Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Banlieue 13 Ultimatum

Πολύ καλή Γαλλική ταινία!! 7,2

Δεν άντεξα και είδα και το πρώτο (2004), με αρκετό parkour να το πω. Δεν ξέρω κάτι τέτοιο ήταν :p.

Banlieue 13

Αρκετά καλό και αυτό. 6,6

Harry Potter and the half blood prince.

Απλα συνεχιζει την ιστορια.

Τπτ το ιδιαιτερο , μαχη της προκοπης ουτε μια...love story το καναν...

Το χειροτερο harry potter σε σχεση με τα αλλα πεντε.

Βλεπετε μεν , αλλα.

Οσοι εχετε σκοπο να το κατεβασετε δειτε τη version του fxg.

H αλλη ειναι μαπε κι ας εχουν το ιδιο μεγεθος.

6,5/10

Home... απλα απιστευτο ντοκυμαντερ. Ειδικα σε Full HD οι εικονες που βλεπεις νομιζεις οτι ειναι ψευτικες....

10/10 απο εμενα...

Banlieue 13 Ultimatum

Μου αρεσε λιγοτερο απο το πρωτο... ισως επειδη περιμενα περισσοτερα.

7/10

American Highschool

Στην κλιμακα απο 1 εως 10 παιρνει ΧΑΛΑΡΑ -20...

Μεγαλυτερη ΦΟΛΑ δεν εχω δει στην ζωη μου....

Hangover, μιλάμε για πολύ γέλιο. Καιρό είχαμε να δούμε κομωδία της προκοπής.

απλα απιστευτη..

Ήμουν σε θερινό και την έβλεπα...απλά πολύ καλή και ειδικά για την εποχή που την βγάλανε!`

Όντως το hangover πολύ καλή ταινία. Μια από τις καλύτερες σκηνές:

Όσο για τον Άλαν (Γαλυφιανάκης) απλά θεός.

hangover.μην τρελαθουμε ρε παιδια δεν ηταν τπτ το σπουδαιο οχι για 8,2 στο imdb τουλαχιστον και top 192.απλα βλεποταν ευχαριστα.7 απο μενα

Η κωμωδία είναι υποκειμενική... και γω νομίζω ότι το marketing του hangover ήταν καλύτερο από την ταινία και δεν μου άρεσε (καθώς περίμενα πολύ περισσότερα), αλλά από την άλλη το 8.2 θα το έδινα σε μια κωμωδία όπως το Sgt. Bilko... :hmm:

hangover.μην τρελαθουμε ρε παιδια δεν ηταν τπτ το σπουδαιο οχι για 8,2 στο imdb τουλαχιστον και top 192.απλα βλεποταν ευχαριστα.7 απο μενα

Μία από τα ίδια. Καμμία σχέση με άλλες μαποκωμωδίες, αλλά και πάλι όχι κάτι ιδιαίτερο.

Γκέτο 13 Ultimatum...Είδαμε 20λεπτά με ανάμεικτη παρέα κ το βγάλαμε για Blindness. Το πρώτο το θυμόμουν καλό πάντως

ξεκινησα να δω μια ταινια "ψυχη στο στομα" , τι αηδια ηταν αυτη ελεος? στο 25 λεπτο εφυγε σουμπιτη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.