Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

φανταζομαι τις μικρες σε φαση Hancock να το ξερουν απεξω και ανακατωτα.
Ναι, μια άλλη πρόταση για παιδιά (αν και offtopic μιας δεν είναι ταινία) είναι το Shaun the sheep (http://www.imdb.com/title/tt0983983/).

Άνετα το βλεπει "μεγάλος" μιας και έχει πολύ καλό χιουμορ.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Push 09 και τον Jason στο Friday.The 13th το τελευταίο του 2009(στο τέλος πάλι δένπεθαίνει ο άτιμος)

-Και οι δυο movies λέγαν -

SPOILER NOOB ALERT:rant:

Fracture με τον εκπληκτικό Anthony Hopkins.

και οι υπόλοιπες ερμηνείες καλές ήταν.καλοστημένο σενάριο και χωρίς υπερβολές.

Σε όποιον αρέσουν τα δικαστικά θρίλερ θα το δεί άνετα και θα το ευχαριστηθεί. 7.5/10

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian, πολύ ωραίο νομίζω ισάξιο του πρώτου.

12 Rounds: Ταινία από τον σκηνοθέτη του Speed και του Die Hard 2. Ήμασταν στην τσίτα συνέχεια, το cast όλο άγνωστο αλλά πολύ καλό και δράση και αγωνία. Λίγο προβλέψιμο προς το τέλος, αλλά ξεγελάει :) Προτείνεται :T:

Ghajini

Bollywoodιανή παραγωγή με τον Aamir Khan να δίνει ρέστα. Να το δείτε !

εκδοση Buffalaxed εχει βγει?:hehe:

this will be merged later.

Λούκας, Σπίλμπεργκ, Φόρντ πάλι μαζί για πέμπτο Ιντιάνα Τζόουνς; Ή μήπως μόνο Σπίλμπεργκ, Φορντ; Ο Σάγια Λα Μπεφ, σε συνέντευξή του στο BBC πέταξε τη βόμβα, αλλά δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Ο ηθοποιός που σύντομα θα δούμε στο "Transformers 2" είπε μόνο ότι ο Στίβεν (Σπίλμπεργκ) έχει κάτι στα σκαριά, ενώ ουδείς λόγος έγινε για τον Τζορτζ (Λούκας βέβαια).

Ο Λα Μπεφ είπε απλώς ότι σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για τη συνέχεια του θρυλικού franchise, ενώ μίλησε για ταινία στην οποία «σίγουρα δε θα έχουν τα ειδικά εφέ τον πρώτο λόγο». Αυτό μάλλον σηματοδοτεί αλλαγή πλεύσης από τη φιλοσοφία του «Κρανίου», όπου οι εξωγήινοι είχαν εισβάλει στην κατά τα άλλα «γήινη» και όχι υπερ-εφετζίδικη δράση, που καθόλου δεν έδειχνε ότι πέρασαν σχεδόν είκοσι χρόνια από την προηγούμενη περιπέτεια του εκκεντρικού αρχαιολόγου. Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε από το νέο, πέμπτο εγχείρημα που θα προσπαθήσει να συγκεράσει τις απαιτήσεις της νέας γενιάς θεατών με τις προσδοκίες των παλιών θιασωτών του Ιντιάνα. Προς το παρόν περιμένουμε απλώς να περάσει τα όρια που διακρίνουν τη φήμη από την είδηση.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα του περιοδικού Forbes εξηγεί άψογα το λόγο για τον οποίο ο Χάρισον Φορντ θα λέει το «ναι» στο περιπετειώδες alter ego του, μέχρι να μην τον κρατούν άλλο τα πόδια του: Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο πρωταγωνιστής φαινόταν πιο χαρούμενος εκτός της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Μέχρι που ήρθε η ώρα τού «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου κρανίου» για το οποίο κέρδισε 65 εκατομμύρια δολάρια, από το καλοκαίρι του 2008 ως σήμερα.

Έτσι, με ένα τρομερά επικερδές συμβόλαιο στα χέρια του, ο ηθοποιός κατέληξε φέτος πρώτος στην κορυφή της λίστας των πιο υψηλόμισθων ηθοποιών του Χόλιγουντ.

Το γεγονός πιστοποιεί το τοπ 5 των ακριβοπληρωμένων σταρ του Forbes.

