Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Johny took his gun.

Απλά αριστούργημα, ότι και να πω θα είναι λίγο... Από τις "must see" ταινίες που για κάποιο λόγο μου είχε ξεφύγει.

+1 πολύ καλή ταινία ..την είδα πρόσφατα και εγώ..:)

ειδα για ακομα μια φορα μετα απο ενα το forgetting sarah marshall μετα απο κανα χρονο.πολυ καλη κωμωδια

The boat that rocked

Πάρα πολύ καλή κωμωδία! 8,0

Την είδα και εγώ λοιπόν!

Μου άρεσε τρελά και με τρέλα!

Υπέροχη ταινία! 8/10 και από εμένα!

Snow blood , οταν ειδα τα ζομπι ναζι εφυγα πισω 20 μετρα :haha: , καλο ηταν 8/10

Noone was spared, not even the *νίτσες :hehe:

ειδα ενα Miss march.γελασα σε 2-3 σκηνες ψιλοχαλι γενικα.Παλι καλα που ειναι τιγκα στα γκομενακια αυτες οι ταινιες και τις σωζουν καπως

Inglourious Basterds 7/10

Καλη η ταινια απο αποψη ερμηνειων, αλλα ρε παιδια... δεν ηταν Ταραντινο με τιποτα.

Ειδικα η συγκριση με το Pulp Fiction, στην ουσια θαβει το Pulp Fiction.

the boat tha rocked.8/10

πολυ ωραια ταινια.μουσικη, σκηνοθεσια,φανταστικο καστ ενας και ενας ηταν πραγματικα,πολυ ωραιο σεναριο.γενικα απο τις καλες του ειδους

α επαιζε και ο τυπας και η κοπελα απο το the it crowd:jump:

The boat that rocked, δεν ήταν η κωμωδία που περίμενα να δω, αλλά ήταν πολύ ωραίο εργάκι με φοβερές μουσικές επιλογές.

Σημερα ΘΑ παω να δω το Hangover στο Village...

10/10 απο τώρα... Είμαι βέβαιος... :jump:

Edit: Ναι, 10/10... Μακάρι να βγάζαν πιο συχνά τέτοιες κωμωδίες...

Σημερα ΘΑ παω να δω το Hangover στο Village...

10/10 απο τώρα... Είμαι βέβαιος... :jump:

Edit: Ναι, 10/10... Μακάρι να βγάζαν πιο συχνά τέτοιες κωμωδίες...

Καλη ηταν, αλλα οχι και 10/10. Αυτά μόνο ο ΘΒ τα παίρνει :big_boss:

φτανει με το hangover.κλασσικη περιπτωση marketing ειναι,μια πολυ μετρια ταινια που λογο διαφημισης εγινε η καλυτερη της χρονιας,για 7/10 ειναι ισως και για 6.

Ειδα χθες το drag me to hell.ολα τα λεφτα,καταμαυρο χιουμορ,ατμοσφαιρα b-movies 80's,πολυ γελιο γενικα,πολυ cultila.πολυ καλη προσπαθεια γενικα.για 8/10 την εχω

Aν και φαν του Ταραντινο, η τελευταία δεν μου άρεσε καθόλου και οχι επειδη διεφερε απο τις προηγουμενες του.

Δεν νομιζω οτι ειχε κατι ιδιαιτερο...κουραστική.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.