HotPeanut Μάϊος 24, 2010 #4121 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 The wolfmanΤα γνωστά και μη εξεραιτέα. 5,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 24, 2010 #4122 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 The WolfmanΓια λίγο προς το τέλος του πούλησε αόριστες αγάπες και τα ρέστα. ( Δεν πήδηξε )Μετά τον ξεκοίλιασε και τον κοίταξε με μάτια δακρυσμένα.Ύστερα του ζήτησε συγγνώμη.Αυτός την συχώρεσε και της είπε και ευχαριστώ πριν τα τεζάρει. Ακόμα και το πιο άγριο θηρίο να είναι ο άντρας, θύμα είναι.Για να βγάζουμε και κάποιο δίδαγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 24, 2010 #4123 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 ^ Βάλε και κανά spoiler ρε συ. Είπες το τέλος. Το σκότωσες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 24, 2010 #4124 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 ^ Βάλε και κανά spoiler ρε συ. Είπες το τέλος. Το σκότωσες..Κάνεις λάθος , δεν κατάλαβες την ταινία. Ο λυκάνθρωπος δεν σκοτώνετε ποτέ. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 24, 2010 #4125 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Κάνεις λάθος , δεν κατάλαβες την ταινία. Ο λυκάνθρωπος δεν σκοτώνετε ποτέ. : )SPOILERS PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....και μάλλον εσύ δεν κατάλαβες το τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Μάϊος 24, 2010 #4126 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 ΓιαγκΤ Ωραίος ρε , πιστεύω ότι είσαι πολύ :fist: που είπες το τέλος...:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 24, 2010 #4127 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 The Thin Red Line 8/10Αψογη ταινια.Πραγματικα αψογο και το cast,με μια ιδιατερη εποβραβευση στον Σον Πεν.Ο τυπος ειναι ηθοποιαρα!!!Ο Ben Chaplin δεν μοιαζει υπερβολικα πολυ με τον Ελληνα ,Πετρο Λαγουτη (πρωτος απο αριστερα στη φωτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 24, 2010 #4128 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Από το 1941 ο λυκάνθρωπος έχει γνωρίσει δεκάδες παραλλαγές στον κινηματογράφο και όχι μόνο.Αυτός που θα πάει να δει την ταινία δεν θα το κάνει για την ιστορία της, αφού είναι γνωστή σε όλους. Η συγκεκριμένη στοχεύει στην σχέση πατέρα και γιου, εικονογραφώντας το οιδιπόδειο.Εξάλλου είναι αξίωμα ότι ο Wolfman δεν έχει τέλος, αφού δεν πεθαίνει ποτέ. Γιατί ο Wolfman είναι το κτήνος όχι ο άνθρωπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 24, 2010 #4129 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Εγω παντως δεν γνωριζα οτι "ο Λυκανθρωπος δεν πεθαινει" και ειχα σκοπο να την δω.:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάϊος 24, 2010 #4130 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Από το 1941 ο λυκάνθρωπος έχει γνωρίσει δεκάδες παραλλαγές στον κινηματογράφο και όχι μόνο.Αυτός που θα πάει να δει την ταινία δεν θα το κάνει για την ιστορία της, αφού είναι γνωστή σε όλους. Η συγκεκριμένη στοχεύει στην σχέση πατέρα και γιου, εικονογραφώντας το οιδιπόδειο.Εξάλλου είναι αξίωμα ότι ο Wolfman δεν έχει τέλος, αφού δεν πεθαίνει ποτέ. Γιατί ο Wolfman είναι το κτήνος όχι ο άνθρωπος.σωστά αλλά μουφα για εμένα και σώζεται μόνο και μόνο από τον hopkins Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 24, 2010 #4131 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Από το 1941 ο λυκάνθρωπος έχει γνωρίσει δεκάδες παραλλαγές στον κινηματογράφο και όχι μόνο.