Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

----Είδα το Vanishing Point (1971).

Διάβαζα κάτι "αστειότητες" περι πολύ αχταρμά,έλλειψεις κλπα.

Αηδίες.Όποιου του αρέσουν τα αυτοκίνητα και η αίσθηση οδηγώντας

κάτι αγαπημένο, θα το εκτιμήσει. Instant classic.

(άσχετο, το videoclip του Show me how to live (audioslave) είναι εξ ολοκλήρου παρμένο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) απο την εν λόγω ταινία.

---Wall-e

Πλάκα είχε.Ευχάριστο και αρκετά ανάλαφρο προβάλλοντας και συγκεκριμένα μηνύματα.

---Horsemen

Μου άρεσε.Dennis Quaid,καιρό είχα να δω καλή ερμηνεία απο το παλικάρι. Πειστικός.

Το σενάριο όχι τόσο.

--- Crank High Voltage

Αρκετά χειρότερο απο το 1ο,αναγνωρίζοντας στο 1ο την υπέρτατη καφρίλα που

έβγαζε όμως κάποιο νόημα,ήταν και πρωτότυπο.Εδώ απλά το διαλύσανε.

Crank: Πολλή καφρίλα, κάτι ανάμεσα σε GTA και jackass :p. Οι σκηνές στην Chinatown και στο κυνηγητό είναι ωραίες, το υπόλοιπο έργο όμως δε μου λέει κάτι :to_pick_ones_nose3:. 6/10

αυτό δεν ειναι που στο τέλος ο τυπάς πυροβολάει με ένα καρότο; πιο πολύ looney tunes μου είχε θυμίσει :hehe:

αυτό δεν ειναι που στο τέλος ο τυπάς πυροβολάει με ένα καρότο; πιο πολύ looney tunes μου είχε θυμίσει :hehe:

Shoot em Up.

Forest Gump επικη ταινια με φοβερες ερμηνιες απο τον πιο ασημαντο ρολο εως και τους πρωταγωνιστες 10/10

ναι φτυστοι ειναι.

statham2.jpg

clive_owen_10.jpg

επισης αν δεν 'δεχεστε την κομικ αισθητικη' στο σινεμα ,απλα μην τα βλεπετε.

Γενικότερα το crank δεν έχει αισθητική.

Ειχε την καλυτερη "video game" αισθητικη till now.

(...μεχρι να βγει το Gamer)

Υπ`Αριθμόν 1 Δημόσιος Κίνδυνος (Μέρος 1o)..αρκετα καλο..μορφη ο τυπος..

Transformers II

Σενάριο ντάξει, λες και βλέπουμε κόμικ του '80 ήταν - δεν πειράζει πάντως, δεν ενοχλούν πουθενά οι μαύρες τρύπες του, γιατί:

1) Megan Fox / 2) Megan Fox / 3) Sound Effects / 4) Sound Effects / 5) Sound Effects / 6) Visual Effects / 7) Megan Fox / 8) Visual Effects / 9) Sound Effects / 10) Isabel Lucas / 11) Humour / 12) Humour

Το πιάσατε νομίζω το νόημα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.