Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Saw VI

6.5/10

Μέτρια ταινία όπως και οι υπόλοιπες,,,, όποιος είναι φαν πρέπει να το δει...είναι καλύτερο από το 3,4,5 (εχουμε χάσει το μέτρημα)

Για άλλη μια φορά ο jigsaw λέει σοφές κουβέντες (ζωης-θανάτου)...

Στο τέλος αφήνει αιχμές ότι ακολουθεί και άλλο:dirol:

Παίζει να έχει ανακοινωθεί από το 2008 οτι θα ακολουθήσει και VII.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Heat(1995) 7.5/10

Πολυ καλη ταινια.Ειχε δραση εκει που χρειαζοταν να 'χει.Εκει που σιγα σιγα βαριοσουν,ξαφνικα τρεχουν ολα τοσο γρηγορα...

Φοβερη ταινια.Οποιος δεν την εχει δει,την συνιστω.

1995 λοιπον...να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι εγω τοτε ημουν 2 χρονων.Τι χρονια ηταν αυτη?Οι καλυτερες ταινιες που χω δει ειναι αυτης της χρονιας....

Τωρα ενα Avatar μας δινουν με πολλα εφφε και νομιζουμε οτι κατι εχουμε...

95-98 ειναι οι καλυτερες (προσφατες) χρονιες κατα τη γνωμη μου.

με έπεισες με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να το δω. btw το Spirit σου άρεσε;

Αν σου άρεσε το Sin City θα σου αρέσει και αυτό. Δεν το φτάνει, αλλά είναι στο ίδιο στυλ. Btw, καιρό έχω να δω το Sin City, καλά και το θυμήθηκα :D

Αν σου άρεσε το Sin City θα σου αρέσει και αυτό. Δεν το φτάνει, αλλά είναι στο ίδιο στυλ. Btw, καιρό έχω να δω το Sin City, καλά και το θυμήθηκα :D

Με αυτή τη λογική είχα πάει να δω το Spirit στο σινεμά. Έμοιαζε να έχει αρκετά κοινά με το Sin City, τα οποία όμως περιορίστηκαν μόνο στα φίλτρα της ταινίας και στις χρωματικές αποδόσεις. Κατά τ' άλλα η ταινία είναι μέτρια και συγκριτικά με το Sin City άθλια. :)

Kick-Ass

Μ αρεσει να γραφω για ταινιες.

Το χετε καταλαβει, ε?

Εχω γραψει 3 φορες το κειμενο πριν το ποσταρω καθως βγαινει μια γκουμουτσα που θυμιζει "mini review" απο Psolord.:happy:

Ενηγουεη.Μου αρεσουν ΠΟΛΥ τα κομικ.

Μ αρεσει ολη η κουλτουρα που κουβαλανε.

Απο τον πιο b list χαρακτηρα μεχρι τα υπερ-γνωστα/εμπορικα.

Και οταν αρχισε το πανηγυρακι με τις ταινιες βασισμενες σ αυτα ειχα χεστει απο χαρα.

Η χαρα κρατησε λιγο αφου οι περισσοτερες-πλην ελαχιστων εξαιρεσεων- απο μετριες και κατω.

Πολλα λεφτα ξοδεύτηκαν για αυτες αλλα το αποτελεσμα κακοκαρδιζε και τον πιο αισιοδοξο φαν του σινεμα και των κομικ.

Σεναρια 0.Χαρακτηρες 0.

Κενα ταινιακια που δεν επιαναν τιποτα απο την ουσια του κομικ (και καποιος μπορει να πει πως θα μπορουσε αλλωστε να γινει αυτο οταν ενα κομικ παιρνει πολλα τευχη για να ολοκληρωθει ενω σαν ταινια δεν πρεπει να ειναι πανω απο το "μαζικα αποδεκτο" 90λεπτο)

Η ταινια Kick-Ass δικαιωνει το ντορο που χε γινει για αυτη.

Ναι κυριοι -κυριες εχουμε στο Λαμπη?-

μιλαμε για μια απο τις πιο κομικαδικες ταινιες μεχρι σημερα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΑΝ ΣΕ ΚΟΜΙΚ.

Παρεδωσε τους πιο χαρτινους χαρακτηρες στο πανι , σεναριο που δεν σφιζει απο ευρηματικοτητα αλλα σε συνδιασμο το πολυ καλο της χιουμορ,απειρο action,χαρακτηρες,υπερβολικα καλο soundtrack και FUN!

ΠΟΛΥ FUN.

Kαιρο ειχα να διασκεδασω ετσι σε ταινια.

Σηκωθειτε τωρα απο ντιβανια πορτ μπεμπε καναπεδες καρεκλες απο γυφτο και δειτε την λεμε.

