Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Οχί

τοποθετείται πιο παλια και τελειώνει περίπου οταν ξεκινάει η ένωση της ομάδας απο τον Xavier αλλά δεν έχει σχεση σεναριακά με xmen.

Δεστο.

X-Men 2 7.5/10

X-Men 3 7.7/10 :pleasantry:

To Origins: Wolverine είναι συνέχεια του 3;

Όχι, είναι η αρχή των X-Men και πιο συγκεκριμένα του Wolverine.

Edit: τώρα είδα ότι σου απαντήσανε :p

Bad Boys 1 (δεν το είχα δει ποτέ ολόκληρο) Πολύ ωραία ταινία :) (Και πολύ ωραία η Tea Leoni στα νιάτα της :inlove:)

και το 1 αλλα και το 2 ειναι απίστευτες ταινιες...τις εχω δει πολλες φορες αλλα καθε φορα που τις παιζει η Τν ειναι σαν να τις βλεπω πρωτη φορα :)

night at the museum 2(δεν ηξερα οτι υπηρχε και 1...)

νταξει ο ben stiller σωζει τη ταινια.

5.5/10

βλεπεται,εχει 5-6 σκηνες γελιου,αλλα μεχρι εκιε.ειναι για παιδακια γενικα...

Υ.Γ. δεν ηξερα οτι το 1937 υπηρχαν στρινγκ :hehe:

Είδα το Sex Drive (Unrated) - Πολύ γέλιο, μου άρεσε περισσότερο από το American Pie :drool:

Όχι ρε μαν,καμία επαφή, και τα 7 American Pie ήταν καλύτερα σε γέλιο απ αυτό(ειδικά τα πρώτα 3 είναι by default)

My Life In Ruins, μία απλά ευχάριστη ταινία, πέρασε ωραία η ώρα :)

Inside Man - Δεν ξετρελάθηκα, περίμενα κάτι αρκετά καλύτερο. 7/10

Όχι ρε μαν,καμία επαφή, και τα 7 American Pie ήταν καλύτερα σε γέλιο απ αυτό(ειδικά τα πρώτα 3 είναι by default)

Εντάξει, δεν είπα ότι δεν ήταν καλό το A.P., όλα βλέπονται ευχάριστα :laughing:. Μόνο το 1 έχω δει, πρέπει να δω και τα υπόλοιπα :to_pick_ones_nose:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.