Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

μακαρι να γινει ταινια υπερπαραγωγη 500.000.000 με τελειο καστ , να ειναι τριλογια και το καθε μερος 5 ωρες....απλα, τοπ παιδικα.

όποιος είχε δει bladeII και του άρεσε η κόρη του Γουήσλερ με το τόξο....να δει οπωσδήποτε το blue powder......αν και αρκετά βαρύ στην κατηγορία drama.....έχει σκηνές που αποζημιώνουν.

http://www.imdb.com/title/tt1032819/

jessica-biel-sexy-wallpaper.jpg

φυσικά δε σας το λέω για την κόρη του Γουήσλερ...αλλά γιατί σαν ταινιάκι αν και βαρύ ήταν αρκετά καλό.;)

Transformers II

7-8/10

Πολύ δράση. Καλό γέλιο. Απλά δεν με κάλυψαν κάποιες φάσεις...όπως κ το τέλος

Transformers II

7-8/10

Πολύ δράση. Καλό γέλιο. Απλά δεν με κάλυψαν κάποιες φάσεις...όπως κ το τέλος

τωρα θα σου λεγα κατι εσενα αλλα εχε χαρη:rant:

τωρα θα σου λεγα κατι εσενα αλλα εχε χαρη:rant:

Θα πάμε μαζί και Παρασκευή ρααα. Ως τότε θα σας τα έχω spoil-άρει όλα βέβαια :tongue:

Θα πάμε μαζί και Παρασκευή ρααα. Ως τότε θα σας τα έχω spoil-άρει όλα βέβαια :tongue:

ναι κανε κανενα αστειο .

Twilight.

Ναι δεν με παιρνε ο υπνος (φαι στις 2 ηθελα...) εκατσα κ το ειδα...

Νταξει τι να πεις.Εχει τη "συνταγη" τη επιτυχιας.Εφηβους,αγαπες λελουδια,μυστηριο και βαμπιρια που ηρθαν ξανα μανα στη μοδα lately.

Το σεναριο ειναι πιο φλατ και απο το στηθος της Κεηρα Ναητλη,ερμηνειες απλα ειναι για ναι,ο πρωταγωνιστης κοντραρει Α Ν Ε Τ Α τον Κιανου Ρηβς σε μη ικανοτητα εκφρασης.

Δεν απορω που η τυπισα που το γραψε οπως λεει το ειδε στον υπνο της.Αυτα τα συμπτωματα φερνει!

Ηταν καλογυρισμενη μουφαρα ομως,εισηγαγε τους πιο φλωρους βουρκολακες εβερ,και το 2 κατα 90% ξερω πανω κατω πως θα εξελιχθει χωρις να χω διαβασει γραμμη απο το 2ο βιβλιο.

Α ειχε καλη φωτογραφια (ψεμα αφου ειχε περαστει ολη απο editing και INOLA MPLE.)

Πριν μερικους μηνες ειδα το Outlander. Μια περιεργη αλλα ακριβη παραγωγη. Ο τροπος που εγινε προβολη στις αιθουσες ειναι πολυ περιεργος. Ουσιαστικα δεν την ξερει κανενας αλλα ειναι διαμαντακι και με πολυ γνωστους ηθοποιους οπως ο James Caviezel, Ron Perlman και John Hurt . Κατι μεταξυ 13th Warrior, Aliens και Predator. Η ταινια ειναι καραmust για τους φιλους των προαναφερόμενων ταινιων....Δεν χανεται!!!!!!! ΓιαγκΤ και GZNP περιμενω εντυπωσεις....

http://www.youtube.com/watch?v=ewBIp8uv58I

Είναι μια χορταστική περιπέτεια, με καλούς ηθοποιούς. Βέβαια έχουν γίνει κάποιοι δανεισμοί στο σενάριο αλλά ποίος δεν δανείζεται.

Είδα την ταινία πριν μερικό καιρό και την ξαναείδα τώρα. Την πρώτη φορά μου έκανε μεγάλη εντύπωση, όχι γιατί ήταν η καταπληκτική ταινία, αλλά γιατί περίμενα να είναι φόλα.

ΥΓ Τους έχει αφανίσει ο καράφλας με τα σφυριά, και πριν τους σκοτώσει όλους έρχονται οι δικοί του: Πάμε να φύγουμε χάνουμε !! Πολύ γέλιο λέμε

12 Rounds: Ταινία από τον σκηνοθέτη του Speed και του Die Hard 2. Ήμασταν στην τσίτα συνέχεια, το cast όλο άγνωστο αλλά πολύ καλό και δράση και αγωνία. Λίγο προβλέψιμο προς το τέλος, αλλά ξεγελάει :) Προτείνεται :T:

Ο άνθρωπος είναι κρέας. Το χειρότερο όμως είναι η κίνηση του. Μετακινείτε σαν μπλοκ από κυματοθραύστη.

