Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

The Corpse Bride, δεν το είχα δει τόσα χρόνια. Ενδιαφέρον και ευχάριστο. :)

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Το είδα εγώ και έκλαιγα τα λεφτά μου.

Το μόνο που το έσωζε ήταν ότι δεν είχα ξαναδεί 3D ταινία και μερικές καλές στιγμές, ανάμεσα στα άπειρα ξενέρωτα αστειάκια. Ούτε η μικρή μου αδερφή δεν ξέρω αν γελούσε

Ice Age 3 δεν μπορώ να σου βάλω πάνω από τγία

La Fille de Monaco: Ένας ξεμωραμένος μεγαλοδικηγόρος, ο σωματοφύλακάς του, η Πετρούλα του Μονακό, που τα είχε με το σωματοφύλακα, και τώρα την πέφτει στο δικηγόρο. Το μόνο που άξιζε ήταν η τύπισσα...

4/10

Public Enemies

φοβεροι ηθοποιοι αλλα δεν καταφερνεις να ταυτιστεις με καποιον..

αργο σχετικα αλλα προσωπικα περασε ευκολα η ωρα

τπτ το σπουδαιο απο πλευρας σεναριου

φοβερη σκηνοθεσια! Τρομερες μαχες φοβερος ηχος - μουσικη!!!

μου αρεσε!

Ice age 3 σε 3D...

απλά MUST , ΑΠΙΘΑΝΟ σε 3Δ... 12 € αντί 9€ αλλά τα αξίζει και με το παραπάνω.

Φυσικά με υπότιτλους.

Δείτε το.

Το έχει stadar στο χωριό στο Μαρούσι, και στο Φάληρο.

Ip Man. 9.0/10

Ίσως η καλύτερη ταινία πολεμικών τεχνών της δεκαετίας. Βιογραφία του Ip Man (Yip Man), του δάσκαλου του Bruce Lee.

birds.πραγματικα γουσταραν την εποχη εκεινη με τετοιες ταινιες?μην μιλησω για το αν τρομαζαν(γιατι υποτιθετε οτι ειναι ταινια τρομου το birds).τραγικη απλα ταινια.δεν ξερω τι μπορει να την σωσει,ακομα και οι ηθοποιοι τραγικοι ηταν.μονο λιγη ατμοσφαιρα ειχε ωρες ωρες αλλα και αυτο ειναι αποτελεσμα της τοτε τεχνολογιας που ετσι και αλλιως εδινε μια ατμοσφαιρα στις ταινιες.

συγχωρεστε με αν ειναι βλασφημος απλα δεν μπορω να βρω τι εχει αρεσει σε μια τετοια ταινια.πιο πολυ σαν παρωδια ειναι:bye:

ασε που δεν μου αρεσει το ολο stylaki της εποχης:αντρες με λιγδωμενο μαλλι και γυναικες διαρκως με κοτσο

α ειδα και ενα αλλο ενα workshop.κατι σαν Ντοκιμαντέρ ειναι.απλα απαραδεχτο.ερχεται ο καθε βαρεμενος και μας ζαλιζει με τις θεωριες του για να βγαλει κανα φραγκο

Ice Age 3D, τα σπάει, ίσως καλύτερο από τα άλλα 2. Σούπερ εντυπωσιακό, αλλά και πολύ καλή ταινία.

Το είδα σε Odeon για να μην φάω 10 χρόνια ουρά των Village, εντυπώσεις άριστες, τιμές ίδιες ή χαμηλότερες αν είσαι μέλος Odeon.

Bad boys I, II...έχει σκηνές που μπορείς να χτυπιέσαι από τα γέλια συνδυασμένες με δράση. φοβερός συνδυασμός :D

Ok Thanks for the precious help:worship::suicide:

Btw Fired Up 8/10 πολυ γελιο και ΠΟΛΥ οφθαλμολουτρο

Terminator: Salvation

Ταινία για σινεμά με καλό ήχο. Πολύ ευχάριστα πέρασε η ώρα, μ' άρεσε πολύ. Δεν είναι και να τρελαίνεσαι σαν ταινία, αλλά τα εφέ ήταν εκπληκτικά και σε αποζημίωναν.

Double post:

Μόλις είδα και το International - χαίρομαι πραγματικά που μετά τον Bourne ξεκίνησαν να βγάζουν σοβαρές περιπέτειες, με σενάρια είτε ελαφριά (Taken) είτε αμιγώς πολιτικο-οικονομικά (Syriana, Rendition, κτλ). Πολύ ωραία δράση, γερό και ψιλο/χοντρο-ρεαλιστικό σενάριο συνομωσίας, I approve :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.