Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

ρε παιδιά...βάζεται spoiler ή μέσω προσωπικών μυνημάτων...μην τα χαλάτε για τους υπόλοιπους...:big_boss:

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Ninja Assassin.

Την περίμενα πως και πως γιατί έχω χρόνια να δω ταινία με αυτόν τον uber cool χαρακτήρα. Η συγκεκριμένη έχει κάπως καλό story, πολύ, μα πολύ αίμα, cut n slice κλπ, πολύ ψέμα, ο main char είναι ημίθεος ναούμ, ενώ οι άλλοι από βούτυρο.

Κατά τ'άλλα απολαυστική, με κράτησε γιατί η δράση δεν σταματάει ποτέ. Σενάριο και αληθοφάνεια δεν περίμενα, προτείνεται :T:

Ελπίζω να βγουν κι άλλες τέτοιες, έμειναν άλλες 8 clans ρε!

Ninja Assassin.

Την περίμενα πως και πως γιατί έχω χρόνια να δω ταινία με αυτόν τον uber cool χαρακτήρα. Η συγκεκριμένη έχει κάπως καλό story, πολύ, μα πολύ αίμα, cut n slice κλπ, πολύ ψέμα, ο main char είναι ημίθεος ναούμ, ενώ οι άλλοι από βούτυρο.

Κατά τ'άλλα απολαυστική, με κράτησε γιατί η δράση δεν σταματάει ποτέ. Σενάριο και αληθοφάνεια δεν περίμενα, προτείνεται :T:

Ελπίζω να βγουν κι άλλες τέτοιες, έμειναν άλλες 8 clans ρε!

Ninja (2009) ?

:p

Eιδα το Harry Brown 5/10

Mην το δειτε

Το "Μην το δείτε" καλύτερα κράτα το για τον ευατό σου..

Η ταινία για μένα παίρνει 8/10.

Το ότι κρατάει χαμηλά τους τόνους δεν είναι αντικίνητρο να μην την δεις.

Η ταινία σου δίνει πολύ έξυπνα την αίσθηση της καθημερινότητας κάποιων ανθρώπων. Και είναι και αρκετά "μαύρη" ψυχολογικά.

ΑΝ η ίδια ταινία είχε για πρωταγωνιστή τον seagal η κάποιον από το σοι του..(αυτούς που καθαρίζουν καμιά 10ρια με μια σφαίρα ντε) και είχε και FX θα ήταν αποκάλυψη βέβαια....

Οπότε ναι...όσοι "παίρνετε" κάτι απο ταινίες...δείτε την. Οι υπόλοιποι ξαναδείτε κανά FAST n FURIOUS....

Η ταινία σου δίνει πολύ έξυπνα την αίσθηση της καθημερινότητας κάποιων ανθρώπων. Και είναι και αρκετά "μαύρη" ψυχολογικά.

ΑΝ η ίδια ταινία είχε για πρωταγωνιστή τον seagal η κάποιον από το σοι του..(αυτούς που καθαρίζουν καμιά 10ρια με μια σφαίρα ντε) και είχε και FX θα ήταν αποκάλυψη βέβαια....

Οπότε ναι...όσοι "παίρνετε" κάτι απο ταινίες...δείτε την. Οι υπόλοιποι ξαναδείτε κανά FAST n FURIOUS....

Ε ναι ρε συ.

Προσωπικες αποψεις εκφραζουμε στο thread.

Τωρα ο Πλαστελινης ειχε δωσει "βαθμαρα" στο τερατουργημα τρανσφορμερς και στο φαστ εν φιουριους.

Οσοι εχουν παρομοια γουστα προφανως με το Harry Brown θα τραβανε μασχαλοτριχες.

Οι υπολοιποι θα το δουν ευχαριστα.

εκανα ενα search σε διαφορα foroum στο διαδίκτυο διεπιστωσα το εξης : μια χαρα την καταλαβα την ταινια απλα επιμενω δεν ηταν κατι το σπουδαιο και ναι ηταν προβλεψιμη

Και εγω επιμενω οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα η διαβασες λαθος αναλυση αμα θελεις στα στελνω σε π.μ.

Ηταν πολυ υποτονικο παρα μα παρα πολυ...δεν ξερω ετσι μου φανηκε...

εμενα μου χτυπησε πολυ ασχημα κοινωνικα το harry brown

ο παππους πρωην special forces Vs αποτυχημενα παλικαρια ρεμαλια,Junkies που μοιαζουν με βαμπιρια κλπ κλπ κλπ

Είδα το Χαλι πότχεντ and the Half blood prince

έχω πει στον εαυτό μου, διάβασε πρώτα τα βιβλία και μετά βλέπε τις ταινίες...κάποια πράγματα τα οποία υποτίθεται εξηγούνται στο βιβλίο, δεν εξηγούνται στην ταινία. Άμα στην επόμενη δεν πέσουν εξηγήσεις θα εκνευριστώ αφάνταστα και θα γίνω και κατά κανα 150ρικο φτωχότερος (και τα 7 βιβλία).

Καλή ταινία btw, αλλά είναι η μόνη που δεν νοιωθεις ότι είναι ολοκληρωμένη. Λες και είναι part Ι.

Καμια σχεση με το Ninja Assassin....

Το ξερω ρεη.

Υπαρχουν πολλα ασιατικα ταινιακια στο ιδιο στυλ παντως.

Point Break

Ωραια ταινιουλα

O Bodhi είναι badass...από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες σε ταινίες αυτού του είδους.

Είδα πάλι το District 9...η καλύτερη ταινία του 09 κατά την γνώμη μου.

Brothers

Απο τις καλυτερες που ειδα φετος.Ο Jake Gyllenhaal σε μια αψογη ερμηνεια.

Ο Tobey Maguire παλι που υποτιθεται οτι ειναι και ο κεντρικος ηρωας,δε μπορω να πω οτι επαιξε και τελεια τον ρολο του.

Μια ταινια που σε κανει να προβληματιζεσαι για αρκετα θεματα.

Το μονο που μου την βαρεσε ειναι οτι παλι οι Αμερικανοι ηταν οι καλοι της υποθεσεις ενω οι Ισραηλινοι οι κακοι.:shout:

8/10

Brothers

Το μονο που μου την βαρεσε ειναι οτι παλι οι Αμερικανοι ηταν οι καλοι της υποθεσεις ενω οι Ισραηλινοι οι κακοι.:shout:

Φωτιά θα πέσει να μας κάψει την στιγμή που αμερικανική παραγωγή θα τολμήσει να κακοχαρακτηρίσει τους Ισραηλινούς :hehe:

Καλό το εργάκι πάντως, ίσως όχι 8/10 αλλά δεν απογοητεύει.

Ενδιαφέρον. Ποντάρουν στο στυλ του πρώτου Predator, αλλά θα φτάνει η νέα ταινία την παλιά;

Αυτο δεν γινετε με τιποτα το κλιμα εκεινης της ταινιας δεν θα το πιασει καμια.Παρολαυτα ειναι η πρωτη ταινια που θα το πλησιασει αν κρινω απο καστ κτλ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.