Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

για ποιο απ ολα τα 2012 μιλατε ;

Το διόρθωσα στο ποστ μου.

Μιλάω για το 2012: Supernova

Το καινούργιο δεν το έχω δει

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
παντα εχει νοημα.

Εγω προτιμω να διαβασω 3 γραμμες με + και -

παρα ενα ξερο 5/10

προσωπικη αποψη αυτο.

ναι αν δεις το 5 μονο του ειναι ξερο.

αλλα αν ανοιξεις και δεις την διασπορα τον ψηφων βγαζεις μια ακρη πανω κατω τι παιζει.καταλαβαινω δλδ αν η ταινια που προκειτε να δω ειναι αθλια μετρια καλη η παρα πολυ καλη.φυσικα εξαιρεσεις υπαρχουν, τα media εχουν τεραστια δυναμη και εχουν επηρεασει κατα καιρους τις ψηφους(πχ dark knight απο τις πιο υπερτιμημενες ταινιες ολων των εποχων κατ εμε)

κενα.μαλιστα.

Η ταινια ασχολειται ουσιαστικα ΜΟΝΟ με τον alien-fukker.

Γιατι λογικοποιεις μια ταινια φαντασιας?

Δηλαδη επρεπε να κανει tutorial level?

Πιο πολυ κανει για plot hole οτι αρχικα χρησιμοποιησε το pulse και σταματησε τις σφαιρες,ενω μετα τις ετρωγε αμασητες παρα αυτο που λες.

Ναι αυτο ειναι plot hole.

Το αλλο που λες εξηγειται με την επιδραση που ειχε το cat food πανω τους.

Τα εφε ειναι ΠΟΛΥ καλα ,και η εικονα crystal clear.

Πραγματικα χαρηκε που ματαιωθηκε το HALO και βγηκε αυτο instead.

διαβασε και αυτο:http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062680269&postcount=2408

ακομα πιστευω το ιδιο.

επος? , γνωμη σου

Γιατι λογικοποιεις μια ταινια φαντασιας?
οκ θα το κανω μονο σε δραμα ταινιες
Δηλαδη επρεπε να κανει tutorial level?
:slap:
Τα εφε ειναι ΠΟΛΥ καλα.
απλα καλα
επος? , γνωμη σου

agreed

οκ θα το κανω μονο σε δραματικες ταινιες

καθολου μηπως?

δεν μπορεις να λογικοποιεις τις ταινιες.Γιατι ειναι ταινιες.Δεν ειναι πραγματικοτητα.

:slap:

you asked for it.

απλα καλα

considering οτι χρειαστηκαν "μονο" 30 μυρια για αυτο το αποτελεσμα

District.9.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi%20%283%29.png ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.

Αν και ειλικρινα ποτε δεν "ζυγισα" μια ταινια βαση των εφε της.-ακομα και στην εποχη του το Aliens πχ ηταν παρωχημένο,αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι ταινια σταθμος-

Αυτα.

Δεν προσπαθω να σου επιβαλω την γνωμη μου,ουτε να σου αλλαξω την υπαρχουσα.

Αλλα οταν δεν εχεις μια "α" εξοικείωση με ενα ολοκληρο "ειδος" ταινιων,δεν τα λες αυτα.

funny people.7/10.πλακα ειχε απλα νομιζω οτι τους ξεφυγε λιγο το σεναριο

Αν και ειλικρινα ποτε δεν "ζυγισα" μια ταινια βαση των εφε της.-ακομα και στην εποχη του το Aliens πχ ηταν παρωχημένο,αλλα δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι ταινια σταθμος-

Αυτα.

Δεν προσπαθω να σου επιβαλω την γνωμη μου,ουτε να σου αλλαξω την υπαρχουσα.

Αλλα οταν δεν εχεις μια "α" εξοικείωση με ενα ολοκληρο "ειδος" ταινιων,δεν τα λες αυτα.

Κοίτα

Δεν διαφέρουν ιδιαιτέρα οι απόψεις μας απλά η συγκεκριμένη ταινία δεν με ενθουσίασε με εξαίρεση βεβαία ότι έχει πρωτότυπο σενάριο

Τώρα αν έχει καλά εφέ δεν είναι η πραγματική ουσία σε τέτοιες ταινίες

Τέτοια ανάλυση που θες να κάνεις , θα ήταν καλά μόνο από κοντά

2012 :bad: τρελή π@π@ρι@ κρίμα τα 17 € τουλάχιστον τα doritos και τα Pop corn με λιωμένο τυρί και καυτερή σάλτα με κοκα ήταν έκτακτα. Το avatar πρέπει να είναι Super, παίζει και η miss Alien killer και έχει δυνατό σκηνοθέτη! Ανυπομονώ:laughing:!

Papillon

Το Shawshank Redemption είναι πολύ μικρό μπροστά του. Ρεαλιστικότατο και με αρκετές σκληρές σκηνές, δείχνει τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούσαν σε κάποιες φυλακές την ίδια χρονική περίοδο. Λέγεται και ότι είναι αληθινή ιστορία.

the tournament 5/10

βλεπεται,εχει κλασσικο πιστολιδι,το σεναριο ισα που εχει καποιο νοημα,θυμιζει battle royale,αλλα απο σκηνοθεσια και πρωτοτυπια αστα.

ειδα για καπου 30στη φορα star wars iv v και vi,και ακομα και τωρα εχει ενδιαφερον παρολες τις φορες που τα χω δει...

απιστευτα καλη ιστορια,παταει κατω πιστευω τον αρχοντα,απειρα εφφε για τοτε,και πολυ μπροστα γενικα σε ολους τους τομεις.

πιστευω μακραν η καλυτερη μουσικη υποκρουση απ ολες τις ταινιες που εχουν βγει ποτε.

9.5/10 για IV

10/10 για V

8.5/10 για VI

2012: 9/10...

Ηταν αυτο ακριβως που περιμενεις απο μια τετοια ταινια. Σεισμοι, πλυμμηρες, τσουναμια, εκρηξεις και τα σχετικα.

Πολυ καλη....

2012: 9/10...

Ηταν αυτο ακριβως που περιμενεις απο μια τετοια ταινια. Σεισμοι, πλυμμηρες, τσουναμια, εκρηξεις και τα σχετικα.

Πολυ καλη....

ακριβώς, αφού ξέρεις τι πας να δεις.

ακριβώς, αφού ξέρεις τι πας να δεις.

ναι αλλα τι σχεση εχει αυτο?και μια χαζοκωμωδια οταν πας να δεις ξερεις ακριβως τι θα δεις αλλα δεν σημαινει αυτο οτι ειναι σοβαρη ταινια

δεν το εχω δει ακομα το 2012.θα το δω και θα μιλησω με επιχειρηματα πλεον

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.