Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από carlitofj [Χθες, στις 19:45]

Φανταζεσαι ομως φιλε μου MATRIX χωρις μουσικη?Εγω τουλαχιστον οχι!

αυτο σε τι αναιρει αυτα που ειπα ?

απλα η μουσικη δεν ειναι το Α και το Ω σε μια ταινια...ειναι σημαντικη μεν αλλα οχι η ουσια της υπο8εσης ;)

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Μουσικάρες το Miami Vice! Επίσης, χωρίς να είναι κανένα αριστούργημα της 7ης τέχνης ήταν ότι πρέπει για να περάσει η ώρα. Καλύτερο από τα 9 στα 10 αντίστοιχα "μπαμ-μπουμ".

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από Shaman

Μουσικάρες το Miami Vice! Επίσης, χωρίς να είναι κανένα αριστούργημα της 7ης τέχνης ήταν ότι πρέπει για να περάσει η ώρα. Καλύτερο από τα 9 στα 10 αντίστοιχα "μπαμ-μπουμ".

Το αυτό.

Όταν ο σκηνοθέτης έχει μία Α ποιότητα, τα πράγματα είναι σχετικά απλά.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ο Πληροφοριοδότης....

’ρχισε στις 9 και έφυγα κατά τις 11.30, δεν άντεξα περισσότερο. Οι πιο τυχεροί έφυγαν στις 10.30. Όταν ξεκίνησε η ταινία ήταν γεμάτη η αίθουσα και όταν έφυγα, υπήρχαν λιγότεροι από τους μισούς

Για ακομα μια φορα γυριζω ξημερωματα απο τον κινηματογραφο.Αυτη τη φορα ειδα τους "300"!Πολυ καλη η ταινια.Αξιζει ο κινηματογραφος και θα αδικηθει τρομερα σε dvd εκτος αν εχετε φοβερη οθονη!Γενικα ολα καλα αλλα ρε παιδια ενα πραγμα μου την εδωσε αφανταστα.Ειναι δυνατον τις "Θερμοπυλες" να τις ονομασουν "Hot Gates"????!!?!?!?!?ΔΛΔ

λιγο ΕΛΕΟΣ δε βλαπτει.

Αυτα τα ολιγα...Κατα τα αλλα εμεινα ικανοποιημενος απο την ταινια

Υ.Γ Αναφερεται πουθενα στην ιστορια οτι ο Λεωνιδας ειχε γυναικα?

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ

ενταξει μιλαμε εχω φρικαρει , το τελευταιο το βιετναμ...δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα. μου εχει σηκωθει η τριχα καγκελο λεμε , τι εκανε το ατομο? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ

περισσοτερα μετα, το ξαναβλεπω

Αρχική απάντηση από ea6gka

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ

ενταξει μιλαμε εχω φρικαρει , το τελευταιο το βιετναμ...δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα. μου εχει σηκωθει η τριχα καγκελο λεμε , τι εκανε το ατομο? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ

περισσοτερα μετα, το ξαναβλεπω

Πραγματικο Αριστουργημα η ταινια, πολυ καλοστημενη σκηνοθετικα απο τον Παντελη Βουλγαρη , με βασικο συναισθημα τη μοναξια. Τρεις μικρες ιστοριες διαφορετικες, με το Θαναση Βεγγο να δεινει ρεστα στη δευτερη, και το Γιωργο Αρμενη να μεγαλουργει στη τριτη ιστορια. Χωρις πλακα, μολις μαζεψα το σαγονι μου απο το πατομα αρχισα να προσκηνω τη TV μετα το τελος της τριτης ιστοριας με τον Αρμενη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.