Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Oldboy

Πρωτότυπο σενάριο, εξαιρετική ερμηνεία.

Καλή ασιατική ταινία

Αλλιώς: Δεν φταίει αυτός που το έκανε αλλά ο άλλος που το είπε.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Old boy

Πρωτότυπο σενάριο, εξαιρετική ερμηνεία.

Καλή ασιατική ταινία

Αλλιώς: Δεν φταίει αυτός που το έκανε αλλά ο άλλος που το είπε.

Oldboy.

Μια λεξη.;)

Πειτε κι αλλα ,πειτε κι αλλα.

(my fav movie of all times:happy:)

Μια σχεδόν Αρχαία Ελληνική τραγωδία γυρισμένη στη σύγχρονη Ασία. Μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από απλά απίστευτη? :cool:

Σίγουρα από τις αγαπημένες μου, ίσως όχι η καλύτερη όλων, αλλά ανάμεσα στις elite.

Χθες είδα το πρώτο highlander καθώς είπα να ξαναδώ την παλιά τριλογία, κάνοντας επανάληψη και να την κολλήσω με το τελευταίο μέρος (το τέταρτο της τριλογίας :p) που βγήκε πριν από 1-2 χρόνια...

Νταξ, τρελή εϊτίλα η ταινία... πώρωση λέμε... ως γνωστών queen στο soundtrack και στην μουσική επένδυση της ταινίας, ντύσιμο και μαλλιά 80s, όλα τα λεφτά...

O Lambert ήταν λίγος όμως για τον ρόλο του highlander, αλλά αυτός που έπαιζε τον κακό (Clancy Brown) ήταν πάρα πολύ καλός και πειστικός...

Οι μονομαχίες με τα σπαθιά, σε καμιά περίπτωση δεν έχουν την αίγλη των σημερινών ταινιών που τους ηθοποιούς τους ντουμπλάρουν πρωταθλητές στο είδος τους...

Παρόλα αυτά άξιζεΙ το concept της επανάληψης των highlander, τουλάχιστον άρχισε καλά...

Μια σχεδόν Αρχαία Ελληνική τραγωδία γυρισμένη στη σύγχρονη Ασία. Μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από απλά απίστευτη? :cool:

Σίγουρα από τις αγαπημένες μου, ίσως όχι η καλύτερη όλων, αλλά ανάμεσα στις elite.

Μια σχεδόν ελληνική τραγωδία: 七人の侍 (επτά σαμουράι)

Ταινία χαρακτήρων από τον τεράστιο Akira Kurosawa, με πολύ καλή ερμηνεία από τον Toshiro Mifune.

BenX

Λίγο ψυχοπλακωτική, αλλά καλή

The Machinist

Καλό, αλλά δεν με υπερενθουσίασε

Flags Of Our Fathers και No Country For Old Men...

Βαρυστομάχιασα ειναι η αλήθεια, και οι δύο βαριές ταινίες. Ισως λίγο καλύτερη η δεύτερη..

Και οι δυο ομως ηταν πανω απο 8/10. Πολύ καλές.

Εμένα η πρώτη μου άρεσε πολύ :T:... Την δεύτερη δεν έχω κάτσει να την δω ακόμη (και ελέω εξεταστικής μάλλον θα ργήσω λίγο ακόμη :p)

Μετά από πιέσεις με πήγαν να δω το terminator... δεν ήθελα είναι η αλήθεια...

Τελικά, αυτή η ταινία είναι ο ορισμός της ταινίας για σινεμά...

Σενάριο μηδέν, υπόθεση μηδέν, αλλά από γραφικά/εικόνα, ένταση και ήχο δεν παίζεται, από τα καλύτερα που έχω δει...

