racer Ιανουάριος 4, 2008 #341 Ιανουάριος 4, 2008 Ψυχραιμία. Απλά χάλια.. Ούτε σενάριο ούτε τίποτα. Την Αλεξανδράτου την έδειξε συνολικά περίπου δύο λεπτά :sick: :sick: Αλλά ευτυχώς είχε και κάτι άλλες ωραίες..
unknown Ιανουάριος 4, 2008 #342 Ιανουάριος 4, 2008 +1 απο πανω..το μονο που κανανε σωστα ειναι το trailer της ταινιας!....στο 2ο λεπτο κλαψιματος μου εσπασε τα νευρα παντως.....δεν εκανε(χμμ.. εδειχνε μαλλον) και τιποτα αλλο..
jpavly Ιανουάριος 4, 2008 #344 Ιανουάριος 4, 2008 The Pursuit for happyness.. Οκ, έπαθα την πλάκα μου. Τόσο καλό δεν ο περίμενα. Η ψυχή μου με έπιασε με τα χρέη και τις υποχρεώσεις, αλλά και το τι σημαίνει επιβίωση την σήμερον ημέρα.
winters Ιανουάριος 4, 2008 #345 Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly The Pursuit for happyness.. Οκ, έπαθα την πλάκα μου. Τόσο καλό δεν ο περίμενα. Η ψυχή μου με έπιασε με τα χρέη και τις υποχρεώσεις, αλλά και το τι σημαίνει επιβίωση την σήμερον ημέρα. πολυ ωραια ταινια...
racer Ιανουάριος 4, 2008 #347 Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly The Pursuit for happyness.. Οκ, έπαθα την πλάκα μου. Τόσο καλό δεν ο περίμενα. Η ψυχή μου με έπιασε με τα χρέη και τις υποχρεώσεις, αλλά και το τι σημαίνει επιβίωση την σήμερον ημέρα. Αυτή δεν είναι που παίζει ένας μαύρος που έχει και ένα γιό, ο Will Smith αν θυμάμαι καλά?
jpavly Ιανουάριος 4, 2008 #348 Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από racer Αυτή δεν είναι που παίζει ένας μαύρος που έχει και ένα γιό, ο Will Smith αν θυμάμαι καλά? Ναι αυτό.
giorikas Ιανουάριος 5, 2008 #349 Ιανουάριος 5, 2008 I am legendΚαλη περιπετεια για τα δεδομενα παντα του σχεδον ανυπαρκτου σεναριου της.
YDinopoulos Ιανουάριος 5, 2008 #351 Ιανουάριος 5, 2008 I Am Legend...Απο τις μεγαλυτερες πατατες που εχω δει...Δεν μου αρεσε καθολου! Καλυτερα θα περναγα σε μια στανη αρμεγωντας γιδες...
fusion Ιανουάριος 5, 2008 #352 Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από giorikasΚαλη περιπετεια για τα δεδομενα παντα του σχεδον ανυπαρκτου σεναριου της. Λολ , η ταινια εχει βασιστει σε κλασσικο science-fiction μυθιστορημα, δεν της λοιπει το σεναριο. Αμα αντεστρεφες την προταση σου, θα συμφωνουσα περισσοτερο... Καλο σεναριο για τα δεδομενα της σχεδον ανυπαρκτης περιπετειας.
perp Ιανουάριος 5, 2008 #353 Ιανουάριος 5, 2008 Διάλειμμα για λιγη μάσα.... Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 12:56] Bourne Identity Bourne Supremacy Bourne Ultimatum ξανά και ξανά. Από τις καλύτερες περιπέτειες που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια. Σωστος
alexis2044 Ιανουάριος 5, 2008 #354 Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly The Pursuit for happyness.. Οκ, έπαθα την πλάκα μου. Τόσο καλό δεν ο περίμενα. Η ψυχή μου με έπιασε με τα χρέη και τις υποχρεώσεις, αλλά και το τι σημαίνει επιβίωση την σήμερον ημέρα. Πραγματικό αριστούργημα. Και δεν τον είχα και τόσο σε υπόληψη τον Will Smith ως ηθοποιο.Και στο I am Legend αν και το σεναριοι είναι χιλιοφαγωμένο, πραγματικά γράφει ο ανθρωπος.
ennia Ιανουάριος 5, 2008 #355 Ιανουάριος 5, 2008 Hard to die 4. Πολυ ωραιο, αν και λιγο υπερβολικο σε ορισμενο σημεια................
jpavly Ιανουάριος 5, 2008 #357 Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από alexis2044 Πραγματικό αριστούργημα. Και δεν τον είχα και τόσο σε υπόληψη τον Will Smith ως ηθοποιο.Και στο I am Legend αν και το σεναριοι είναι χιλιοφαγωμένο, πραγματικά γράφει ο ανθρωπος. Αν θέλεις κι άλλο Will Smith, Independence Day & I: Robot και τα κλασικά Bad Boys I & II.
jois21 Ιανουάριος 6, 2008 #358 Ιανουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από perp [Χθες, στις 23:05] Διάλειμμα για λιγη μάσα.... Σωστος Μονο το 1ο. 2+3 ειναι πολυ μετρια.
Borg Ιανουάριος 6, 2008 #359 Ιανουάριος 6, 2008 εεε οχι το 3 μετριο .... το 1ο και 2ο καλητερα να πεις
perp Ιανουάριος 6, 2008 #360 Ιανουάριος 6, 2008 Η τριλογια του THE MATRIX αξιζει να την δω (επιτέλους) ?Βασικα δεν εχω καταφερει ποτε να δω ολοκληρη ουτε την πρώτη... (κανα 20λεπτο μονο και αν) και σκεφτομαι να το δω επιτέλους.... Τα επιστημονικης τα γουσταρω αλλα κάτι που πηρε ο υπνος οταν πηγα φανταρος να την δω στην Κω, κατι τα γκομενακια, κατι η βαρεμάρα μου... εεε εμεινε στο ραφι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.