Καταστροφέας ταινιών

Twilight.

Ναι δεν με παιρνε ο υπνος (φαι στις 2 ηθελα...) εκατσα κ το ειδα...

Νταξει τι να πεις.Εχει τη "συνταγη" τη επιτυχιας.Εφηβους,αγαπες λελουδια,μυστηριο και βαμπιρια που ηρθαν ξανα μανα στη μοδα lately.

Το σεναριο ειναι πιο φλατ και απο το στηθος της Κεηρα Ναητλη,ερμηνειες απλα ειναι για ναι,ο πρωταγωνιστης κοντραρει Α Ν Ε Τ Α τον Κιανου Ρηβς σε μη ικανοτητα εκφρασης.

Δεν απορω που η τυπισα που το γραψε οπως λεει το ειδε στον υπνο της.Αυτα τα συμπτωματα φερνει!

Ηταν καλογυρισμενη μουφαρα ομως,εισηγαγε τους πιο φλωρους βουρκολακες εβερ,και το 2 κατα 90% ξερω πανω κατω πως θα εξελιχθει χωρις να χω διαβασει γραμμη απο το 2ο βιβλιο.

Α ειχε καλη φωτογραφια (ψεμα αφου ειχε περαστει ολη απο editing και INOLA MPLE.)

4/10

Κλασσική κριτική ανθρώπου που δεν ξέρει τι είδε :)

Αν νόμιζες ότι θα δεις Dusk till dawn, ή άλλο vampire movie, λάθος. Είναι αισθηματική ταινία, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο. Η ικανότητα μη έκφρασης είναι μέρος του ρόλου, είχε το style κάνε ότι θες, I don't care.

Μπλε, φλώροι βρικόλακες κλπ, φίλοC είναι μέρος της όλης αίσθησης της ταινίας.

Απλά έχεις δει οτιδήποτε υπάρχει εκεί έξω σε Vampire/Zompie/Evil και σιγά μη σου άρεσε να δεις αγάπες και λουλούδια σε τέτοια ταινία, παραδέξου το :hehe:

Στο twilight κόντεψα να κοιμηθώ 2 (!) φορές παρακαλώ!

Δεν το έχω ξαναπάθει βλέποντας ταινία, εκτός και αν προκειται για ταινίες του Σταρ που βλέπω στισ 2 το βράδυ όταν χουζουρεύω για ύπνο.

Για τον βρυκόλακα τα είπε Νεφ, αλλά εφόσον άρεσε στο έταιρο ήμυσι ανεχτήκαμε και την είδαμε ως το τέλος.Δεν περιμένα σφαγές μεταξύ αυτού του είδους βρυκόλακα,

αλλά όχι και να γίνεται disco ball στο φως..

EDIT:

twilightfever.jpg

Κλασσική κριτική ανθρώπου που δεν ξέρει τι είδε :)

Αν νόμιζες ότι θα δεις Dusk till dawn, ή άλλο vampire movie, λάθος. Είναι αισθηματική ταινία, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο. Η ικανότητα μη έκφρασης είναι μέρος του ρόλου, είχε το style κάνε ότι θες, I don't care.

Μπλε, φλώροι βρικόλακες κλπ, φίλοC είναι μέρος της όλης αίσθησης της ταινίας.

Απλά έχεις δει οτιδήποτε υπάρχει εκεί έξω σε Vampire/Zompie/Evil και σιγά μη σου άρεσε να δεις αγάπες και λουλούδια σε τέτοια ταινία, παραδέξου το :hehe:

ναι το ομολογω εχω δει οτι κινειται εκει εξω απο τετοια θεματολογια .και?

Ολες οι βαμπιροταινιες εχουν ενα υποβοσκων ρομαντισμο αλλα αυτη το εκανε με λαθος τροπο .

Δεν παυει να ηταν μια ταινια που φτιαχτηκε για να κανει σουξε σε ενα συγκεκριμενο target group (οπως οι Αναμνησεις μιας Γκεησας,Περηφανια και προκαταληψη κλπ), και με ολους τους υπολοιπους που θα το δουν - οπως ειδες ολοι για το εταιρο ημισυ μιλησαν- η να βαριουνται του θανατα ή απλα να μην εδωσαν και τοσο σημασια.