Terminator + vmax + popcorn + cocacola = 10/10

Terminator στο σπίτι = 2.3/10

Πήγα και είδα τον Τερμινάτορα χθές το βράδυ. Βραδυνή προβολή 01:15, πριβέ η αίθουσα, 3 άτομα ολα κι όλα, και οι 3 δικοί μου :hehe:

Η ταινία ειναι φτιαγμένη να παιχτεί και να μείνει στις αίθουσες, δεν ειναι για DVD. Οπως ακριβώς τα είπε και ο Μήτσος. Καταπληκτικά εφφέ και ήχος. Λίγα απο τα συμπεράσματα που έβγαλα:

α) Η κόκα κόλα είναι 0.8L :woot:

β) Τα νάτσος με τυρί ειναι θεϊκά

γ) Τα χερούλια απο τις καρέκλες σηκώνονται και γίνονται καναπέτονας

δ) 2 λεπτά πριν τελειώσει η ταινία, ανοιγουν οι πόρτες εξόδου απο εναν κύριο με κοκκινο Tshirt.

λοιπον λεω να αρχισω να ποσταρω και εγω τις ταινιες που βλεπω γιατι βλεπω πολλες και ειναι κριμα να μην μεταδιδω τις γνωσεις μου στο θεμα:hang2:

πρωτον εμενα το terminator μου αρεσε πολυ:jump1: ισως επειδη ειμαι fan της τριλογιας απο παλια.

μετα μολις ειδα το night at the museum 2. 6/10 περασε χαλαρα η ωρα

πριν απο λιγες μερες ειδα τα 2 CONAN πολυ cultila οι ταινιες αλλα γενικα δεν λενε τπτ.ΑΥΤΟ που ξεχωριζει ειναι τα soundtrack που ειναι amazing και απο τον δικο μας πολυδουρη

παλι πριν απο λιγες μερες ειδα ενα invincible me τον Mark Wahlberg πλακα ειχε καλογυρισμενη ταινια

αυτα.συνεχεια εχουν το PAPILLON που λογικα ειναι πολυ καλη ταινια και το the birds γιατι δεν εχω δει καθολου Alfred και πρεπει

Terminator .

Ποσο φοβερη ταινια.

Ο τυπας μιλαμε ειχε οραμα.

Παροτι "αρχαια" για το σημερα effects , εχει απιστευτη ατμοσφαιρα και η μουσικη κολλαει θεικα .

Αν γυριζοταν σημερα αντι για τα απλα αλλα τοσο ταιριαστα synths του θα ειχε Linkin Park για ΟST.

πριν απο λιγες μερες ειδα τα 2 CONAN πολυ cultila οι ταινιες αλλα γενικα δεν λενε τπτ.ΑΥΤΟ που ξεχωριζει ειναι τα soundtrack που ειναι amazing και απο τον δικο μας πολυδουρη

To Conan The Barbarian είναι μία από τις πιό ατμοσφαιρικές και επικές ταινίες που γυριστεί ποτέ και με ένα OST που θεωρείται από τα καλύτερα στην ιστορία του κινηματογράφου.

Το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00 στην πλατεία Αριστοτέλους θα υπάρξει συναυλία αφιέρωμα απο την κρατική ορχήστα στον τεράστιο Βασίλη Πολυδούρη και θα παιχτούν scores από ταινίες όπως Conan, Starship Troopers, Hunt for Red Octomber και άλλες....δεν χάνεται το γεγονός.;)

Terminator .

Ποσο φοβερη ταινια.

Ο τυπας μιλαμε ειχε οραμα.

Παροτι "αρχαια" για το σημερα effects , εχει απιστευτη ατμοσφαιρα και η μουσικη κολλαει θεικα .

Αν γυριζοταν σημερα αντι για τα απλα αλλα τοσο ταιριαστα synths του θα ειχε Linkin Park για ΟST.

Με πολύ μικρό budget τότε...κάτι σαν b-movie θεωρούνταν.

Η σκηνή στο αστυνομικό τμήμα είναι milestone....

Με πολύ μικρό budget τότε...κάτι σαν b-movie θεωρούνταν.

.

Ούτε για αστείο, όσα χρειαστήκανε πέσανε.. Ο Arnold είναι γαμπρός των Kennedy, (ατέλειωτα χρήματα και σχεδόν γαλαζοαίματοι) μην το ξεχνάς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.