Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Γράψε λάθος, σκηνοθέτης Die Hard 2 και παραγωγός του Speed. Προσωπικά μου άρεσε, δεν βαρέθηκα και πέρασε ευχάριστα η ώρα, τι άλλο να ζητήσεις από μία απλή ταινία;

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
SPOILER NOOB ALERT:rant:

Ωπα ωπα ωπα στακα περιμενε...

Εχουνε γυριστει 13 (ολογραφως: ΔΕΚΑΤΡΙΑ), επαναλαμβανω 13 friday και ενα jason vs freddy και δεν εχει πεθανει ακομα ο jason...

Και θεωρεις spoiler το οτι σου ειπε οτι ΔΕΝ πεθαινει???

Το αναποδο θα το θεωρουσα spoiler....κι αυτο με μεγαλη επιφυλαξη...

Λιγο μυαλο ρε παιδια :p

εγω δεν εχω δει κανενα παντως χανω κατι?:shifty:

Πολλά!!!!!!!!!!

Άκου εκεί δεν έχεις δει κανένα! :o

Πες μας ότι δεν έχεις δει ούτε Freddy!!!!

home.τοσο ομορφο και λυπητερο ταυτοχρονα.ενα πραγματικο διαμαντι που ολοι πρεπει να δουν

butterfly effect.καλη ταινια δεμενο σεναριο.7/10

την ειχα ξαναδει αλλα δεν θυμομουν

Knowing

Καλή 7.2

Δεν το ψιλοέχασε μετά την μέση με τους εξωγήινους; :p

Μέχρι την μέση μου φάνηκε καλή, αλλά μετά...

Δεν το ψιλοέχασε μετά την μέση με τους εξωγήινους; :p

Μέχρι την μέση μου φάνηκε καλή, αλλά μετά...

same οπως Indiana,Earth stood,war of the world κλπ κλπ

παρομοια σεναρια ,ιδια εξελιξη.

booooring.

next :p

μολις ειδα σε στιγμη απιστευτης βαρεμαρας το CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIC.απαραδεχτη 4/10 και πολυ ειναι.

το knowing ηταν τραγικη ταινια ειδικα απο την μεση και μετα με ειχαν παρει τα γελια.5/10

rush hour (Και τις τρεις). Νταξ, αρκετά καλές για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, αλλά τα bloopers είναι αυτά που πραγματικά δεν παίζονται :p 7/10

Knowing είδα κι εγώ χθες. Μπορώ άνετα να αφαιρέσω τα 20 λεπτά που με χάλασαν και να κάνω ένα JPavly's Cut χωρίς happy GTFO ending και να γίνει super movie.

Ωραία εφέ και πλοκή αλλά πλιζ, δεν μπορείς να μου μπλέκεις αριθμολογίες και προφητείες με x-files..

Knowing είδα κι εγώ χθες. Μπορώ άνετα να αφαιρέσω τα 20 λεπτά που με χάλασαν και να κάνω ένα JPavly's Cut χωρίς happy GTFO ending και να γίνει super movie.

Ωραία εφέ και πλοκή αλλά πλιζ, δεν μπορείς να μου μπλέκεις αριθμολογίες και προφητείες με x-files..

τι τελος θα βαζες?

μια βομβα που σκαει καταλαθος και ψοφανε ολοι?:tongue:

Βλέπω όλοι οι HD trakers είναι συγχρονισμένοι και είδαμε πολλοί το Knowing ;)

Μου άρεσε αρκετά και μένα εκτός από το τέλος επειδή το περίμενα ότι θα γίνει έτσι και όχι γιατί δεν ήταν καλό.

Μόλις γύρισα από το Transformers: Revenge of the Fallen βέβαια και το Knowing περνάει σε δεύτερη μοίρα...απλά απολαυστικό το Transformers, ότι είχαμε στο πρώτο αλλά σε μεγαλύτερη δόση. Δεν υπάρχει λόγος για όσους τους άρεσε το πρώτο να μην δουν το δεύτερο.

1)ειδα ενα balls out the gary houseman story-τραγικη 5/10 με το ζορι

2)ααααααααααααχ θελω να δω και εγω transformers:rofl::rofl::rofl::rofl:

3)thunder........thunder...........thunder.....THUNDERCATSSSSSSSSSSSSSSSS WOOOOOOOOOW.(θα ζησουμε μεγαλες στιγμες:cool:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.