αλλα....

παλι σεναριο κακων στρατιωτων με δικτατορα και ο sly σε ρολο λυτρωτη βαρεθηκα λιγο ειναι η αληθεια.Περιμενα κατι πιο ξεχωριστο.Δεν πειραζει ομως μου αρεσαν ολα τα αλλα.

Αν παλι αναλογιστεις οτι η ταινια εγινε απο τον sly με σκοπο το αφιερωμα στις action ταινιες των 80's η υποθεση ηταν αναλογη..

:)

Δεν ανοίγετε ένα thread ειδικά για το inception? Μπαίνει και στο πρώτο post με μεγάλα γράμματα "Spoilers - δείτε ΠΡΩΤΑ την ταινία και μετά διαβάστε τα posts" και όλοι είναι χαρούμενοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.