(ανηκεις σ αυτο το grοup pavly ? :hehe:)

Free Jimmy

Καιρό είχα να δω ταινία που τα έχει όλα στην σωστή αναλογία...

Γέλιο, δράμα, black humor, νοήματα, splatter και μικρή σε διάρκεια χωρίς να κουράζει...

Πάντως η βαθμολογία του imdb δεν το αντιπροσωπεύει, τουλάχιστον για τα γούστα μου...

ναι το ομολογω εχω δει οτι κινειται εκει εξω απο τετοια θεματολογια .και?

Ολες οι βαμπιροταινιες εχουν ενα υποβοσκων ρομαντισμο αλλα αυτη το εκανε με λαθος τροπο .

Δεν παυει να ηταν μια ταινια που φτιαχτηκε για να κανει σουξε σε ενα συγκεκριμενο target group (οπως οι Αναμνησεις μιας Γκεησας,Περηφανια και προκαταληψη κλπ), και με ολους τους υπολοιπους που θα το δουν - οπως ειδες ολοι για το εταιρο ημισυ μιλησαν- η να βαριουνται του θανατα ή απλα να μην εδωσαν και τοσο σημασια.

(ανηκεις σ αυτο το grοup pavly ? :hehe:)

Βλέπω ταινίες και με τη γυναίκα φίλος, αυτό δεν θα κάνει τον ανδρισμό μου μικρότερο :p

Το θέμα είναι να ξέρεις τι βλέπεις πάντα και να βλέπεις μία ταινία πέραν από τον τύπο του σεναρίου του.

Αν το στυλ σου δεν σου επιτρέπει ταινία όπως το Περηφάνεια και προκατάληψη (ταινιάρα στο είδος της btw), απλά μην τις βλέπεις ρε μαν, δεν θα σου κάνουν αίσθηση ποτέ.

Βλέπω ταινίες και με τη γυναίκα φίλος, αυτό δεν θα κάνει τον ανδρισμό μου μικρότερο :p

Το θέμα είναι να ξέρεις τι βλέπεις πάντα και να βλέπεις μία ταινία πέραν από τον τύπο του σεναρίου του.

Αν το στυλ σου δεν σου επιτρέπει ταινία όπως το Περηφάνεια και προκατάληψη (ταινιάρα στο είδος της btw), απλά μην τις βλέπεις ρε μαν, δεν θα σου κάνουν αίσθηση ποτέ.

δεν εχω κανενα κολλημα σε ταινιες /μουσικη whatsoever.

Το Περηφανεια και Προκαταληψη ειναι πολυ υπερκτιμημενο ΙΜΟ.

Εχουν γινει και καλυτερες μεταφορες του.ΙΜΟ παλι.

Tropa de elite.

Αρκετά σκληρό σε κάποια σημεία, αλλά πολύ καλή ταινία σαν σύνολο.

Ασχολείται με τη σχέση αστυνομίας-εμπόρων ναρκωτικών-και του ειδικού σώματος της αστυνομίας, στη Βραζιλία (όλο το έργο είναι στα Βραζιλιάνικα)

7,5/10

μου κινησατε την περιεργεια με το twilight.δεν το εχω δει γιατι μου μυριζε τρελη πατατα αλλα λεω θα το δω για να πω και εγω την γνωμη μου.σε 2 ωρες postaro λοιπον.

ελπιζω να αντεξω:shout::shout::shout:

παντως μια παρατηρηση.οταν βλεπεις μονος μια ταινια μπορεις να εισαι πιο αντικειμενικος στην αξιολογηση της.οταν μπαινουν στην μεση κοπελιτσες και αγαπουλες πολλες φορες ολα σου φαινονται super τελεια πανεμορφα.χωρις παρεξηγηση

το ειδα:flex:.νταχ δεν ηταν τπτ σπουδαιο αλλα δεν με πηρε και ο υπνος οπως ειπαν αλλοι(μονος το ειδα:smoke:).πραγματικα εχει δει ποοοοοοοοοοοοοολυ χειροτερες ταινιες.για 6 το εχω ισως και για 7 με λιγο ζορι

The Fountain

Ταινιάρα, τελοc... και από σκηνοθεσία και από εικόνα και από ηθοποιία (o Hugh Jackman, τα δίνει όλα)...

είναι δράμα και γενικά βαρύ έργο, οπότε δεν προτείνεται σε καμιά περίπτωση στους φίλους του "ελαφριού" κινηματογράφου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.