Niksoul Ιούνιος 15, 2010 #4501 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 The Pursuit of Happynessπολυ καλη ταινια με νοημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 15, 2010 #4502 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Unthinkable.Ωραια ηταν...7.5/10...but i wanted to see the explosion... >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 15, 2010 #4503 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Reservoir Dogs.....Όσες φορές και να την δώ απολαυστικότατη όποιος δε ξέρει τι σημαίνει Reservoir Dogs αύριο με τον κηδεμόνα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 15, 2010 #4504 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 She's Out Of My LeagueΤα dudeflicks πληθαινουν φρικαλεα πολυ γρηγορα!Οι "φταιχτες" ?O Judd Apatow,το How I Met Your Mother,ο Sagel κλπ.Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο απλως δειχνει αλλαγη στα γουστα του κοσμου.Δεν θελει Άρνι, θελει ρομαντζο,μετροσεξουαλ,καυτα κοριτσια και ατακες για να τα πηδηξει.Τεσπα.Καλουλι ηταν.Η Alice Eve σαν μια νεα, πιο χυμωδης και ανθρωπινη Nicole Kidman (ρε δεν παιζει, ειναι cyborg αυτη) και ο "average Joe" Jay Baruchel για να ταυτιστει το κοινο.Θα μπορουσε και καλυτερα.Θα μπορουσε και ΠΟΛΥ χειροτερα.Shutter IslandΟ Scorcese με χει "χασει" καμια 10αρια χρονια.Ακομα και το για τους περισσοτερους, φοβερο και τρομερο Departed δεν με ενθουσιασε.O "νεος μουσος" του ΑΚΑ DiCaprio ενω στην αρχη ηταν ανεπαρκης για τη θεση που του ανεθεσε ο Scorcese (στο να τον κανει τον "De Niro" της γενιας του) οσο παει και βελτιωνεται.Πολυ βελτιωση ομως.Η ταινια ιδιαιτερα θρησκευτικη(οπως ειναι γνωστο ο Scorsece ηθελε να γινει κληρικος), βασισμενη ΠΟΛΥ στους διαλογους της και σε μικρες τοσοδουλικες λεπτομερειες και ενω ουσιαστικα αποτελει ενα αποσταγμα απο το σκηνοθετικο του εργο καπου το χαρμανι χαλασε και το τελικο αποτελεσμα βγηκε πικρο.Η ταινια μας δειχνει την μεταπολεμικη οπτικη μιας απο τις σημαντικοτατες ανακαλυψεις του 20ου αιωνα.Την ψυχολογια.Μεχρι σχεδον προσφατα δεν υπηρχε "γιατρεια" για τους ψυχικα ασθενεις.Σκοτεινα πλανα, καλο καστιγκ (ξεχωριζει ο καταπληκτικος Ben Kingsley) και σεναριο που ενω ηταν καλα σχεδιασμενο στο μυαλο του σεναριογραφου δεν καλυπτει επιμελως τα οποια κενα του και ετσι αφηνει εκτεθειμενη τη "λογικη" του απο νωρις ενω το μεγαλο στοιχημα ηταν ενα αποκαλυπτικο φιναλε.Κατι οτι παραεγιναν τα φιλμ με τελος "σοκ και δεος" δεν ηθελε και πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 16, 2010 #4505 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 Reservoir Dogs.....Όσες φορές και να την δώ απολαυστικότατηόποιος δε ξέρει τι σημαίνει Reservoir Dogs αύριο με τον κηδεμόνα του Την εχω δει 2 φορες και θεωρω ειναι απο τις τοπ βλακειες που κυκλοφορισαν. Σχωρατε με κιολας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 16, 2010 #4506 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 Σχωρεμένος αλλά πρέπει να καταλάβεις οτι μια καλή ταινία δεν την κάνει μόνο η πληθώρα των εφφέ και το ατελείωτο σούπερ ντούπερ σενάριο με eye candy ηθοποιούς και κάμπριο αυτοκίνητα.......υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μετράνε όπως η ατμόσφαιρα, η φωτογραφία, οι ερμηνείες και η σκηνοθεσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 16, 2010 #4507 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 Το χω καταλαβει αυτο.