Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

The International - Αρκετά καλό, 7/10

το 5 το βαλες για κακο?

γιατι 5=μετριο στη κλιμακα του 10:hmm:

Το 5 έμεινε γιατί είχε 2-3 αστείες σκηνές και έδειξε και λίγα ζυζάκια. Αν δεν είχε ούτε αυτά, θα του 'βαζα 3-4 :p

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Terminator : Salvation

Σπέρνει για όποιον είναι fan (σαν εμένα) και ίσως καλή για ποπ-κορν και αδιάφορη για όποιον έχει δει αερικά τα προηγούμενα και για όποιον δεν θυμάται ή δεν έχει δώσει βάση σε λεπτομέρειες στα 2 πρώτα κυρίως.

Σεβάστηκε πολύ τη δουλειά του Κάμερον στα 2 πρώτα σε αντίθεση με το 3. Bale εγγύση (ίσως ο πιο ταιριαστός για τον John Connor) όπως και ο Worthington, τον οποίο θα τον βλέπουμε συχνά από δω και πέρα.

Είμαι fan το ξαναλέω και για μένα η ταινία ήταν χορταστική και περιμένω πως και πως τα 5 και 6.

8+/10

BABYLON A.D

Παρα πολυ καλη ταινια,ωραια εφφε και καταπληκτικος οπως παντα ο Vin Diesel!!!

8/10

ΠΛΖ

Εξήγησέ μου αν έχεις τη δυνατότητα τι έγινε στο τέλος γιατί πιο EPIC FAIL δεν έχω ξαναδεί - και το πήγαινε "καλά", εδώ είναι το χειρότερο.

Ελα ωραια ηταν :) Ιο ειχε απ'οτι καταλαβα και πεθανε.Ενταξει το τελος δεν ηταν και το καλυτερο αλλα σαν συνολο ειχε πολυ δραση.

Ελα ωραια ηταν :)Ιο ειχε απ'οτι καταλαβα και πεθανε.Ενταξει το τελος δεν ηταν και το καλυτερο αλλα σαν συνολο ειχε πολυ δραση.

Ωραίος... Να υποθέσω πως μιάς και το είδες εσύ, δεν έχει σημασία να το δεί κανένας άλλος, ε;

Ωραίος... Να υποθέσω πως μιάς και το είδες εσύ, δεν έχει σημασία να το δεί κανένας άλλος, ε;

Δεν έχει και τόση σημασία. Από το τέλος προς την αρχή να την έβλεπες, ίδια γεύση : )

Χθές είδα το X-MEN Origins: Wolverine...

Ωραίες μάχες και γενικά πολύ καλά εφέ, ενδιαφέρουσα πλοκή μιας και συνδίαζε γεγονότα από τις άλλες ταινίες και κατα τη γνώμη μου πιο καλό από όλα τα προηγούμενα των Xmen...

Terminator : Salvation

Σπέρνει για όποιον είναι fan (σαν εμένα) και ίσως καλή για ποπ-κορν και αδιάφορη για όποιον έχει δει αερικά τα προηγούμενα και για όποιον δεν θυμάται ή δεν έχει δώσει βάση σε λεπτομέρειες στα 2 πρώτα κυρίως.

Σεβάστηκε πολύ τη δουλειά του Κάμερον στα 2 πρώτα σε αντίθεση με το 3. Bale εγγύση (ίσως ο πιο ταιριαστός για τον John Connor) όπως και ο Worthington, τον οποίο θα τον βλέπουμε συχνά από δω και πέρα.

Είμαι fan το ξαναλέω και για μένα η ταινία ήταν χορταστική και περιμένω πως και πως τα 5 και 6.

8+/10

εμενα μου φανηκε μιση παντως.

ειχε ανουσιο σεναριο και υπερβολικα προβλεψιμη πλοκη.

αν το 3 και το 4 ηταν σε μια ταινια ισως ηταν καλυτερα.

δεν φτανει με τη καμια το 1 κ 2.

5/10

Εξήγησέ μου αν έχεις τη δυνατότητα τι έγινε στο τέλος γιατί πιο EPIC FAIL δεν έχω ξαναδεί

Nα υποθεσω καποιος με ρωτησε?Ασε που τελικα δεν παιζει να ειναι αυτο,λαθος το ειχα καταλαβει,δεσ'την και θα με θυμηθεις!