Δεύτερος στην πεντάδα είναι ο Άνταμ Σάντλερ με κέρδη που ανέρχονται στα 55 εκατομμύρια δολάρια, χάρη σε δύο κωμωδίες («Ιστορίες για καληνύχτα», «Ζόχαν») και ένα παχυλό μισθό για την επικείμενη κομεντί «Funny people». Τρίτος είναι ο Γουίλ Σμιθ με 45 εκατομμύρια δολάρια λόγω της μεγάλης περσινής επιτυχίας του μπλοκμπάστερ «Ηancock», ενώ την τέταρτη και πέμπτη θέση έχουν οι Εντι Μέρφι και Νίκολας Κέιτζ, με 40 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη έκαστος (και παρά την καθοδική πορεία που έχει πάρει η καριέρα τους).

Καρβουνο ειπατε?:eek:

(το ονομα σε Bold ειναι μεταφραση του Shia LaBeouf)

πηγη.

Home. 10/10

Άψογο, απίστευτο από όλες τις πλευρές. Αφήγηση (Glenn Close), φωτογραφία, μουσική, δίδαγμα.

Όπως λένε και στο Imdb ένα κάλεσμα προς ξύπνημα, για όλους μας.

Πραγματικά ίσως το καλύτερο ντοκυμανταιρ που έχω δει.

Δείτε το δωρεάν στο youtube εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU σε ποιότητα 720p

ή κατεβαστε το σε 1080p. Το αξίζει.

Home. 10/10

Άψογο, απίστευτο από όλες τις πλευρές. Αφήγηση (Glenn Close), φωτογραφία, μουσική, δίδαγμα.

Δείτε το δωρεάν στο youtube εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU σε ποιότητα 720p

το ειδα που κυκλοφορει αλλα "κολωσα" γιατι του ριχναν τρελο θαψιμο μερικοι-οι ιδιοι που εθαβαν τα Zeigeist I guess-

Thx for the info ALX.

Crank

Πώς μου ξέφυγε το άτιμο... EPICNESS!:hehe:

+1 για το HOME τρομερή παραγωγή, φανταστικές εικόνες.

Home. 10/10

όντως εκπληκτικό. Κι άλλο ένα στην ίδια κατηγορία, το Atmospheres από το NG :)

Εγώ δεν είχα τι να κάνω,και είδα τις προάλλες την ταινία "Το κορίτσι με τα κρυστάλλινα μάτια".

Είναι ελληνική thriller/horror ταινία και ερασιτεχνική (και δωρεάν).

Πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό αυτά τα 25 λεπτά που έβλεπα,αν και φαίνεται σε κάποια σημεία (ειδικά στα εφέ του after effects) ότι είναι ερασιτεχνική,έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά και καταπληκτική προσπάθεια,αξίζει να την δείτε... :T:

angels and demons.σωθηκε η εκκλησια ακομα μια φορα απο τους κακους:worship:.ψιλοτραγικες ταινιες κατα την γνωμη μου και αυτη και to the da vinci code.απο τα βιβλια μονο το da vinci εχψ διαβασει που ουτε αυτο μου αρεσε

Confessions of a shopaholic.

Thanks jp, πλάκα είχε, ειδικά αν το βλέπεις με το εταιρον ήμισυ. Μου άρεσε που είδα αληθοφανή ανθρώπινα συναισθήματα να μεταφέρονται αυτούσια στην οθόνη, καιρό ειχα να το συναντίσω...

Πριν μερικους μηνες ειδα το Outlander. Μια περιεργη αλλα ακριβη παραγωγη. Ο τροπος που εγινε προβολη στις αιθουσες ειναι πολυ περιεργος. Ουσιαστικα δεν την ξερει κανενας αλλα ειναι διαμαντακι και με πολυ γνωστους ηθοποιους οπως ο James Caviezel, Ron Perlman και John Hurt . Κατι μεταξυ 13th Warrior, Aliens και Predator. Η ταινια ειναι καραmust για τους φιλους των προαναφερόμενων ταινιων....Δεν χανεται!!!!!!! ΓιαγκΤ και GZNP περιμενω εντυπωσεις....

http://www.youtube.com/watch?v=ewBIp8uv58I

12 Rounds: Ταινία από τον σκηνοθέτη του Speed και του Die Hard 2. Ήμασταν στην τσίτα συνέχεια, το cast όλο άγνωστο αλλά πολύ καλό και δράση και αγωνία. Λίγο προβλέψιμο προς το τέλος, αλλά ξεγελάει :) Προτείνεται :T:

Στο imdb δεν εχει παρει και τις καλυτερες κριτηκες...Aλλωστε σε μια ταινια που παιζει ο John Cena ποσο καλη μπορει να ειναι.

Το Speed και Die hard 2 το εχουν σκηνοθετησει διαφορετικοι σκηνοθετες...

Είναι αρκετά καλή και σε κρατάει. Δεν το περιμένεις από αυτήν την ταινία αλλά είναι καλή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.