Αυτός που θα πάει να δει την ταινία δεν θα το κάνει για την ιστορία της, αφού είναι γνωστή σε όλους. Η συγκεκριμένη στοχεύει στην σχέση πατέρα και γιου, εικονογραφώντας το οιδιπόδειο. Εξάλλου είναι αξίωμα ότι ο Wolfman δεν έχει τέλος, αφού δεν πεθαίνει ποτέ. Γιατί ο Wolfman είναι το κτήνος όχι ο άνθρωπος. Είναι ανάγκη σε κάθε post να πετάς και ένα spoiler? Το πρώτο spoiler επειδή δεν σε ικανοποίησε υποθέτω η ταινία. Τα επόμενα επειδή θέλεις να δικαιολογήσεις το πρώτο spoiler που πέταξες. Επιπλέον το αν είναι γνωστή η ιστορία και το γεγονός ότι ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας αναλύσεις το τέλος. Δεν κατανοώ γιατί δεν κάνεις απλά edit το πρώτο σου post, αλλά συνεχίζεις να πετάς το ένα spoiler μετά το άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάϊος 24, 2010 #4132 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 σωστά αλλά μουφα για εμένα και σώζεται μόνο και μόνο από τον hopkinsΚατά την άποψη μου ο μόνος λόγος που πρέπει να δη κάποιος την ταινία είναι το παίξιμο της Emily Blunt. Ο Anthony Hopkins τα τελευταία χρόνια έχει κοπιάρει ένα καλό παίξιμο και παίζει το ίδιο σε όσους ρόλους αναλαμβάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 24, 2010 #4133 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Εγω παντως δεν γνωριζα οτι "ο Λυκανθρωπος δεν πεθαινει" και ειχα σκοπο να την δω.:bye:η ιδέα του λυκάνθρωπου εννοεί ο γιάγκος πιστεύω κι όχι στη συγκεκριμένη ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 24, 2010 #4134 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 η ιδέα του λυκάνθρωπου εννοεί ο γιάγκος πιστεύω κι όχι στη συγκεκριμένη ταινία.Ναι και εγω αυτο εννοω.Ειμαι υποχρεωμενος να θεωρω δεδομενη την "ιστορια" ή την ιδεα του λυκανθρωπου?Εγω ξερω μονο οτι ειναι μισοι ανθρωποι,μισοι λυκοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάϊος 24, 2010 #4135 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 ολοι ξερουμε πως στο τελος οι μονοι που θα επιζησουν ειναι οι λυκανθρωποι και τα βαμπιρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 24, 2010 #4136 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Να χρησιμοποιείτε τα spoilers παρακαλώ. Δεν θέλω να ξέρω το τέλος ή το περιεχόμενο μίας ταινίας πριν την δω. Αλλιώς θα κλειδώσω το thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάϊος 24, 2010 #4137 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 η απλά να σβήσεις τα ποστς χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 24, 2010 #4138 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Εγω παντως δεν γνωριζα οτι "ο Λυκανθρωπος δεν πεθαινει" και ειχα σκοπο να την δω.:bye:Ξύδι. Ξέρεις πόσες φορές έχεις χαλάσει ταινίες/σειρές/whatever σε άλλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 24, 2010 #4139 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Ξύδι. Ξέρεις πόσες φορές έχεις χαλάσει ταινίες/σειρές/whatever σε άλλους;Δεν φταίει ο Hydra εδώ. Δες λίγο όλα τα τελευταία posts - από το #4122 και κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 24, 2010 #4140 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 [ame=http://www.imdb.com/title/tt1104806/]One Week (2008/I)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY4MjQ1NTgwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM1NTc0Mg@@._V1._SX97_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTY4MjQ1NTgwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM1NTc0Mg@@@@AMEPARAM@@SX97@@AMEPARAM@@SY140[/ame] Η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ και σας την προτείνω. 7.5/10 στο βιβλίο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.