EL CARTEL

Πολύ καλή ταινία.

Υ.Γ. Μια ένσταση στον χαρακτήρα του δημοσιογράφου. Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει άνθρωπος τόσο βλάκας, ρεζίλης - ξεφτιλισμένος χωρίς αυτοσεβασμό.

Εξήγησέ μου αν έχεις τη δυνατότητα τι έγινε στο τέλος γιατί πιο EPIC FAIL δεν έχω ξαναδεί

Nα υποθεσω καποιος με ρωτησε?Ασε που τελικα δεν παιζει να ειναι αυτο,λαθος το ειχα καταλαβει,δεσ'την και θα με θυμηθεις!

15 μέρες εκτός για να μάθεις να δίνεις spoilers χωρίς προειδοποίηση.

Τον τελευταίο καιρό το ρίξαμε στο ελαφρύ:

Confessions of a Shopaholic, η Mrs θα το λατρέψει, πολύ φάση είχε :p

New in Town, ευχάριστη κομεντί

Two Lovers, άντεξα 20 λεπτά

Hes Just Not That Into You, το παλεψαμε 3-4 φορές, δεν τα καταφέραμε τελικά :p

Επίσης, Zodiac δεν το λες κακό, έχω δει και καλύτερα serial killer movies.

Hellboy 2, απολαυστικό, τελικά ο λαβύρινθος του Πάνα έκανε μεγάλη αλλαγή στην ταινία. :)

Εγώ το έριξα στον Ασιατικό κινεματογράφο, την εβδομάδα που πέρασε...

Sniper: καλούλι, πέρασε η ώρα ευχάριστα, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο

City of Violence: μ' άρεσε, αν ήταν αμερικάνικη ταινία θα ήταν του Guy Ritchie, αλλά μ' αρέσει πιο πολύ η ασιατική version...

ρε παιδες επειδη ειχα μια κουβεντα σημερα,δεν θεωρειτε οτι οι ερμηνειες απο τους "κιτρινιαριδες" οπως χαριτωμενα τους λεει ο Κλιντ στο Gran Torino αποδυναμωνουν αυτο που θα μπορουσε σαν συνολο η ταινια να δωσει?

Εμενα μου φανηκαν τελειως ανευροι ,κουλοι και για λαθος λογους επιλεγμενοι.

ρε παιδες επειδη ειχα μια κουβεντα σημερα,δεν θεωρειτε οτι οι ερμηνειες απο τους "κιτρινιαριδες" οπως χαριτωμενα τους λεει ο Κλιντ στο Gran Torino αποδυναμωνουν αυτο που θα μπορουσε σαν συνολο η ταινια να δωσει?

Η μικρή έπαιξε αρκετά καλά imho, ο πιτσιρικάς ήταν ο-κ, με τάση προς το καλό. Η οικογένεια ήταν όλα τα λεφτά :hehe:, αλλά οι συμμορίτες όντως ήταν σα να βγήκαν από b-movie. Μ' άρεσε πάντως που τα παρουσίασε έτσι "απλοϊκά", μου άφησε καλές εντυπώσεις.

Το όλο τρικ βέβαια είναι ότι σε ελάχιστους χώρους, κατάφερε και παρουσίασε μια ιστορία που βγάζει πολλά ανθρώπινα χαρακτηριστικά στη φόρα.

Taken και Deception για δευτερη φορα και τις δυο...πολυ καλες...:T:

Το Taken όντως πολύ καλή ταινία δράσης, αρχίζω να βλέπω μετά τον Bourne μια στροφή προς τις πιο ποιοτικές ταινίες δράσης, που είχα να δω από το Ronin (αν θυμάμαι καλά).

η καλυτερη ηταν η γρια ,ειδικα στη σκηνη με τη ροχαλα:rofl:

η καλυτερη ηταν η γρια ,ειδικα στη σκηνη με τη ροχαλα:rofl:

η γρια δεν πρεπει να "επαιξε" κατι αλλο απο τον ιδιο της τον εαυτο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.