Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

This: [ame=http://www.imdb.com/title/tt0119174/]The Game (1997)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNTQyNjcxNDg0M15BMl5BanBnXkFtZTcwNjE2MzIyMQ@@._V1._SX96_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BNTQyNjcxNDg0M15BMl5BanBnXkFtZTcwNjE2MzIyMQ@@@@AMEPARAM@@SX96@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

Πρόσφατα είδα μία ταινία που σε αφήνει στο τέλος με ανοιχτό το στόμα, αλλά σπάω το κεφάλι μου και έχω κολλήσει να το βρω τώρα..

Το βασικότερο σε αυτές τις ταινίες είναι να αποφεύγεις να διαβάζεις για αυτές, αλλιώς μπορεί να πετύχεις κανένα spoiler.

Μεγαλύτερη μλκία που μου είχαν κάνει οι φίλοι μου, ήταν όταν είχε βγει το Sixth Sense, δεν το είχα δει σινεμά, πάμε για καφέ και αρχίζουν και λένε "μα δεν το καταλάβαινες ότι είναι .....", μου το χάλασαν το σοκ :(

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Για αυτό δεν τους ρωτάς, απλά τους στελνείς ένα σμς που λέει "είναι φάντασμα"

θα το διαβάσουν 100% πριν κάνει register τι έγινε :D

Για αυτό δεν τους ρωτάς, απλά τους στελνείς ένα σμς που λέει "είναι φάντασμα"

θα το διαβάσουν 100% πριν κάνει register τι έγινε :D

spolier alert:dance3:

όπως και το The Illusionist

εκτός από την μια από της καλύτερες ερμηνείες του Edwart Norton (δεν παίζεται το παλικάρι) και την θεά Jessica Biel, αλλά και με ωραίο casting όπως Paul Giamatti (Sideways) και Rufus Sewell (Dark City), η ταινία φέρει στο Prestige λόγω του οτι κινείται γύρω από τον κόσμο της "μαγείας". Προσφέρει και την απαραίτητη δόση μυστηρίου με ending που θα αρέσει σίγουρα:)

3 επιπεδα κατω συνολικα η ταινια και φαντασου το Prestige εχοντας δει τη φιλμογραφια του σκηνοθετη δεν μου "ειπε" και τιποτα.

Xυτρα δες τα Lucky Number Slevin/Smokin Aces/παλιες ταινιες του Guy Richie για ending "σοκ και δεος".

ε; ουτε καφε δεν εχω πιει ακομα, τι εκανα λαθος;:boxed:

Τιποτα καμαρι μου.

Ο σεφερλοφαν δεν εχει δει το ΜΕΜΕΝΤΟ.

δες και το memento

Ηταν να το δω χτες και με πηρε ο υπνος.Σημερα ....

Και μετα ξεκιναω Pedro Almodóvar ,μου χουν πει οτι ειναι psycho ο τυπος (Volver | 2006 ,

Los Abrazos Rotos | 2009 πχ ισπανικης παραγωγης both)

thx guys!!:T:

Ο σεφερλοφαν δεν εχει δει το ΜΕΜΕΝΤΟ.

Αη ακου thrash ρε :p

Ηταν να το δω χτες και με πηρε ο υπνος.Σημερα ....

Και μετα ξεκιναω Pedro Almodóvar ,μου χουν πει οτι ειναι psycho ο τυπος (Volver | 2006 ,

Los Abrazos Rotos | 2009 πχ ισπανικης παραγωγης both)

thx guys!!:T:

Υ.Γ: Λεωνιδα ακου thrash ρε :p

ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

Παραειναι κουλτουριαρης για την ηλικια σου και τα γουστα σου.

Ο τυπος γραφει/σκηνοθετει ωδες στην ατυχια του να γεννηθει με αντρικα γεννητικα οργανα.

Προσπερασε διακριτικα.

Ντάξει το Volver είναι λίγο πιο public από Tacones Lejanos κλπ. Δες το The Game κι άσε τον Αλμοδόβαρ για μερικά χρόνια μετά :p

Xυτρα

resource_278144.jpgquestionmark.jpg

:p

Franklyn

Δεν είναι αριστούργημα, είναι όμως αρκετά καλή ταινία που ξεφεύγει σε ένα βαθμό από τις συνηθισμένες ταινίες και το τέλος της από τα καλύτερά της (κατά την γνώμη μου) σημεία.

Είδα τον [ame=http://www.imdb.com/title/tt1139328/]The Ghost (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI3NzMwMzkyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwODk4NjQxMw@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTI3NzMwMzkyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwODk4NjQxMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame] στο Σινεμά με παρέα.

