Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Ειχε την καλυτερη "video game" αισθητικη till now.

(...μεχρι να βγει το Gamer)

Νταξ για gamer αισθητικη και το doom δε τα χε παει ασχημα...Μεχρι και σε first person camera πυροβολισμους ειχε ριξει :beer:

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Watchmen 8/10

Αρκετά βαρύ για κόμικ, Dark αίσθηση, γελοιοποιούσε ορισμένα πράγματα αλλά ταυτόχρονα προβλημάτιζε με σύγχρονες καταστάσεις και θέματα.

Είδα χθες το The International, αρκετά καλό. Ορισμένα κενά σεναριακά στην αρχή και λίγο shoot 'em up κάποια άλλη, αλλά κατά τ'άλλα nice movie :)

The day the earth stood still.

Πολυ καλη για το ειδος της με πολυ δυνατο περιβαλλοντικο μυνημα

Ελαφρως βαρετη κατα τα αλλα.

7/10

Johnny Mad Dog.

Καλή ταινία. σχεδόν ντοκιμαντέρ.

Εντύπωση κάνει, μικρό κορίτσι με βλέμμα σαραντάρας!!

Αυτό με τα πιτσιρίκια στην Αφρική δεν είναι; Θέλω να το δω οπωσδήποτε.

Αυτό με τα πιτσιρίκια στην Αφρική δεν είναι; Θέλω να το δω οπωσδήποτε.

Ναι αυτή είναι.

Αν μπορώ να βοηθήσω

Nick and Norah's Infinite playlist

Καλούτσικη νεανική κωμωδία. Έχει τον αέρα μιας teen movie των 80s. Φρέσκια και με καλό soundtrack. Εαν έχετε δει ταινία με τον Michael Cera, τοτε ξέρετε τί περίπου να περιμένετε..

The Secret of Moonacre, αδιάφορο. Κούρασε το στυλάκι Νάρνια κλπ, άμα δεν είναι Narnia.

Taken, Ο Liam Neeson πρέπει να σκοτώνει τον ένα μετά τον άλλο πάνω πανω 30 άτομα ξεκινώντας από Αλβανούς σωματέμπορους καταλήγοντας σε Γάλλους διεφθαρμένους.

Α, μην ξεχάσω...

Αν, λέω αν, θελήσει κάποιος να δει το "An american crime", τότε να μην έχει εύθραυστα αντικείμενα γύρω του... απλά θα τα σπάσει όλα από την τσαντίλα του... από τις λίγες ταινίες που δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν αληθινή ιστορία και πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει η νοημοσύνη του ανθρώπου... απλά δεν γίνονται αυτά... θυμάμαι σκηνές και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

Α, μην ξεχάσω...

Αν, λέω αν, θελήσει κάποιος να δει το "An american crime", τότε να μην έχει εύθραυστα αντικείμενα γύρω του... απλά θα τα σπάσει όλα από την τσαντίλα του... από τις λίγες ταινίες που δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν αληθινή ιστορία και πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει η νοημοσύνη του ανθρώπου... απλά δεν γίνονται αυτά... θυμάμαι σκηνές και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα συμφωνω απολυτα

flawless... 5/10 Συνήθως είμαι επιεικής, αλλά επειδή έχω το βίτσιο, όταν αρχίζω μια ταινία να τη βλέπω ολόκληρη, η συγκεκριμένη ήταν λίγο μαρτύριο. Αργή, χαζό σενάριο/υπόθεση, και απλά καλούτσικες ερμηνείες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.