Και μαλιστα πολλες φορες εχω "κραξει" τα στερεοτυπα μιας "αμερικανιας" .... ,απλα δεν μου αρεσε καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούνιος 16, 2010 #4508 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 Σχωρεμένος αλλά πρέπει να καταλάβεις οτι μια καλή ταινία δεν την κάνει μόνο η πληθώρα των εφφέ και το ατελείωτο σούπερ ντούπερ σενάριο με eye candy ηθοποιούς και κάμπριο αυτοκίνητα.......υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μετράνε όπως η ατμόσφαιρα, η φωτογραφία, οι ερμηνείες και η σκηνοθεσία. Και το /\/\()(_)/\/1 της Madonnas. :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 16, 2010 #4509 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 άλλο το να μη σου άρεσε γιατί δεν είσαι fan του είδους...και άλλο να γράφεις ''top βλακεία'' ξερά.αν το πεις παραέξω οτι το Reservoir Dogs είναι top βλακεία θα γελάνε και οι πέτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 16, 2010 #4510 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 Βλεπω οτι σε πολλους αρεσε και απο βαθμολογιες τα παει αψογα,για μενα θα ναι τοπ βλακεια μονο.Σε ενα δωματιο ο ενας σκοτωνει τον αλλον.Δεν βλεπω κατι το πρωτοτυπο.Ειχε κορυφαιο cast ομως το ατιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 16, 2010 #4511 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 Ουτε εμενα μου αρεσε ιδιαιτερα αν θυμαμαι καλα πριν απο χρονια που το ειχα δει.Θα του πεταξω ενα ξεσκονισματακι Γενικα αρκετες ταινιες του Tarantino ειναι υπερτιμημένες κατα την γνωμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 16, 2010 #4512 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 Βλεπω οτι σε πολλους αρεσε και απο βαθμολογιες τα παει αψογα,για μενα θα ναι τοπ βλακεια μονο.Σε ενα δωματιο ο ενας σκοτωνει τον αλλον.Δεν βλεπω κατι το πρωτοτυπο. Ειχε κορυφαιο cast ομως το ατιμο. You miss the point Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 16, 2010 #4513 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 The Bourne Ultimatum (2007) 8/10 Πολυ καλο σεναριο και η υλοποιηση του καλη εξισου. Ο Matt Damon επαιξε φοβερα τον ρολο του. Ο David Strathairn φοβερος ηθοποιος και το απεδειξε και δω. Πολυ δραση,πιστολιδι και ολα αυτα που αναιβαζουν την αδρεναλινη,κρατωντας αμειωτο το ενδιαφερον σε μια ταινια δρασης,αλλα με πειραξε που σε καποιες στιγμες καταντουσε Jabes Bond η ταινια ,αμαξια πεταγονταν,κολοτουμπες καναν και ο ηρωας παντα εβγαινε σαν να μην εγινε τιποτα. Πολυ ωραια ταινια ομως! Next:Green Zone ,γιατι με χει φαει η περιεργεια να δω τον Damon. Τελικα το American History X,χωρις πλακα βαριεμαι (οχι και πολυ ομως) να το δω λογω ασπρομαυρου.Πειτε οτι θελετε.Εγω εχω κομπλεξ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 16, 2010 #4514 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 το American History X,χωρις πλακα βαριεμαι (οχι και πολυ ομως) να το δω λογω ασπρομαυρουδεν είναι ασπρόμαυρο....η μήπως λες επειδή παίζουν μαύροι και άσπροι?