Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

lol εχεις καψει κομματακι...

Τι να σου πω ρε?

Αντε ξεκινα με Spike Lee αν σου αρεσει ο τροπος που αφηγειται τα γεγονοτα :p

Do the right thing

Bamboozled

Get on the bus

και ολιγον απο "Malcolm X"

Προαιρετικα θα εξεταστεις στα "Crooklyn" + "Clockers"+"He got game"

Βαλε και "Higher learning", "Mississipi burning", "Remember the titans"... in da mix

Ολο το black awareness κινημα του '90 μπορει να συνοψιστει στο "boyz n da hood" με ολιγη απο "Menace 2 Society", "Southcentral" "New Jack City"

Και απο κωμωδιες

"Next Friday"+"Friday after next" (Mike Epps = w1n) και "How high" (Mike Epps = w1n)

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
lol εχεις καψει κομματακι...

Τι να σου πω ρε?

Αντε ξεκινα με Spike Lee αν σου αρεσει ο τροπος που αφηγειται τα γεγονοτα :p

Do the right thing

Bamboozled

Get on the bus

και ολιγον απο "Malcolm X"

Προαιρετικα θα εξεταστεις στα "Crooklyn" + "Clockers"+"He got game"

Βαλε και "Higher learning", "Mississipi burning", "Remember the titans"... in da mix

Ολο το black awareness κινημα του '90 μπορει να συνοψιστει στο "boyz n da hood" με ολιγη απο "Menace 2 Society", "Southcentral" "New Jack City"

Και απο κωμωδιες

"Next Friday"+"Friday after next" (Mike Epps = w1n) και "How high" (Mike Epps = w1n)

καταληψη εχουμε,οποτε σκεφτεσαι κατι καλυτερο ? (με τετοιο καιρο εξω ...)

Ευχαριστω Charlie Runkle.:)

Moon 8/10

Κάποιος εδώ είπε οτι το βρήκε ανούσιο. Εμένα μου άρεσε πολύ. Φέρνει πολύ σε Οδύσσεια 2001 (σε βαθμό που να μπορεί να θεωρηθεί φόρος τιμής στον Kubrick), θέτει με εξαιρετικό τρόπο ενδιαφέροντα θέματα ηθικής (και δη... βιοηθικής), και απο τη μέση κι έπειτα, ευχαριστήθηκα και τις (την εξής μια δηλαδή), ερμηνείες. Τη θεωρώ, ειδικά για το budget της, εξαιρετική.

3:10 to Yuma

Και ναι βγαινουν ακομη καλα γουεστερν.

Ακρως ατμοσφαρικο,καλο καστιγκ,φοβερη μουσικουλα ,εξυπνο αλλα προβλεψιμο σεναριο και ναι ο Μπατμαν δεν ειναι ΤΟΣΟ αντιπαθητικος (οσο υπαρχει αυτη η διαφημιση που μπορω να τον δερνω μια σταγονα μισους πεφτει στο ατερμινο μπουκαλι)

Και ο Ρασελ Κροου μπορει επιτελους να κανει καμια διαιτα(δεν εχω κατι με τους ευσωμους προς θεου) ,σαν μοσχος σιτευτος εχει γινει.Απαιτουμε να γινει φιτ και με σφυχτα μπουτια (σαν τον Γιωργακη)

Zombieland

Ο γνωστος αληταρας Alexis μου κανε προπαγανδα οτι ειναι επος και θεικο και και και.

Αυτο που ειδα ηταν ενα pop (οπως pop ειναι η Madonna) ταινιακι με ζουμπια και βιντεο γκεημ ρυθμους.Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.

Επισης τους ΜΙΣΩ γιατι με εκαναν να λαχταρω Τουινκις 3 το πρωι.

Θεα η Εμα Πετρα.Θελκτικη χωρις να το θελει.

Μπορεί να μου προτείνει κάποιος μερικά καλά έως πολύ καλά thriller για θέαση με παρέα;

Κάτι παραπάνω από τον κλασσικό ιό που γίνονται όλοι zombie και η ταινία είναι γεμάτη από έναν τύπο που την έχει δεί rambo και στο τέλος ψοφάει :hang3:

Μου αρέσουν πολύ τα ψυχολογικά και θέλω κάτι με υπόθεση (και ας μην είναι ψυχολογικό απλά να περάσουμε καλά :) )

Ρίχτε τα φώτα σας ρε guys! :dance3::shout:

REC ή quarantine(αγγλικη version του αρχικου ισπανικου φιλμ)

αν εχετε κοπελες στην παρεα θα κατουρησουν τα βρακια τους.

