Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Ηangover & Inglorious Basterds

υπερεκτιμημενα και τα δυο τους imho...

το μεν πρωτο σωζεται βεβαια

γιατι εξαρχης ειχα προσδοκιες για μετρια ευπεπτη χαζοκομωδιουλα

οποτε τις υπερκαλυψε και ανεβηκε ανω του μετριου κυριως χαρη στις ερμηνειες των πρωταγωνιστων

αλλα ως εκει..

το δε δευτερο μου αφησε μια μικρη απογοητευση μιας και περιμενα πολυ περισσοτερα απο τον Quentin...

πρωτότυπο και αρτια σκηνοθετημενο δε λεω

ωραιοι οι χαρακτηρες και η κεντρικη ιδεα

αλλα χωρις μεση αρχη και τελος, χωρις ουσια

σαν ενα κολλαζ απο μερικες διασπαρτες καλες ιδεες (που καιγοντουσαν ομως γρηγορα)

και με αρκετες μεγαααλες κοιλιες για να γεμισει ο χρονος

που εγιναν ταινια απλα για να γινουν

(πιστευω στα χερια αλλου σκηνοθετη θα μπορουσε να ειχε γινει ταινιαρα με τα ολα της)

Metropolis

Είναι sci-fi anime (σχετικά παλιό - 2001) και βασισμένο στο Metropolis του 1927...

Ωραία γραφικά, περιβάλλον και καταπληκτική μουσική jazz σε όλη την ταινία...

Το μόνο που νομίζω ότι θα ήθελε παραπάνω, είναι να εμβάθυναν στους χαρακτήρες κάτι στο οποίο οι Γιαπωνέζοι συνήθως το κάνουν στις ταινίες και τα anime τους, αλλά σε αυτό όχι τόσο...

bruno.STOP.stay away.STOP:confused:

γελασα σε μια σκηνη που τον ταραξε στο ξυλο μια γκομενα και επεσε απο το παραθυρο.

γενικα απαραδεχτη

Eternal Sunshine of the Spotless Mind πιο μπερδεμα και απο το memento...

συμπαθητικη 7/10

serenity μετρια με το ζορι. 4.5/10

Eternal Sunshine of the Spotless Mind πιο μπερδεμα και απο το memento...

συμπαθητικη 7/10

καταπληκτικη ταινια:jump:

εχει κανει μερικες πολυ ωραιες ταινιες ο Kaufman

καταπληκτικη ταινια:jump:

εχει κανει μερικες πολυ ωραιες ταινιες ο Kaufman

στο Imdb την εχουν πολυ ψηλα,αλλα εμενα με κουρασε.:hmm:

Ειδα χθες το drag me to hell.ολα τα λεφτα,καταμαυρο χιουμορ,ατμοσφαιρα b-movies 80's,πολυ γελιο γενικα,πολυ cultila.πολυ καλη προσπαθεια γενικα.για 8/10 την εχω

Αυτή δεν είναι Thriller ???? Μπερδεύτηκα...

Αυτή δεν είναι Thriller ???? Μπερδεύτηκα...

οσο thriller ειναι και τα Friday the 13th,Halloween κλπ κλπ:to_pick_ones_nose3:

και εγω περιμενα κανα ψυχολογικο thriller καργα τρομακτικο σχολης the others,sixth sence αλλα τελικα καμια σχεση.δειτε το να πει και αλλοσ την γνωμη του

Earthlings 11/10

Δεν το λέω συχνά, αλλά όσοι δεν την έχετε δει, προγραμματίστε την σαν υποψήφια...

Αυτό θα έπρεπε να το δείχνουν στα σχολεία από το δημοτικό, ώστε να μην κάνουμε όλοι ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται στον κόσμο και πως καταλήγουν στο ψυγείο μας τα τρόφιμά μας... τυχαία την είδα και δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτήν...

Είναι λίγο βαριά από την άποψη ότι ο θάνατος και η σφαγή των ζώων στην οθόνη είναι πολύ συχνός, αλλά από την στιγμή που το αποτέλεσμα καταλήγει στο πιάτο μας και μας χαροποιεί, καλό είναι να έχουμε άποψη για όλη την πορεία μέχρι εκεί... δεν λέω ότι μετά από την ταινία γίνεσαι χορτοφάγος, απεναντίας, αλλά μάλλον εκτιμάς διαφορετικά τον θάνατο του ζώου που σε ταΐζει και ίσως σε κάνει λιγότερο λαίμαργο...

Προσωπικά βρήκα πολύ επιτυχημένους και κάποιους συσχετισμούς που κάνει (όσοι την δουν θα καταλάβουν)... γενικά τα λόγια και οι απόψεις που περνάει, είναι πιο σκληρές για την συνείδησή μας (απέναντι στην φύση), απ' ότι οι εικόνες για τα μάτια μας...

Δυστυχως προσπαθησα να την δω χωρις επιτυχια.... ειχα τετοιο σφιξιμο στο στηθος απο τις πρωτες εικονες που απλα την εκλεισα...

Earthlings 11/10

Δεν το λέω συχνά, αλλά όσοι δεν την έχετε δει, προγραμματίστε την σαν υποψήφια...

Αυτό θα έπρεπε να το δείχνουν στα σχολεία από το δημοτικό, ώστε να μην κάνουμε όλοι ότι δεν ξέρουμε τι γίνεται στον κόσμο και πως καταλήγουν στο ψυγείο μας τα τρόφιμά μας... τυχαία την είδα και δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτήν...