η ταινία μέχρι την μέση ήμουν στο τσακ να την σταματήσω, κλασσικό αμερικάνικο χιούμορ και άλλες βλακείες

απο ενα σημείο και μετά κατι έλεγε, ηταν αρκετά διαφορετικό από οτι προσωπικά περίμενα από αυτή την ταινία

σίγουρα ειναι διασκεδαστικό σε διάφορες απόψεις αλλά μέχρι εκεί

νομίζω ειναι ταινία κυρίως για τους λάτρεις τον κόμικς η τέτοιας παιδικότητας

η αλήθειά είναι ότι το τελευταίο 10λεπτο με πήρε ο ύπνος :blink:

το έχω δει το spirit για αυτό το ανάφερα . μου άρεσε πάρα πολύ.

Heat(1995) 7.5/10

1995 λοιπον...να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι εγω τοτε ημουν 2 χρονων.Τι χρονια ηταν αυτη?Οι καλυτερες ταινιες που χω δει ειναι αυτης της χρονιας....

1994>1995.

Γενικά οι ταινίες είναι κάθε πέρσι και καλύτερα :p

Τότε blockbusters ήταν όσα είχαν ΣΕΝΑΡΙΟ, όχι εφέ.

Street Fighter : Legacy trailer!

Νταξ, μέσα σε ένα videάκι 3 λεπτών, ξεπέρασαν περίπου 10.000 φορές την μούφα επίσημη ταινία. Μπράβο τους.

Το spirit το ειχα βρει αθλιο οταν το ειχα δει.Μονο ο πρωτοποριακος τροπος ληψης μου αρεσε.

Το Sin City ολο λεω να το δω και ολο το ξεχναω.

Θα δω σημερα το Identity και μετα το The man from earth ,βλεπω και αυτο.... ;)

ΕDIT: Τοσο αστειο ειναι ρε παιδια το kick-ass? Και το χα στη μπουκα.Ισως το δω σημερα πριν απο τα αλλα μετα το διαβασμα που θα μαι και πτωμα,μπας και χαλαρωσω λιγακι. :)

Μιας και πάμε στα ποιο παλιά δείτε την παρακάτω ταινία

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0075784/]A Bridge Too Far (1977)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAzNTE1MjMzMl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTA5NjEzMQ@@._V1._SX100_SY139_.jpg@@AMEPARAM@@BMjAzNTE1MjMzMl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTA5NjEzMQ@@@@AMEPARAM@@SX100@@AMEPARAM@@SY139[/ame]

Πολύ καλή ταινία, πολλά μεγάλα ονόματα μαζεμένα.

Το spirit το ειχα βρει αθλιο οταν το ειχα δει.Μονο ο πρωτοποριακος τροπος ληψης μου αρεσε.

ΕDIT: Τοσο αστειο ειναι ρε παιδια το kick-ass? Και το χα στη μπουκα.Ισως το δω σημερα πριν απο τα αλλα μετα το διαβασμα που θα μαι και πτωμα,μπας και χαλαρωσω λιγακι. :)

Ασε τις ταινιες και διαβασε.

Το Sin City παντως δες το αν και παιζει να μην σ αρεσει πολυ.

Και το Kick-ass δεν ειναι αστειο.

Ειναι FUN!

Τρελό Fun η ταινία!Κορυφή εκεί που προσπαθεί να την ρίξει την άλλη κάνοντας τον Gay!Και μετά στο σπίτι της που την φυλάει και κατευθείαν της πιάνει τα tities :p

Επίσης είχε πολύ καλό soundtrack!

Τώρα βλέπω το "Πόλεμος και Ειρήνη" του Λέων Τολστόι. Μίνι σειρά 4 επεισοδίων της 1 ώρας και 40' έκαστο.

Αξίζει μέχρι στιγμής

ουτε εμενα μου αρεσε [ame=http://www.imdb.com/title/tt0166813/]Spirit: Stallion of the Cimarron (2002)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTYwNzA2NDI1M15BMl5BanBnXkFtZTcwNzkyMTcyMQ@@._V1._SX98_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTYwNzA2NDI1M15BMl5BanBnXkFtZTcwNzkyMTcyMQ@@@@AMEPARAM@@SX98@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

???

Εγω γι αυτο μιλαω και νομιζω οι υπολλοιποι το ιδιο θα λενε...

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0831887/]The Spirit (2008)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTk0NjgzMjU2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTczMDY0Mg@@._V1._SX100_SY124_.jpg@@AMEPARAM@@BMTk0NjgzMjU2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTczMDY0Mg@@@@AMEPARAM@@SX100@@AMEPARAM@@SY124[/ame]

I ♥ Karditsa

Τι το θελω και βλεπω την καταντια του Ελ.Σινεμα ενω ξερω οτι προκειται για φολα....

Τεσπα η ταινια εχει το κλασικο προβλημα που χουν σχεδον ολες οι ελληνικες κωμωδιες.

Ατακες ΜΟΝΟ-και αυτες με το σταγονομετρο-, το σεναριο ειναι γραμμενο σε χαρτοπετσετα ολο κι ολο και γενικα βασιζεται σε μια ιδεα που δεν εκτελεστηκε παλι σωστα.

Παιζει να αρεσε(ι) στον Pavly :shifty:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.