@jerry: Mirrors, η δικιά μου στο 20λεπτο με παρακάλαγε να βάλω Χάρι Πότερ :p

Ψυχολογικό είναι, είναι μην την πιάσει η κρίση με καθρεύτες :p

@jerry: Mirrors, η δικιά μου στο 20λεπτο με παρακάλαγε να βάλω Χάρι Πότερ :p

Ψυχολογικό είναι, είναι μην την πιάσει η κρίση με καθρεύτες :p

στο ιδιο περιπου στυλ και το The Brøken οχι τοσο σπουκι αλλα εχει ωραια φωτογραφια και ανατροπες.

REC ή quarantine(αγγλικη version του αρχικου ισπανικου φιλμ)

αν εχετε κοπελες στην παρεα θα κατουρησουν τα βρακια τους.

Το ισπανικό λέει, το αγγλικό, έ, ας τα λέμε καλά :p

Μετά από 6 μήνες περίπου που το είδα, το Martyrs παραμένει Νο 1.

To Mirrors λέει πολύ.Και το El Orphanato θα ψήφιζα. Επίσης καλό θριλεράκι.

Εχθές είδα το The Assasination Of A High School President μετά από παρότρυνση φίλου. Ένα 7αράκι θα το έβαζα. Κάνει κοιλίτσα μεν αλλά έχει καλό ending.

ειδα στην tv (μετα απο πολυ καιρο:p) το six sense για πολλοστή φορα.τι ταινια...κριμα δλδ εχουμε καιρο να δουμε ενα καλο ψυχολογικο thriller με πρωτότυπό σεναριο:fist:

The Tournament - 4/10

Ηλίθιο σενάριο, διάλογοι άκυροι και αδικαιολόγητο splatter σε ταινία που προσπαθεί να θυμίσει περιπέτεια.

(not so) Funny People

Πραγματικα μακαρι να μπορουσα να βρισω ελευθερα αυτη τη στιγμη.

Η ταινια ειναι μια ΑΗΔΙΑ και μιση.

Επι δυομιση ωρες σου ζαλιζει τα @@ρια με δηθεν αστεια ,με δηθεν αστειες καταστασεις υπο το πρισμα της "ωριμης κωμωδιας" που ο Apatow γυρναει/γραφει τα τελευταια χρονια.

Δεν ειδα τιποτα αλλο απο το jew λομπι να χαιρονται μεταξυ τους.

Η ταινια ειναι σαν 2 βλακειες ενωμενες.

Η πρωτη πιο εσωστρεφης βλακεια και πιο "σοβαρη" ενω η "β" βλακεια να γινεται not so funny ενω προσπαθει απεγνωσμενα να ειναι.

Υπαρξιακα,αναλυση της ζωης με την νοημοσυνη αμοιβαδας και διδαχες του κωλου.

Και να θυμηθώ να μην δω ποτε "κωμωδια" που κραταει πανω απο 90 λεπτα της ωρας.

Ποτε.ξανα.(και η καλυτερη ταινια ολων των εποχων αν ειναι οντως αστεια αποκλείεται να διατηρήσει το ρυθμο της καθ ολη τη διαρκεια )

Διαίρεση με το μηδεν.

Συνετελέσθη.

3 λεξεις.

MHN TO ΔΕΙΤΕ .-

2012 7+/10

Τίγκα εφέ. Πολύ δράση. Αρκετές ωραίες ατάκες. Φυσικά έχει αμερικανιές μέσα, πολλά ψέματα...

Περνάνε πολύ άνετα οι 2ώρες και τα 40λεπτά

Α, μην ξεχάσω καλό θριλεράκι να τρομάξετε την κοπελιά σας είναι το Strangers, μόνο και μόνο γιατί είναι ιστορία εγκλήματος. Ειδικά οι τελευταίες σκηνές είναι σοκαριστικές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.