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 16, 2010 #4515 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 The Bourne Ultimatum (2007) 8/10Πολυ καλο σεναριο και η υλοποιηση του καλη εξισου. Ο Matt Damon επαιξε φοβερα τον ρολο του. Ο David Strathairn φοβερος ηθοποιος και το απεδειξε και δω. Πολυ δραση,πιστολιδι και ολα αυτα που αναιβαζουν την αδρεναλινη,κρατωντας αμειωτο το ενδιαφερον σε μια ταινια δρασης,αλλα με πειραξε που σε καποιες στιγμες καταντουσε Jabes Bond η ταινια ,αμαξια πεταγονταν,κολοτουμπες καναν και ο ηρωας παντα εβγαινε σαν να μην εγινε τιποτα. Πολυ ωραια ταινια ομως! Next:Green Zone ,γιατι με χει φαει η περιεργεια να δω τον Damon. Τελικα το American History X,χωρις πλακα βαριεμαι (οχι και πολυ ομως) να το δω λογω ασπρομαυρου.Πειτε οτι θελετε.Εγω εχω κομπλεξ. Hydra πραγματικα μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου.Ειναι κριμα να μην δεις μια τετοια τετοια σπανιας αγριας ομορφιας μονο και μονο επειδη ειναι ασπρομαυρη(σε μερικα σημεια).Θα σε αποζημιώσει στο τελος πιστεψε με. Το The Bourne Ultimatum ειχα παει και σινεμα ελεος δλδ.Ημουν ετοιμος να παω να ζητησω τα λεφτα μου πισω.Μετριο σεναριο,κακη σκηνοθεσια στις σκηνες δρασης σε ολη σχεδον την ταινια.Γενικα δεν θυμαμαι να μου αρεσε καποια απο τις τρεις.Overrated τριλογια μεχρι αηδιας προσωπικη μου αποψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 16, 2010 #4516 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 δεν είναι ασπρόμαυρο....η μήπως λες επειδή παίζουν μαύροι και άσπροι?!Έχει 2 ασπρόμαυρα καρέ και δείχνει την αμερικάνικη σημαία για πάνω από 1.6 δεύτερα σε 4 περιπτώσεις - τέλος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 16, 2010 #4517 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 Το The Bourne Ultimatum ειχα παει και σινεμα ελεος δλδ.Ημουν ετοιμος να παω να ζητησω τα λεφτα μου πισω.Μετριο σεναριο,κακη σκηνοθεσια στις σκηνες δρασης σε ολη σχεδον την ταινια.Γενικα δεν θυμαμαι να μου αρεσε καποια απο τις τρεις.Overrated τριλογια μεχρι αηδιας προσωπικη μου αποψηΤριλογια?Οοοο φιλε thx.Να τις δω και τις αλλες 2!!! Σκηνοθεσια οντως δεν ελεγε και πολλα.Οσο για το ασπρομαυρο,δεν ξερω αν ειναι 2 σκηνες μονο ή οχι.Θα την δω ,δεν προκειτε να την αφησω,απλα το ποτε ειναι το θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 16, 2010 #4518 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 Τριλογια?Οοοο φιλε thx.Να τις δω και τις αλλες 2!!! Σκηνοθεσια οντως δεν ελεγε και πολλα. Οσο για το ασπρομαυρο,δεν ξερω αν ειναι 2 σκηνες μονο ή οχι. Θα την δω ,δεν προκειτε να την αφησω,απλα το ποτε ειναι το θεμα... Εεε γκουχου γκουχου οι αλλες 2 βγηκαν πρωτα.. Τοσο απιστευτο σεναριο εχει που ουτε καν το πηρες χαμπαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 16, 2010 #4519 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 Τριλογια?Οοοο φιλε thx.Να τις δω και τις αλλες 2!!! Ετσι την πατησα και εγω. Εμαθα οτι ειναι τριλογια μετα που ειδα το τριτο μερος της τριλογιας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 16, 2010 #4520 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 Reservoir Dogs :Την εχω δει 2 φορες και θεωρω ειναι απο τις τοπ βλακειες που κυκλοφορισαν. Σχωρατε με κιολας... The Bourne Ultimatum (2007) 8/10Τελικα το American History X,χωρις πλακα βαριεμαι (οχι και πολυ ομως) να το δω λογω ασπρομαυρου.Πειτε οτι θελετε.Εγω εχω κομπλεξ. βρειτε το λαθος στα απο πανω περα απ την πλακα, ακομα κ απ τα bourne το χειροτερο ειδες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.