Η τελευταία ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι με πρωταγωνιστές τον Ewan Mcregor και τον Piece Brosnan μένει πιστή στην παράδοση του σκηνοθέτη να κάνει έξυπνες, εγκεφαλικές και πνευματώδεις ταινίες. Σαν είδος θα την έλεγε κανείς Πολιτικό Θρίλερ/Δράμα.

Οι λήψεις και η φωτογραφία είναι καταπληκτικές, όπως μας έχει συνηθίσει ο Ρόμαν, ενώ η μουσική από τον εξαιρετικό Alexander Desplat δένει άψογα με την ατμόσφαιρα της ταινίας.

Οι ερμηνείες επίσης είναι πολύ καλές, με κάθε χαρακτήρα να ταιριάζει στον ηθοποιό άψογα.

Η πλοκή του ίσως αργεί να εξελιχθεί λίγο στην αρχή, αλλά όταν εκτυλιχτεί κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Εν ολίγοις, ένας Αόρατος συγγραφέας ( Ewan Mcregor) προσλαμβάνεται από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Adam Lang ( Pierce Brosnan) για να συντάξει έναντι αδρής αμοιβής την αυτοβιογραφία του δευτέρου, μετά τον θάνατο υπό μυστηριώδη αίτια του προκατόχου του. Θα ανακαλύψει όμως ότι το παρελθόν κρύβει πολλά μυστικά που αρκετοί προτιμούν θαμμένα.

Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος. Συστήνεται.

Υ.Γ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήτανε η τελευταία στην λίστα ταινιών του Cinema που πήγα...

Είδα τον Αόρατο Συγγραφέα ( The Ghost Writer) στο Σινεμά με παρέα.

Η τελευταία ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι με πρωταγωνιστές τον Ewan Mcregor και τον Piece Brosnan μένει πιστή στην παράδοση του σκηνοθέτη να κάνει έξυπνες, εγκεφαλικές και πνευματώδεις ταινίες. Σαν είδος θα την έλεγε κανείς Πολιτικό Θρίλερ/Δράμα.

Οι λήψεις και η φωτογραφία είναι καταπληκτικές, όπως μας έχει συνηθίσει ο Ρόμαν, ενώ η μουσική από τον εξαιρετικό Alexander Desplat δένει άψογα με την ατμόσφαιρα της ταινίας.

Οι ερμηνείες επίσης είναι πολύ καλές, με κάθε χαρακτήρα να ταιριάζει στον ηθοποιό άψογα.

Η πλοκή του ίσως αργεί να εξελιχθεί λίγο στην αρχή, αλλά όταν εκτυλιχτεί κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Εν ολίγοις, ένας Αόρατος συγγραφέας ( Ewan Mcregor) προσλαμβάνεται από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Adam Lang ( Pierce Brosnan) για να συντάξει έναντι αδρής αμοιβής την αυτοβιογραφία του, μετά τον θάνατο υπό μυστηριώδη αίτια του προκατόχου του. Θα ανακαλύψει όμως ότι το παρελθόν κρύβει πολλά μυστικά που αρκετοί προτιμούν θαμμένα.

Υ.Γ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήτανε η τελευταία στην λίστα ταινιών του Cinema που πήγα...

Ewan Mcregor

χα! τον γουστάρω! (σαν ηθοποιό νεφέλη) θα το δω!

Είδα τον Αόρατο Συγγραφέα ( The Ghost Writer) στο Σινεμά με παρέα.

Εν ολίγοις, ένας Αόρατος συγγραφέας ( Ewan Mcregor) προσλαμβάνεται από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Adam Lang ( Pierce Brosnan) για να συντάξει έναντι αδρής αμοιβής την αυτοβιογραφία του, μετά τον θάνατο υπό μυστηριώδη αίτια του προκατόχου του. Θα ανακαλύψει όμως ότι το παρελθόν κρύβει πολλά μυστικά που αρκετοί προτιμούν θαμμένα.

απο που το αντεγραψες αυτο:p?

μου θυμιζει διαφημιστικα flyers!:clap:

παντως εμενα στο τελος η ταινια με ξενερωσε......

[ame=http://www.imdb.com/title/tt1135525/]The Slammin' Salmon (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTkyODk2NTU3OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM5OTIwMw@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTkyODk2NTU3OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM5OTIwMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

Ξεκαρδιστική κωμωδία, σπιντάτη, με καλές ερμηνείες και θεϊκές ατάκες. Την συνιστώ σας.

The Slammin' Salmon

Ξεκαρδιστική κωμωδία, σπιντάτη, με καλές ερμηνείες και θεϊκές ατάκες. Την συνιστώ σας.

Αφού παίζει ο θεός Michael Clarke Duncan είναι must. Είτε σε The Green Mile είτε σε ταινίες γέλιου ο τύπος είναι άψογος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.