Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

AVATAR απλά ταινίαρα το είδα στο Village 3D και μου άρεσε παρα πολύ στέλνει αρκετά μήματα με νόημα η Ταινία...

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Sherlock Holmes

Είναι καλή και ωραία περιπέτεια.

Δεν τα κατέβασα και δεν είναι για μένα η καλύτερη ταινία του Guy Richie. Είχα διαβάσει τρελά διθυραμβικά σχόλια τα οποία δεν θα τα χαρακτήριζα αναληθή, αλλά δεν είναι και 100% ακριβή.

Τα σκηνικά είναι καλά, ο Robert κάνει εξαιρετική δουλειά στο να αναπαριστά τον εκκεντρικό και τον «στον κόσμο του» Sherlock, και ο Jude Law σαν Watson είναι αρκούντος καλώς επίσης.

Η ταινία έχει ΠΟΛΥ ξύλο, και αν και εγώ ΔΕΝ είμαι γνώστης είς βάθος του χαρακτήρα του Sherlock άκουσα από μερικούς hardcore φίλους πως δεν τον αναπαριστά σωστά, αλλά σε κάτι τέτοιο δεν μπορώ να σχολιάσω.

7/10 από εμένα, αξίζει τα 8-9 ευρώ του σίγουρα, δεν είναι κάτι που θα αλλάξει το σινεμά από την άλλη.

Εγώ ήξερα το προφίλ του Σέρλοκ κάπως έτσι:

http://ivo.co.za/wp-content/uploads/2008/02/sherlock-holmes.jpg

Δηλαδή ένας δαιμόνιος ντετέκτιβ που λύνει τα μυστήρια κλπ κλπ κλπ και όχι ένας 35άρης που σπάει στο ξύλο τον τόπο, εκρήξεις κλπ. Αυτό το feeling μου δίνει το trailer ταινία, κοινώς πιο πολύ σε ταινία μυστηρίου θα το ήθελα παρά δράσης.

Ο κλασσικός SH ήταν ένας χαρακτήρας με εξωπραγματική παρατηρητικότητα και ευφυΐα.

Ήταν και καλός πυγμάχος αλλά όχι και Commando. Από ότι άκουσα αυτός που ήταν τελείως τραγικός ήταν ο Watson...

Πρέπει να την δω την ταινία...

ο γνωστός σκηνοθέτης ηθελε τον παλιό holmes άλλα η παραγωγή τον πίεσε πολύ για γνωστούς εμπορικούς λογούς με την 2η version του που κυκλοφορούν σε βιβλία

The Soloist, The Express. Πολύ καλές και οι δύο, 7/10.

The Road, πολύ δυνατή, σου αφήνει ένα σφίξιμο και μία απαισιοδοξία για λίγο. Ισως να φταίει και το πολύ γκρι, ίσως και ο Viggo Mortensen που έδωσε ρέστα. Να την δείτε.

Sherlock Holmes

Είναι καλή και ωραία περιπέτεια.

Δεν τα κατέβασα και δεν είναι για μένα η καλύτερη ταινία του Guy Richie. Είχα διαβάσει τρελά διθυραμβικά σχόλια τα οποία δεν θα τα χαρακτήριζα αναληθή, αλλά δεν είναι και 100% ακριβή.

Τα σκηνικά είναι καλά, ο Robert κάνει εξαιρετική δουλειά στο να αναπαριστά τον εκκεντρικό και τον «στον κόσμο του» Sherlock, και ο Jude Law σαν Watson είναι αρκούντος καλώς επίσης.

Η ταινία έχει ΠΟΛΥ ξύλο, και αν και εγώ ΔΕΝ είμαι γνώστης είς βάθος του χαρακτήρα του Sherlock άκουσα από μερικούς hardcore φίλους πως δεν τον αναπαριστά σωστά, αλλά σε κάτι τέτοιο δεν μπορώ να σχολιάσω.

7/10 από εμένα, αξίζει τα 8-9 ευρώ του σίγουρα, δεν είναι κάτι που θα αλλάξει το σινεμά από την άλλη.

τα λογια σου με βρισκουν 100% σύμφωνο

The Road, πολύ δυνατή, σου αφήνει ένα σφίξιμο και μία απαισιοδοξία για λίγο. Ισως να φταίει και το πολύ γκρι, ίσως και ο Viggo Mortensen που έδωσε ρέστα. Να την δείτε.

Μας πέθανες ρε Φάνη... μιζέριασα βραδιάτικο...

Χωρίς πλάκα τώρα ο Mortensen είναι απίστευτος... Γενικότερα ταινιάρα, και η αίσθηση που μου έδωσε είναι ότι δεν σου δείχνει αυτό που θες, αλλά αυτό που πρέπει να δεις...

Μας πέθανες ρε Φάνη... μιζέριασα βραδιάτικο...

Χωρίς πλάκα τώρα ο Mortensen είναι απίστευτος... Γενικότερα ταινιάρα, και η αίσθηση που μου έδωσε είναι ότι δεν σου δείχνει αυτό που θες, αλλά αυτό που πρέπει να δεις...

Καλά είχε κάτι χοντράδες που έβγαζαν μάτι.

Όταν έχει χόρτα έχει ρίζες. Όταν έχει ρίζες έχει φαγητό.

Το κρύο που έδειχνε δεν δικαιολογούσε την κατάσταση της τροφικής αλυσίδας.

Το κυριότερο όμως ήταν ο πιτσιρικάς που ήταν χαρακτήρας καρικατούρα. Όταν μεγαλώνεις σε τέτοιο περιβάλλον δεν συμπεριφέρεσαι σαν να σε πήρανε χθες από την πλατεία της γλυφάδας. Γίνεσαι αγρίμι.

Ο Viggo Mortensen είναι μεγάλος ηθοποιός και δεν το δείχνει μόνο τώρα που έχει αβανταδόρικο ρόλο, το έδηξε στο Eastern Promises με κορυφαία ερμηνεία σε δεύτερο ρόλο.

Το κυριότερο όμως ήταν ο πιτσιρικάς που ήταν χαρακτήρας καρικατούρα. Όταν μεγαλώνεις σε τέτοιο περιβάλλον δεν συμπεριφέρεσαι σαν να σε πήρανε χθες από την πλατεία της γλυφάδας. Γίνεσαι αγρίμι.

Όντως... :hehe:

Αλλά το μοναδικό ψήγμα ελπίδας σ' όλη την ταινία... (και η μαμά του... :inlove:) :p

Law abiding citizen

Αφήνει πολλές υποσχέσεις ότι θα δεις κάτι το ξεχωριστό, έχεις την εντύπωση ότι βλέπεις κάτι το ξεχωριστό και ξενερώνεις όταν βλέπεις να μην είναι τίποτα το ξεχωριστό αφού το ending είναι βγαλμένο από το manual του Hollywood.

6/10

A serious man.

περιεργη και αυτη οπως και ολες τους.δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα αν και μου αρεσε περισσότερο απο αλλες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.