Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

σήμερα είδα The Hangover.(unrated)

προτιμήστε το unrated αν το δείτε μόνοι σας.......

ήταν αυτό ακριβώς που περίμενα και την γούσταρα πολύ την ταινία.Άνετα την ξαναβλέπω να εμπεδώσω μερικές καφρίλες που δεν εμπέδωσα στο 100% και θα ήθελα να τις κάνω στο δικό μου bachelor :hehe:

Και εγώ το unrated είδα, τρελό γέλιο λέμε ειδικά άμα είσαι με καμιά καφροπαρέα 4-5 άντρες θα λιώσεις :hehe:

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Avatar 3D, τα σπάει τρελά... χαλαρά το καλύτερο 3Δ που έχω δει μέχρι σήμερα, είναι τόσο ρεαλιστικό που νομίζεις ότι παίζουν μπροστά σου (τους βοηθάει και το ότι το 95% της ταινίας είναι cgi)... τα animations είναι έργο τέχνης, τα γραφικά δεν πρέπει να είναι τα καλύτερα που έχω δει, αλλά είναι όμως άρτια...

αρκετός κόσμος παραπονιόταν μετά ότι ζαλίστηκε ή του ήρθε δυσφορία από το 3d... δεν έχουν κλείσει 24ωρα gaming μπροστά από crt γι' αυτό μάλλον...

Ε οχι και η καλυτερη ταινια.Τα καλυτερα εφφε.Σαν υποθεση ηταν εντελως παιδικο και οι χαρακτηρες χαρτινοι ολιγον.

Μαλονδεν κατάλαβες το βαθύτερο νόημα της ταινίας, η απληστία των ανθρώπων... ;)

Λολ απλα.Σιγα το βαθυ νοημα ναι το καταλαβα δεν ειμαι πεντε χρονων και παλι ******* υποθεση χιλιοειπωμενη και χιλιοπαιγμενη τα ιδια και τα ιδια ο καλος ηρωας ο κακος και το γκομενακι.Μαλακιες.

σωστά και άλλα πολλά

όπως πχ και ο ανάπηρος και τα συναισθήματα μέσα από το avatar του

Τρίζουν τα κόκκαλα του Pat Morita...

Τουλάχιστο να πουν Kung Fu Kid μιάς και στην Κίνα μαθαίνουν Kung Fu όχι Karate...:fist:

Δεν ξέρω τι θα είναι η ταινία, αλλά ο Jackie tsan είναι πολύ καλλίτερος ηθοποιός από τον Pat Morita.

Άλλωστε δεν ήταν και αριστούργημα το Karate Kid.

Δεν αναφέρομαι στο Jackie Chan σαν ηθοποιό και έχω δει κυριολεκτικά ΟΛΕΣ τις ταινιές του...και όχι δεν είναι καλύτερος ηθοποιός από τον Pat Morita. Αλλά είναι υποκειμενικό αυτό...

Απλά Καράτε στην Κίνα με τον μαύρο γιό του Will Smith που έχω ακούσει ότι είναι τελείως ατάλαντος και μικρός σε ηλικία δεν μου κάθεται καλά. Αλλά είδωμεν...και κρίνουμε.

Σίγουρα δεν ήταν αριστούργημα αλλά ήταν μία ταινία που πολύ 80άρηδες έχουν ψηλά λόγω του ότι ήταν έμπνευση για αρκετούς.

Είδα περεπιπτώντος τον Inglorious Basterds που ήταν καλό αλλά όχι 8.5 που το έχει στο imdb.

Triangle - Θρίλερ αγωνίας 8/10

Εξαιρετικό σενάριο από τον Christopher Smith - του πήρε 2 χρόνια να το γράψει και όχι άδικα.

Πολύ καλό θρίλερ που κρατάει τον θεατή διαρκώς στο σκοτάδι, προκαλώντας τον να να σκεφτεί και να φτιάξει, κομμάτι με το κομμάτι την ιστορία. Δεν είναι horror θρίλερ, δεν θα υπάρξουν πολλά σημεία όπου θα τρομάξετε. Η κλειστοφοβία, το μυστήριο και η αίσθηση της ματαιότητας δίνουν και παίρνουν εδώ. Καταλυτική η ερμηνεία της Melissa George, που ελπίζω να της ανοίξουν πόρτες για άλλες παραγωγές μετά από αυτή.

Δείτε την προσεκτικά, ακόμα και οι μικρές λεπτομέρειες παίζουν το ρόλο τους.

Τουλάχιστο να πουν Kung Fu Kid μιάς και στην Κίνα μαθαίνουν Kung Fu όχι Karate...:fist:

Α Θ Λ Ι Ο

Όλο αυτό το συμπέρασμα το έβγαλες βλέπωντας μόνο το trailer ή είσαι 5 μήνες μπροστά....?????:blink:

:hehe:

Surrogates εντάξ...ψιλόδενβλέπεται...

:hehe:

Τελικά όλοι πιανόμαστε από τις λακίεςμα που λέμε...:D Αλλά Καράτε στην Κίνα απαράδεκτο...:TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.