jpavly Απρίλιος 19, 2010 #3621 Απρίλιος 19, 2010 This: [ame=http://www.imdb.com/title/tt0119174/]The Game (1997)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNTQyNjcxNDg0M15BMl5BanBnXkFtZTcwNjE2MzIyMQ@@._V1._SX96_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BNTQyNjcxNDg0M15BMl5BanBnXkFtZTcwNjE2MzIyMQ@@@@AMEPARAM@@SX96@@AMEPARAM@@SY140[/ame] Πρόσφατα είδα μία ταινία που σε αφήνει στο τέλος με ανοιχτό το στόμα, αλλά σπάω το κεφάλι μου και έχω κολλήσει να το βρω τώρα.. Το βασικότερο σε αυτές τις ταινίες είναι να αποφεύγεις να διαβάζεις για αυτές, αλλιώς μπορεί να πετύχεις κανένα spoiler. Μεγαλύτερη μλκία που μου είχαν κάνει οι φίλοι μου, ήταν όταν είχε βγει το Sixth Sense, δεν το είχα δει σινεμά, πάμε για καφέ και αρχίζουν και λένε "μα δεν το καταλάβαινες ότι είναι .....", μου το χάλασαν το σοκ
Dolly Απρίλιος 19, 2010 #3622 Απρίλιος 19, 2010 Για αυτό δεν τους ρωτάς, απλά τους στελνείς ένα σμς που λέει "είναι φάντασμα" θα το διαβάσουν 100% πριν κάνει register τι έγινε
raven_g20 Απρίλιος 19, 2010 #3623 Απρίλιος 19, 2010 Για αυτό δεν τους ρωτάς, απλά τους στελνείς ένα σμς που λέει "είναι φάντασμα"θα το διαβάσουν 100% πριν κάνει register τι έγινε spolier alert:dance3:
Nephiλiμ Απρίλιος 19, 2010 #3624 Απρίλιος 19, 2010 όπως και το The Illusionistεκτός από την μια από της καλύτερες ερμηνείες του Edwart Norton (δεν παίζεται το παλικάρι) και την θεά Jessica Biel, αλλά και με ωραίο casting όπως Paul Giamatti (Sideways) και Rufus Sewell (Dark City), η ταινία φέρει στο Prestige λόγω του οτι κινείται γύρω από τον κόσμο της "μαγείας". Προσφέρει και την απαραίτητη δόση μυστηρίου με ending που θα αρέσει σίγουρα 3 επιπεδα κατω συνολικα η ταινια και φαντασου το Prestige εχοντας δει τη φιλμογραφια του σκηνοθετη δεν μου "ειπε" και τιποτα. Xυτρα δες τα Lucky Number Slevin/Smokin Aces/παλιες ταινιες του Guy Richie για ending "σοκ και δεος".
Nephiλiμ Απρίλιος 19, 2010 #3626 Απρίλιος 19, 2010 δες και το memento Eιπαμε "φιλμογραφια σκηνοθετη". (καλα νταξ εκτος των %@!#%! Batman)
Nephiλiμ Απρίλιος 19, 2010 #3628 Απρίλιος 19, 2010 ε; ουτε καφε δεν εχω πιει ακομα, τι εκανα λαθος; Τιποτα καμαρι μου. Ο σεφερλοφαν δεν εχει δει το ΜΕΜΕΝΤΟ.
Hydra Απρίλιος 19, 2010 #3629 Απρίλιος 19, 2010 δες και το memento Ηταν να το δω χτες και με πηρε ο υπνος.Σημερα .... Και μετα ξεκιναω Pedro Almodóvar ,μου χουν πει οτι ειναι psycho ο τυπος (Volver | 2006 , Los Abrazos Rotos | 2009 πχ ισπανικης παραγωγης both) thx guys!! Ο σεφερλοφαν δεν εχει δει το ΜΕΜΕΝΤΟ. Αη ακου thrash ρε
Nephiλiμ Απρίλιος 19, 2010 #3630 Απρίλιος 19, 2010 Ηταν να το δω χτες και με πηρε ο υπνος.Σημερα ....Και μετα ξεκιναω Pedro Almodóvar ,μου χουν πει οτι ειναι psycho ο τυπος (Volver | 2006 , Los Abrazos Rotos | 2009 πχ ισπανικης παραγωγης both) thx guys!! Υ.Γ: Λεωνιδα ακου thrash ρε ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Παραειναι κουλτουριαρης για την ηλικια σου και τα γουστα σου. Ο τυπος γραφει/σκηνοθετει ωδες στην ατυχια του να γεννηθει με αντρικα γεννητικα οργανα. Προσπερασε διακριτικα.
