Cguevara Ιανουάριος 18, 2010 #3041 Ιανουάριος 18, 2010 AVATAR απλά ταινίαρα το είδα στο Village 3D και μου άρεσε παρα πολύ στέλνει αρκετά μήματα με νόημα η Ταινία...
jesus Ιανουάριος 18, 2010 #3042 Ιανουάριος 18, 2010 avatar.καπου την εχω ξαναδει αυτη την ταινιαααα....
kallileo Ιανουάριος 18, 2010 #3043 Ιανουάριος 18, 2010 North by NorthwestOutdated εφόσον έχουν περάσει και τόσα χρόνια αλλά υπόδειγμα για το πως πρέπει να φτιάχνονται οι ταινίες...
JaguarOne Ιανουάριος 18, 2010 #3044 Ιανουάριος 18, 2010 State of PlayAverage πολιτικό/δημοσιογραφικό thriller με καλό καστ και σενάριο, έχει κανα δυο μικρές τρυπούλες αλλά βλέπεται ευχάριστα7/10
Borg Ιανουάριος 18, 2010 #3045 Ιανουάριος 18, 2010 The Fourth Kind δεν μπορώ να το δεχτώ ως αλήθεια! , μπορώ να παραδεχτώ ότι με διασκέδασε πολύ
Dolly Ιανουάριος 18, 2010 #3046 Ιανουάριος 18, 2010 Sherlock HolmesΕίναι καλή και ωραία περιπέτεια.Δεν τα κατέβασα και δεν είναι για μένα η καλύτερη ταινία του Guy Richie. Είχα διαβάσει τρελά διθυραμβικά σχόλια τα οποία δεν θα τα χαρακτήριζα αναληθή, αλλά δεν είναι και 100% ακριβή. Τα σκηνικά είναι καλά, ο Robert κάνει εξαιρετική δουλειά στο να αναπαριστά τον εκκεντρικό και τον «στον κόσμο του» Sherlock, και ο Jude Law σαν Watson είναι αρκούντος καλώς επίσης. Η ταινία έχει ΠΟΛΥ ξύλο, και αν και εγώ ΔΕΝ είμαι γνώστης είς βάθος του χαρακτήρα του Sherlock άκουσα από μερικούς hardcore φίλους πως δεν τον αναπαριστά σωστά, αλλά σε κάτι τέτοιο δεν μπορώ να σχολιάσω. 7/10 από εμένα, αξίζει τα 8-9 ευρώ του σίγουρα, δεν είναι κάτι που θα αλλάξει το σινεμά από την άλλη.
jpavly Ιανουάριος 18, 2010 #3047 Ιανουάριος 18, 2010 Εγώ ήξερα το προφίλ του Σέρλοκ κάπως έτσι:http://ivo.co.za/wp-content/uploads/2008/02/sherlock-holmes.jpgΔηλαδή ένας δαιμόνιος ντετέκτιβ που λύνει τα μυστήρια κλπ κλπ κλπ και όχι ένας 35άρης που σπάει στο ξύλο τον τόπο, εκρήξεις κλπ. Αυτό το feeling μου δίνει το trailer ταινία, κοινώς πιο πολύ σε ταινία μυστηρίου θα το ήθελα παρά δράσης.
kallileo Ιανουάριος 18, 2010 #3048 Ιανουάριος 18, 2010 Ο κλασσικός SH ήταν ένας χαρακτήρας με εξωπραγματική παρατηρητικότητα και ευφυΐα.Ήταν και καλός πυγμάχος αλλά όχι και Commando. Από ότι άκουσα αυτός που ήταν τελείως τραγικός ήταν ο Watson...Πρέπει να την δω την ταινία...
Borg Ιανουάριος 18, 2010 #3049 Ιανουάριος 18, 2010 ο γνωστός σκηνοθέτης ηθελε τον παλιό holmes άλλα η παραγωγή τον πίεσε πολύ για γνωστούς εμπορικούς λογούς με την 2η version του που κυκλοφορούν σε βιβλία
RootX Ιανουάριος 18, 2010 #3050 Ιανουάριος 18, 2010 The Soloist, The Express. Πολύ καλές και οι δύο, 7/10.The Road, πολύ δυνατή, σου αφήνει ένα σφίξιμο και μία απαισιοδοξία για λίγο. Ισως να φταίει και το πολύ γκρι, ίσως και ο Viggo Mortensen που έδωσε ρέστα. Να την δείτε.
