Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Duplicity 8.0/10

Δεν ξέρω γιατί το θάβουν στο imdb, εμένα η πλοκή μάρεσε και με κρατησε μέχρι τέλους.

Αν βάλετε ένα κατασκοπικό θρίλερ αγωνίας και μια ρομαντική κομεντί στο μίξερ, είναι αυτό που παίρνετε. :p

Κλασικά πολύ καλές ερμηνείες από Clive Owen και Julia Roberts, αλλά όντως ήθελε λίγο παραπάνω Giamatti.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Ναι... εμένα δεν με άρεσε το dublicity και μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν πολύ γρήγορα γυρισμένη... σαν αρπαχτή ένα πράγμα...

Το Hangover θα το κρίνω καθαρά από την διαφήμιση που έκανε όλο αυτόν τον καιρό και την πλύση εγκεφάλου, ότι θα είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες... ΑΚΥΡΟ... Καμία σχέση με αυτό που περιμένεις να δεις... κάποιες σκηνές έχουν γέλιο, αλλά γενικά δεν είναι στις κωμωδίες που θα θυμάστε...

Ναι... εμένα δεν με άρεσε το dublicity και μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν πολύ γρήγορα γυρισμένη... σαν αρπαχτή ένα πράγμα...

Το Hangover θα το κρίνω καθαρά από την διαφήμιση που έκανε όλο αυτόν τον καιρό και την πλύση εγκεφάλου, ότι θα είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες... ΑΚΥΡΟ... Καμία σχέση με αυτό που περιμένεις να δεις... κάποιες σκηνές έχουν γέλιο, αλλά γενικά δεν είναι στις κωμωδίες που θα θυμάστε...

Το ίδιο για το Duplicity, το είδα χθες. Αλλά δεν το είδαμε μέχρι το μισό και κάτι. Πολλές σκηνές που έμοιαζαν μισές, γρήγορες αλλαγές. Θα δω και το άλλο μισό κάποια στιγμή έτσι για το story.

Το Hangover δεν το έχω δει, αλλά η ιστορία δείχνει ότι όταν μία ταινία γίνεται πλύση εγκεφάλου είναι φέτα Δωδώνη..

Είδα το καινούριο fast and furious και δεν μου άρεσε. Νταξ, σαν ταινία δεν ήταν κι άσχημο, αλλά σαν φαν των πρώτων f&f και των αυτοκινήτων, το καινούριο δεν με άφησε ικανοποιημένο.

Το ίδιο για το Duplicity, το είδα χθες. Αλλά δεν το είδαμε μέχρι το μισό και κάτι. Πολλές σκηνές που έμοιαζαν μισές, γρήγορες αλλαγές. Θα δω και το άλλο μισό κάποια στιγμή έτσι για το story.

Το Hangover δεν το έχω δει, αλλά η ιστορία δείχνει ότι όταν μία ταινία γίνεται πλύση εγκεφάλου είναι φέτα Δωδώνη..

Πριν δω το hangover νομιζα οτι ολες οι σκηνες γελιου που θα εχει η ταινια ειναι αυτες που δειχνει στο trailer:suicide2:

κι ομως τα καλυτερα δε τα εχει δειξει,μου αρεσε παρα πολυ,το σινεμα ελιωνε μεσα,μιλαμε για λιωσιμο στο γελιο ανα 50 δευτερολεπτα.:p

Το Sunshine ήταν καλό... γύρω στο 6,5/10

Αλλά αυτό που τα έσπαγε ήταν η μουσική της ταινίας και ο John Murphy που την έγραψε...

και ας μη την δει κάποιος αξίζει να βρει το soundtrack και ν' ακούσει κομμάτια όπως...:

Sunshine, Kanada's Death, Mercury (John Murphy)

και το Avenue of Hope (των Underworld)...

Coraline, πολύ καλό :T:

Όπως το περιέγραψαν όλοι οι προηγούμενοι :)

Btw, το είδα στο σπίτι σε 3D με γυαλάκια, μη το δοκιμάσετε, καμία "απόλαυση" :p

Coraline, πολύ καλό :T:

Όπως το περιέγραψαν όλοι οι προηγούμενοι :)

Btw, το είδα στο σπίτι σε 3D με γυαλάκια, μη το δοκιμάσετε, καμία "απόλαυση" :p

xvid cam με 3d?:p

Coraline:

Πράγματι πολύ καλό, αλλά με έναν τεράστιο ενδοιασμό όσο αφορά το σενάριο.

Δεν είναι και τόσο διδακτικό να αποφασίζεις όταν φτάνεις στο μη περαιτέρω, γιατί τότε στην ουσία δεν αποφασίζεις εσύ, αλλά ο άλλος που σου ζητάει την θυσία.

Ο κριτικός νους που είναι ζητούμενο για όλους τους ανθρώπους και που πρέπει να αναπτύσσεται από μικρή ηλικία, θα έπρεπε να είχε καταλάβει το κακό και να αποφάσιζε να φύγει πριν της ζητήσει τα μάτια.

Beast Stalker (ή πιο απλά Ching Yan)...

Απλά ταινιάρα από τις λίγες... δράση, σασπένς, ωραίες ηθοποιίες κτλ κτλ... 7.5/10...

Θα προτιμούσα δραματικό τέλος και όχι αρχαίας τραγωδίας βέβαια, αλλά καλό ήταν και έτσι...

The Hangover 7/10 (συμφωνώ με τον απο πάνω:to_pick_ones_nose:)

Hackers (1995) 7/10

Takedown (2000) 7/10

Antitrust (2001) 8/10

Ice Age 3 7/10 (γελασα σε πολλες φασεις αλλα πιστευω οτι τα προηγουμενα ηταν καλυτερα)

public enemies

συμπαθητικο,καλες ερμηνιες αλλα μεχρι εκει. δεν αξιζει για σινεμα.

6/10

Είδα το Δημόσιος Κίνδυνος (L enemi public) Νούμερο 1 και 2 με τον Βίνσεντ Κάσελ. Θαυμάσια μεταφορά της Γαλλίας του 60 κ του 70, ωραίες καταδιώξεις με αυτοκινητα της εποχής, όπως επίσης και οι σκηνές δράσης.

Harry Poter and the Half blood Prince...

Σε ετοιμάζει για άλλο ένα επεισόδιο...

μεγαλη των μπατσων σχολη το κανανε:hehe:

ειδα το Milk...το βαρεθηκα και το παρατησα στη μεση...:o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.