jpavly Απρίλιος 19, 2010 #3631 Απρίλιος 19, 2010 Ντάξει το Volver είναι λίγο πιο public από Tacones Lejanos κλπ. Δες το The Game κι άσε τον Αλμοδόβαρ για μερικά χρόνια μετά
yanni Απρίλιος 19, 2010 #3632 Απρίλιος 19, 2010 Xυτρα Franklyn Δεν είναι αριστούργημα, είναι όμως αρκετά καλή ταινία που ξεφεύγει σε ένα βαθμό από τις συνηθισμένες ταινίες και το τέλος της από τα καλύτερά της (κατά την γνώμη μου) σημεία.
mariosdeme Απρίλιος 19, 2010 #3633 Απρίλιος 19, 2010 Κάποιος μήλισε για ΜΕΜΕΝΤΟ...κορυφή η ταινία από τα αγαπημένα μου...θέλει προσοχή συνεχώς
alexis2044 Απρίλιος 19, 2010 #3634 Απρίλιος 19, 2010 Είδα τον [ame=http://www.imdb.com/title/tt1139328/]The Ghost (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI3NzMwMzkyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwODk4NjQxMw@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTI3NzMwMzkyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwODk4NjQxMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame] στο Σινεμά με παρέα.Η τελευταία ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι με πρωταγωνιστές τον Ewan Mcregor και τον Piece Brosnan μένει πιστή στην παράδοση του σκηνοθέτη να κάνει έξυπνες, εγκεφαλικές και πνευματώδεις ταινίες. Σαν είδος θα την έλεγε κανείς Πολιτικό Θρίλερ/Δράμα.Οι λήψεις και η φωτογραφία είναι καταπληκτικές, όπως μας έχει συνηθίσει ο Ρόμαν, ενώ η μουσική από τον εξαιρετικό Alexander Desplat δένει άψογα με την ατμόσφαιρα της ταινίας.Οι ερμηνείες επίσης είναι πολύ καλές, με κάθε χαρακτήρα να ταιριάζει στον ηθοποιό άψογα.Η πλοκή του ίσως αργεί να εξελιχθεί λίγο στην αρχή, αλλά όταν εκτυλιχτεί κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.Εν ολίγοις, ένας Αόρατος συγγραφέας ( Ewan Mcregor) προσλαμβάνεται από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Adam Lang ( Pierce Brosnan) για να συντάξει έναντι αδρής αμοιβής την αυτοβιογραφία του δευτέρου, μετά τον θάνατο υπό μυστηριώδη αίτια του προκατόχου του. Θα ανακαλύψει όμως ότι το παρελθόν κρύβει πολλά μυστικά που αρκετοί προτιμούν θαμμένα.Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος. Συστήνεται.Υ.Γ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήτανε η τελευταία στην λίστα ταινιών του Cinema που πήγα...
