Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Παιδιά, μπορείτε να προτείνετε μια κωμωδία πολύ αστεία για να δείξω σε έναν γνωστό μου που είναι πολύ πολύ πεσμένος τελευταία;

Δεν είναι ανάγκη να ναι καινούρια.

Θενκς

http://www.imdb.com/title/tt0218864/

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Old dogs.Ψιλοχαλια η ταινια.ειδικα αν δεν επαιζαν και οι travolta williams δεν θα βλεποταν

Ninja assassin.Νταξ μιλαμε για ατελείωτο ξυλο και ατελειωτο αιμα.Σεναριο 0 φυσικα αλλα who cares.Super η ταινια

Vengeance

Περιπέτεια, πιστολίδι και σκηνές του τύπου "δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, αλλά αυτοί οι τύποι είναι τόσο γ@μ@τοι που τα κάνουν για την πλάκα". Με μια πρέζα δράματος και χιούμορ.

Epic η σκηνή με το ποδήλατο.

7.5/10.

EDIT: Οι χαρακτήρες και οι ηθοποιοί είναι hand-picked, κορυφαία συμβατότητα.

The boys are back

Καταπληκτικη ταινια.Σκηνοθετημένη απο τον Scott Hicks (Τhe shine)

O Clive Owen εδωσε πραγματικα ρεστα.

Δεν την έχω δει, μόνο το trailer είχα πετύχει, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Clive Owen είναι ένας από τους ηθοποιούς που αποτελούν εγγύηση ότι θα δεις τουλάχιστον αξιόλογη ταινία.

Δεν την έχω δει, μόνο το trailer είχα πετύχει, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Clive Owen είναι ένας από τους ηθοποιούς που αποτελούν εγγύηση ότι θα δεις τουλάχιστον αξιόλογη ταινία.

Ναι ειναι πολυ καλος ηθοποιος και διαλεγει που προσεχτικά τις ταινιες που θα πρωταγωνιστήσει.

Τhe closer

Kαλοσκηνοθετημενη ταινια,εξαιρετικες ερμηνειες απο Natalie Portman,Jude Law,Julia Roberts,Clive Owen(:hehe:).

Ειναι αναγνωρισμενες εξαλλου οι υποκριτικες ικανότητες και των τεσσαρων.

Αλλα σε τελικη αναλυση δεν μου πολυαρεσε.Λιγο pointless την βρηκα.Αλλα απο την αλλη δεν ξερω διχασμενος ειμαι.Εχει μια αληθοφανεια, εναν ρεαλισμο που σπανια συναντας στο hollywood.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να προσθεσω η Natalie Portman ειναι μακραν απο τις ποιο ομορφες κοπελες του χωρου:man_in_love:

Sherlock Holmes 8/10.

Δεν ειχα διαβασει ή δει ποτε κατι σχετικο με το Holmes, οποτε μου αρεσε αρκετα.

Ηταν λιγο του στυλ Ocean's Eleven, οτι δηλαδη γινονται πραγματα που εξηγουνται στο τελος, αλλα επειδη μου αρεσει το συγκεκριμενο ειδος δεν το βρηκα σαν αρνητικο.

Πολυ καλα εφε, σεναριο, σκηνοθεσια. Απο ηχο δεν ξερω γιατι το ειδα στερεο στο σπιτι. Με επεισε να παω να το δω σε 3D. Να αναφερω απλα οτι δεν ειμαι fan των Sci-Fi και οτι τα μονα που εχω δει που ειναι classic, ειναι τα Star Wars.

Ninja Assassin: 10/10

Ειμαι fun.

True.

Ταλαντουχος "νεος"

Με τα king Arthur και Dublicity να αμαυρωνουν τη φιλμογραφια του.

True.

Ταλαντουχος "νεος"

Με τα king Arthur και Dublicity να αμαυρωνουν τη φιλμογραφια του.

Ναι γιατί στο Shoot 'em up έδωσε ρέστα ηθοποιίας βλέπεις :p Μην φέρνεις την καταστροφή επειδή δεν σου άρεσαν οι ταινίες, μια χαρά έπαιξε και στις 2 που αναφέρεις.

Ναι γιατί στο Shoot 'em up έδωσε ρέστα ηθοποιίας βλέπεις :p Μην φέρνεις την καταστροφή επειδή δεν σου άρεσαν οι ταινίες, μια χαρά έπαιξε και στις 2 που αναφέρεις.

Mindless ταινια με mindless σεναριο και mindless ηθοποιία.

it was fun though!!!

Και αλλα δεν μου αρεσαν που χει παιξει αλλα δεν τα "διεκπεραίωνε" απλως οπως στα 2 που ειπα.

Mindless ταινια με mindless σεναριο και mindless ηθοποιία.

it was fun though!!!

Και αλλα δεν μου αρεσαν που χει παιξει αλλα δεν τα "διεκπεραίωνε" απλως οπως στα 2 που ειπα.

Ακριβώς, απλά το "αμαύρωσαν" έκατσε λίγο βαρύ (θα πιω σόδα μην στεναχωριέσαι) :p

the taking of pelham 1 2 3

το περιμενα τραγικη μουφοαμερικανια,αλλα τελικα ηταν καλουτσικο

ειχε καλη ηθοποιια,λιγο προβλεψιμο σεναριο αλλα σε κρατουσε μεχρι το τελος.

6.5/10

το the box μου άρεσε πολύ αν και δεν φτάνει στα επίπεδα του Donnie Darko

Επίσης το fourth kind πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Για "κωμωδία¨εγώ προτείνω το attack of the killer tomatoes :-)

ξαναείδα το Goodbye Lenin. Το είχα δει όταν είχε πρωτοβγεί, και πήγαινα ακόμα πρώτη λυκείου, και τότε μου φάνηκε πολύ βαρύ και άνοστο. Τελικά έκανα λάθος, και ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος κερδίζει συνεχώς πόντους, τουλάχιστον στη συνείδησή μου

Στο πνεύμα της ημέρας είδαμε το The Notebook, μου είχε ξεφύγει, καρά προτείνεται με το έτερο ήμισυ :T:

Ταινίες τύπου Αvatar καλύτερα να μην τις δεις καθόλου, παρά να τις δεις σε οτιδήποτε λιγότερο από cinema ή 720p με μπόλικες ίντσες - και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα έχουν ενστάσεις για το 720p.

Μα υποτιθεται οτι οι καλες ταινιες δεν παιζει ρολο σε τι μεσο θα τις δεις.

Σημασια εχει η ταινια καθεαυτη, οχι το 2/3D.

ποιος ειπε οτι ηταν καλη ταινια το avatar?Απλα ειχε καλα εφφε:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.