Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jois21

Μονο το 1ο. 2+3 ειναι πολυ μετρια.

Διαφωνώ - όλα ήταν καταπληκτικά imo, σε βαθμό που να μην μπορώ να ξεχωρίσω άνετα ποιο μου άρεσε περισσότερο :D

Αρχική απάντηση από perp

Η τριλογια του THE MATRIX αξιζει να την δω (επιτέλους) ?

Βασικα δεν εχω καταφερει ποτε να δω ολοκληρη ουτε την πρώτη... (κανα 20λεπτο μονο και αν) και σκεφτομαι να το δω επιτέλους.... Τα επιστημονικης τα γουσταρω αλλα κάτι που πηρε ο υπνος οταν πηγα φανταρος να την δω στην Κω, κατι τα γκομενακια, κατι η βαρεμάρα μου... εεε εμεινε στο ραφι...

Μπες σε πνεύμα anime και όχι ότι θα δεις κάτι ρεαλιστικό - θα τα απολαύσεις, και τα τρία είναι καταπληκτικά (για anime).

Αν μπεις σε mood "γιατί δεν τους ρίχνουν με laser και emp" και άλλα διάφορα θα ξενερώσεις στο τέλος.

Δες το σαν anime που δεν υπάρχουν κανόνες, trust me ;)

---

Εγώ είδα το I am Legend και ομολογώ πως δεν μπορώ να πω πως ήταν μούφα - καλή ταινία, εντυπωσιακή σκηνικά, ως εκεί. Δεν κλαίω και τα λεφτά μου δλδ.

Αρχική απάντηση από perp

Βασικα δεν εχω καταφερει ποτε να δω ολοκληρη ουτε την πρώτη... (κανα 20λεπτο μονο και αν) και σκεφτομαι να το δω επιτέλους.... Τα επιστημονικης τα γουσταρω αλλα κάτι που πηρε ο υπνος οταν πηγα φανταρος να την δω στην Κω, κατι τα γκομενακια, κατι η βαρεμάρα μου... εεε εμεινε στο ραφι...

Είδα την 3λογια 3 φορές για να την καταλάβω :D

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 10:16]

ENNOEITAI!

Eπισης να δεις το θεικο Animatrix (anime).

;)

What Dreams may come.

(Ελληνιστί Θα Σε Βρω Στον Παράδεισο)

Robin Williams και ότι σημαίνει αυτό.

Ίσως η καλύτερη ταινία που έχω δει έως τώρα... Αλλα μιλάμε για βαρύ ψυχοπλάκωμα.

OK οποτε θα του δωσω μια ευκαιρία του MATRIX λοιπον....

Αυτη που συνειστω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ για οποιον δεν την εχει δει ειναι αυτη....

2001635180837334353_rs.jpg

Η Kidman παιζει απιστευτα, φοβερα πρωτότυπη λογω σκηνικών κτλ που θυμιζει θέατρο, αισθάνεσαι τον εγκέφαλο σου και την φαντασία σου να δουλευει, φοβερες ανατροπες και μηνυματα για την ανθρώπινη φυση και βεβαια εντάξει Lans Von Trier ειναι αυτος... respect... Απο τις πιο δυνατες ταινιες ever πιστευω....

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

την παρασκευή είδα το κυνήγι του χαμενου θησαυρού το καινουριο, καλουτσικο, το πρωτο μου ειχε αρεσει ποιο πολυ.

το ειδα και εγω σημερα. ετσι και ετσι. συμφωνω οτι το πρωτο ηταν καλυτερο.

Τελικα κάτι εχει το THE MATRIX δεν εξηγείται αλλιώς... Γυριζω σπιτι απο μια βολτα με το αυτοκίνητο και ξαπλώνω στο κρεβάτι για να την δω επιτέλους και σε HD.... εεεεε ξυπνησα σημερα κατα τις 6.30.... 5/5 εχω με αυτην την ταινια :hehe:

Αρχική απάντηση από perp

Τελικα κάτι εχει το THE MATRIX δεν εξηγείται αλλιώς... Γυριζω σπιτι απο μια βολτα με το αυτοκίνητο και ξαπλώνω στο κρεβάτι για να την δω επιτέλους και σε HD.... εεεεε ξυπνησα σημερα κατα τις 6.30.... 5/5 εχω με αυτην την ταινια :hehe:

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από ennia [Σήμερα, στις 08:02]

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Ε μα τι να πω ρε συ... μιλάμε ελιωσα κατω απο το παπλωμα... 10.30 το εβαλα.... νομιζω στις 11 πρεπει ηδη να εβλεπα ονειρο....για να δουμε σημερα πως θα πάει... πάντως ωραιο το concept, οτι ειδα τουλάχιστον :hehe:

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer [Σήμερα, στις 09:15]

αυτο ξαναπες το!

http://www.pictures.freakz.eu/

Το ξαναπα εγώ... :hehe:

Αρχική απάντηση από perp [29-12-2007 17:19]

Transformers

Εντάξει σαν στορυ πολυ Αμερικανια βέβαια (αναμενόμενο) αλλα τα εφε πολυ wow... αξιζει για HD movie... ειδικά αν ειχες πλάσει σενάρια σαν παιδι με τους transformers... :hehe:... η Megan Fox κ@υλα σκέτη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.