Είναι λίγο βαριά από την άποψη ότι ο θάνατος και η σφαγή των ζώων στην οθόνη είναι πολύ συχνός, αλλά από την στιγμή που το αποτέλεσμα καταλήγει στο πιάτο μας και μας χαροποιεί, καλό είναι να έχουμε άποψη για όλη την πορεία μέχρι εκεί... δεν λέω ότι μετά από την ταινία γίνεσαι χορτοφάγος, απεναντίας, αλλά μάλλον εκτιμάς διαφορετικά τον θάνατο του ζώου που σε ταΐζει και ίσως σε κάνει λιγότερο λαίμαργο...

Προσωπικά βρήκα πολύ επιτυχημένους και κάποιους συσχετισμούς που κάνει (όσοι την δουν θα καταλάβουν)... γενικά τα λόγια και οι απόψεις που περνάει, είναι πιο σκληρές για την συνείδησή μας (απέναντι στην φύση), απ' ότι οι εικόνες για τα μάτια μας...

Συμφωνώ σε όλα εκτός απο ένα: Είναι ΠΟΛΥ, εως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βαριά. Όχι λίγο.

Και αυτό το λέω όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να ξέρουν να πάνε προετοιμασμένοι όσοι θα τη δούνε. Παρ όλη τη φρίκη της, κατ' εμε είναι must see. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι γι αυτή τη φρίκη άλλωστε.

ειδα και το earthlings.ειμαστε διεστραμμενοι εμεις ανθρωποι.

υπαρχουν και ορισμενα πραγματα που διαφωνω φυσικα.

πρωτον ειμαστε παμφαγο ειδος και θελουμε κρεας και δυστηχως δεν υπαρχει γλυκος τροπος για να σφαξεις ενα ζωο.τωρα ολα αυτα για απαραδεχτα σφαγεια ειναι φυσικα κατακριτεα και εννοειτε πως μπορουμε να μειωσουμε την καταναλωση κρεατος υπαρχουν και αλλα τροφες.

και δευτερον λεει ουσιαστικα οτι δεν βγαινει τπτ απο τα πειραματα σε ζωα.δεν νομιζω οτι εχει δικαιο εδω ο ποιητης.την μια λεει οτι τα ζωα ειναι σαν εμας και οτι νιωθουν τα παντα και μετα λεει οτι τα πειραματα ειναι αχρηστα γιατι τα ζωα δεν ειναι σαν εμας.ειναι η δεν ειναι τελικα?

παντως εγω πηγα τελος δημοτικου σε χοιροστασιο και ειδα ολη την διαδικασια οπως ακριβως και στην ταινια ηλεκτροσοκ-κοψιμο λαιμου-καψιμο τριχων-κρεμασμα&ξεκοιλιασμα.

μετα πηγα σπιτι μου και εφαγα ενα κιλο γουρνοπουλα χωρις κανενα προβλημα:upside:

μακαρι να μην χρειαζομασταν κρεας αλλα δυστηχως ειναι απαραιτητο κομματι της διατροφης μας.

για ολα τα αλλα διασκεδαση-ρουχισμος-κυνηγη να τους κοψουν το κεφαλι(των ανθρωπων).ειναι απαραδεχτα και ανουσια πραγματα

Το earthlings υπάρχει και στα google videos...

http://video.google.com/videoplay?docid=6361872964130308142#

Warning: Θέλει γερά στομάχια...

Εδιτ: Απ' ότι διάβασα ο ιδιοκτήτης την παρέχει ελεύθερα, χωρίς δικαιώματα...

Δεν νομιζω να μπορω να κατσω να την παρακολουθησω :blink:

Το earthlings υπάρχει και στα google videos...

http://video.google.com/videoplay?docid=6361872964130308142#

Warning: Θέλει γερά στομάχια...

Εδιτ: Απ' ότι διάβασα ο ιδιοκτήτης την παρέχει ελεύθερα, χωρίς δικαιώματα...

Την είχα δει παλιότερα... 52:10 που λέει για την γούνα... θεΕ και ΚΥΡΙΕ.

και με ελληνικούς

http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470#

Το δα και εγώ τώρα το Earthlings και πως το παθα αφού δεν βλέπω ταινίες στο pc.

Δεν μου πέσε βαρί γιατί τα μισά τα έχω δει,και τα άλλα μισά μπορώ να φανταστώ ότι γίνονται,απλά αυτό που μου έπεσε βαρί είναι το ότι κάποιοι μπορούν και τα κάνουν όλα αυτά,και δεν μιλάω για το κυνήγι (ε οκ στην εποχή μας δεν χρειάζεται αλλά...) ούτε το ότι σκοτώνουμε ζώα για να φάμε γιατί αυτό είναι αυτό που λέμε η τροφική αλυσίδα και αυτό δεν αλλάζει,γιατί και τα λιοντάρια πχ πιάνουν καμιά 10αρια μαζί αγελάδες και τις τρώνε ζωντανές.

Μιλάω για το από το τι παίζει στα σφαγεία,τον απάνθρωπο τρόπο που μεταχειρίζονται τα ζώα και τον τρόπο που τα σκοτώνουν,μέχρι και για αυτούς που βλέπουν τις φώκιες ως παλτά και τα κατοικίδια ως σκουπίδια.Μερικοί χρειάζονται περισσότερο το σκότωμα απ'ότι τα ζώα.

Δεν θα διασκεδάσετε αλλά είναι κάτι που πιστεύω πρέπει να το δει κάποιος. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.