jesus Ιανουάριος 19, 2010 #3052 Ιανουάριος 19, 2010 Sherlock HolmesΕίναι καλή και ωραία περιπέτεια.Δεν τα κατέβασα και δεν είναι για μένα η καλύτερη ταινία του Guy Richie. Είχα διαβάσει τρελά διθυραμβικά σχόλια τα οποία δεν θα τα χαρακτήριζα αναληθή, αλλά δεν είναι και 100% ακριβή. Τα σκηνικά είναι καλά, ο Robert κάνει εξαιρετική δουλειά στο να αναπαριστά τον εκκεντρικό και τον «στον κόσμο του» Sherlock, και ο Jude Law σαν Watson είναι αρκούντος καλώς επίσης. Η ταινία έχει ΠΟΛΥ ξύλο, και αν και εγώ ΔΕΝ είμαι γνώστης είς βάθος του χαρακτήρα του Sherlock άκουσα από μερικούς hardcore φίλους πως δεν τον αναπαριστά σωστά, αλλά σε κάτι τέτοιο δεν μπορώ να σχολιάσω. 7/10 από εμένα, αξίζει τα 8-9 ευρώ του σίγουρα, δεν είναι κάτι που θα αλλάξει το σινεμά από την άλλη.τα λογια σου με βρισκουν 100% σύμφωνο
Jaco Ιανουάριος 19, 2010 #3053 Ιανουάριος 19, 2010 The Road, πολύ δυνατή, σου αφήνει ένα σφίξιμο και μία απαισιοδοξία για λίγο. Ισως να φταίει και το πολύ γκρι, ίσως και ο Viggo Mortensen που έδωσε ρέστα. Να την δείτε.Μας πέθανες ρε Φάνη... μιζέριασα βραδιάτικο...Χωρίς πλάκα τώρα ο Mortensen είναι απίστευτος... Γενικότερα ταινιάρα, και η αίσθηση που μου έδωσε είναι ότι δεν σου δείχνει αυτό που θες, αλλά αυτό που πρέπει να δεις...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 19, 2010 #3054 Ιανουάριος 19, 2010 Μας πέθανες ρε Φάνη... μιζέριασα βραδιάτικο...Χωρίς πλάκα τώρα ο Mortensen είναι απίστευτος... Γενικότερα ταινιάρα, και η αίσθηση που μου έδωσε είναι ότι δεν σου δείχνει αυτό που θες, αλλά αυτό που πρέπει να δεις...Καλά είχε κάτι χοντράδες που έβγαζαν μάτι.Όταν έχει χόρτα έχει ρίζες. Όταν έχει ρίζες έχει φαγητό.Το κρύο που έδειχνε δεν δικαιολογούσε την κατάσταση της τροφικής αλυσίδας.Το κυριότερο όμως ήταν ο πιτσιρικάς που ήταν χαρακτήρας καρικατούρα. Όταν μεγαλώνεις σε τέτοιο περιβάλλον δεν συμπεριφέρεσαι σαν να σε πήρανε χθες από την πλατεία της γλυφάδας. Γίνεσαι αγρίμι.Ο Viggo Mortensen είναι μεγάλος ηθοποιός και δεν το δείχνει μόνο τώρα που έχει αβανταδόρικο ρόλο, το έδηξε στο Eastern Promises με κορυφαία ερμηνεία σε δεύτερο ρόλο.
Jaco Ιανουάριος 19, 2010 #3055 Ιανουάριος 19, 2010 Το κυριότερο όμως ήταν ο πιτσιρικάς που ήταν χαρακτήρας καρικατούρα. Όταν μεγαλώνεις σε τέτοιο περιβάλλον δεν συμπεριφέρεσαι σαν να σε πήρανε χθες από την πλατεία της γλυφάδας. Γίνεσαι αγρίμι. Όντως... Αλλά το μοναδικό ψήγμα ελπίδας σ' όλη την ταινία... (και η μαμά του... )
RootX Ιανουάριος 19, 2010 #3056 Ιανουάριος 19, 2010 Ο πιτσιρικάς με χάλασε κι εμένα αλλά, εάν κατάλαβα καλά, δεν μεγάλωσε "έξω".
yanni Ιανουάριος 20, 2010 #3058 Ιανουάριος 20, 2010 Law abiding citizenΑφήνει πολλές υποσχέσεις ότι θα δεις κάτι το ξεχωριστό, έχεις την εντύπωση ότι βλέπεις κάτι το ξεχωριστό και ξενερώνεις όταν βλέπεις να μην είναι τίποτα το ξεχωριστό αφού το ending είναι βγαλμένο από το manual του Hollywood.6/10
jesus Ιανουάριος 20, 2010 #3059 Ιανουάριος 20, 2010 Secretary βιτσια που εχει ο καθενας... ωραια ταινιουλα
jesus Ιανουάριος 21, 2010 #3060 Ιανουάριος 21, 2010 A serious man.περιεργη και αυτη οπως και ολες τους.δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα αν και μου αρεσε περισσότερο απο αλλες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.