Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Το Hollywood έναν προσπαθεί έναν να προωθήσει -> http://www.imdb.com/name/nm0479471/ :hehe:

Δεν ξέρω, δεν τον πολυχωνεύω αυτόν. Όλο το ίδιο ύφος παίρνει, όταν τον πρωτοείδα στο Bobby τον θεώρησα καλό, αλλά όπου και να παίξει τελικά, ίδιος είναι...

Το Equilibrium πολύ καλή ταινία δράσης btw, από τις αγαπημένες :T:

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Το Hollywood έναν προσπαθεί έναν να προωθήσει -> http://www.imdb.com/name/nm0479471/ :hehe:

Δεν ξέρω, δεν τον πολυχωνεύω αυτόν. Όλο το ίδιο ύφος παίρνει, όταν τον πρωτοείδα στο Bobby τον θεώρησα καλό, αλλά όπου και να παίξει τελικά, ίδιος είναι...

Το Equilibrium πολύ καλή ταινία δράσης btw, από τις αγαπημένες :T:

Ελπιζω να τον πατησει κανα Transformer να γλυτωσουμε...:devil:

Doomsday

ξεκινησε καλα,αν και πρεπει να χω διαβασει ενα βιβλιο καποτε με πολυ παρομοιο σεναριο.

Η ταινια μεχρις ωτου πανε στο τοιχος ειναι οκ.

Οχι ανυπερβλητο επος αλλα ΟΚ.

Μετα?

Αποκτα κατι σεναριακες τρυπες -με το συμπαθειο- ΝΑ

η ιστορια γινεται παρωδια,εχουν ανακατεψει 6-7 ειδη ειδη ταινιων σε ενα.

70' b movies,28 days later,ταινιες με κυνηγητα αμαξιων,επικες ταινιες -βλεπε ιπποτες αλογατα καστρα κλπ- video game style οταν μπουκαρουν με τις στολες ειναι λες και βλεπεις movie adaptation κανενος FPS.

Γενικα?

Πασαλειμα,κουταμαρα και ΠΑΝΚΙΑ!

Οι "βαρβαροι" ειναι πανκια!:hehe:

ηθοποιοι με ερμηνειες απλα για να παρουν το μισθο και αντε γεια.

Harold & Kumar Go to White Castle - Τι τρισμέγιστη βλακεία ήταν αυτή, απορώ με το 7.2/10 του imdb. Δεν το βρήκα καθόλου αστείο. Ένα 5/10 και πολύ του είναι

Harold & Kumar Go to White Castle - Τι τρισμέγιστη βλακεία ήταν αυτή, απορώ με το 7.2/10 του imdb. Δεν το βρήκα καθόλου αστείο. Ένα 5/10 και πολύ του είναι

πιες οτι ηπιαν και αυτοι και ξαναδεστο.

θα σου φανει αριστουργημα.:hehe:

πιες οτι ηπιαν και αυτοι και ξαναδεστο.

θα σου φανει αριστουργημα.:hehe:

Δοκιμασμένο η λόγια του αέρα;

Γνωστός μου στις Εστίες μπορεί να το επιβεβαιώσει - κι εγώ ήμουν κάπως σαν τον racer όταν είδα την ταινία, κατόπιν προτροπής του.

gran torino

παρότι φαινόταν το low budget της ταινίας.......το budget δεν είναι αυτό που κάνει μια ταινία μοναδική.

9/10 γιατί απλά έχω δει και καλύτερες

Το Gran Torino -συμφωνα με τα λεγομενα του θεοθεου-θα ειναι η τελευταια ταινια που συμμετασχει και ο ιδιος σαν ηθοποιος.

Νταξ για 9 δεν ειναι ,αλλα καταλαβαινω.

edit:ναι το Equilibrium ειναι πολυ καλο,αλλα κυκλοφορησε κοντα με το Matrix και πηγε ακλαφτο.

το 5 το βαλες για κακο?

γιατι 5=μετριο στη κλιμακα του 10:hmm:

Ο πύργος της κολάσεως 1974 απλά μια ταινία δράσης που δεν ξεπερνιέται εύκολα 8.5/10

terminator 4 the salvation πολύ καλύτερο από το 3Αρκετή δράση και καλά εφέ 7/10

Solstice 6.5/10 οχι και τοσο καλη ταινια,για 8ριλερ λιγο σασπενς.Low budget movie

Ι Am Sam

Υπέροχη ερμηνεία από Sean Penn, πολύ καλή και Michelle Pfeiffer, την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.