filthy_dwarf Απρίλιος 19, 2010 #3635 Απρίλιος 19, 2010 Είδα τον Αόρατο Συγγραφέα ( The Ghost Writer) στο Σινεμά με παρέα.Η τελευταία ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι με πρωταγωνιστές τον Ewan Mcregor και τον Piece Brosnan μένει πιστή στην παράδοση του σκηνοθέτη να κάνει έξυπνες, εγκεφαλικές και πνευματώδεις ταινίες. Σαν είδος θα την έλεγε κανείς Πολιτικό Θρίλερ/Δράμα.Οι λήψεις και η φωτογραφία είναι καταπληκτικές, όπως μας έχει συνηθίσει ο Ρόμαν, ενώ η μουσική από τον εξαιρετικό Alexander Desplat δένει άψογα με την ατμόσφαιρα της ταινίας.Οι ερμηνείες επίσης είναι πολύ καλές, με κάθε χαρακτήρα να ταιριάζει στον ηθοποιό άψογα.Η πλοκή του ίσως αργεί να εξελιχθεί λίγο στην αρχή, αλλά όταν εκτυλιχτεί κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.Εν ολίγοις, ένας Αόρατος συγγραφέας ( Ewan Mcregor) προσλαμβάνεται από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Adam Lang ( Pierce Brosnan) για να συντάξει έναντι αδρής αμοιβής την αυτοβιογραφία του, μετά τον θάνατο υπό μυστηριώδη αίτια του προκατόχου του. Θα ανακαλύψει όμως ότι το παρελθόν κρύβει πολλά μυστικά που αρκετοί προτιμούν θαμμένα.Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος. Συστήνεται.Υ.Γ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήτανε η τελευταία στην λίστα ταινιών του Cinema που πήγα... Ewan Mcregor χα! τον γουστάρω! (σαν ηθοποιό νεφέλη) θα το δω!
goku_dbz Απρίλιος 19, 2010 #3636 Απρίλιος 19, 2010 Είδα τον Αόρατο Συγγραφέα ( The Ghost Writer) στο Σινεμά με παρέα.Η τελευταία ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι με πρωταγωνιστές τον Ewan Mcregor και τον Piece Brosnan μένει πιστή στην παράδοση του σκηνοθέτη να κάνει έξυπνες, εγκεφαλικές και πνευματώδεις ταινίες. Σαν είδος θα την έλεγε κανείς Πολιτικό Θρίλερ/Δράμα. Οι λήψεις και η φωτογραφία είναι καταπληκτικές, όπως μας έχει συνηθίσει ο Ρόμαν, ενώ η μουσική από τον εξαιρετικό Alexander Desplat δένει άψογα με την ατμόσφαιρα της ταινίας. Οι ερμηνείες επίσης είναι πολύ καλές, με κάθε χαρακτήρα να ταιριάζει στον ηθοποιό άψογα. Η πλοκή του ίσως αργεί να εξελιχθεί λίγο στην αρχή, αλλά όταν εκτυλιχτεί κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Εν ολίγοις, ένας Αόρατος συγγραφέας ( Ewan Mcregor) προσλαμβάνεται από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Adam Lang ( Pierce Brosnan) για να συντάξει έναντι αδρής αμοιβής την αυτοβιογραφία του, μετά τον θάνατο υπό μυστηριώδη αίτια του προκατόχου του. Θα ανακαλύψει όμως ότι το παρελθόν κρύβει πολλά μυστικά που αρκετοί προτιμούν θαμμένα. Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος. Συστήνεται. Υ.Γ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήτανε η τελευταία στην λίστα ταινιών του Cinema που πήγα... απο που το αντεγραψες αυτο? μου θυμιζει διαφημιστικα flyers!:clap: παντως εμενα στο τελος η ταινια με ξενερωσε......
RootX Απρίλιος 19, 2010 #3638 Απρίλιος 19, 2010 [ame=http://www.imdb.com/title/tt1135525/]The Slammin' Salmon (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTkyODk2NTU3OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM5OTIwMw@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTkyODk2NTU3OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM5OTIwMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame]Ξεκαρδιστική κωμωδία, σπιντάτη, με καλές ερμηνείες και θεϊκές ατάκες. Την συνιστώ σας.
filthy_dwarf Απρίλιος 19, 2010 #3639 Απρίλιος 19, 2010 The Slammin' SalmonΞεκαρδιστική κωμωδία, σπιντάτη, με καλές ερμηνείες και θεϊκές ατάκες. Την συνιστώ σας. καλό φαίνεται
greekfragma Απρίλιος 19, 2010 #3640 Απρίλιος 19, 2010 The Slammin' SalmonΞεκαρδιστική κωμωδία, σπιντάτη, με καλές ερμηνείες και θεϊκές ατάκες. Την συνιστώ σας.Αφού παίζει ο θεός Michael Clarke Duncan είναι must. Είτε σε The Green Mile είτε σε ταινίες γέλιου ο τύπος είναι άψογος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.