Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Illuminati... Καλύτερο από το da vinci. Καλύτερο απ’ότι περίμενα από αυτά που διάβαζα.

Όσοι το είδατε, είχε πολύ καλή εικόνα το film ή είχε καλό προβολέα ο κινηματογράφος που πήγα;

(Πάρα πολύ καλή δουλειά στους υπότιτλους)

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Illuminati... Καλύτερο από το da vinci. Καλύτερο απ’ότι περίμενα από αυτά που διάβαζα.

Όσοι το είδατε, είχε πολύ καλή εικόνα το film ή είχε καλό προβολέα ο κινηματογράφος που πήγα;

Χάλια είχε το film. Μήπως πήγες σε αυτόν που κάνει ψηφιακή προβολή; (δε θυμάμαι ποιος ήταν γμτ)

Χάλια είχε το film. Μήπως πήγες σε αυτόν που κάνει ψηφιακή προβολή; (δε θυμάμαι ποιος ήταν γμτ)

Αθήναιον, στο τέλος της Βασ. Σοφίας (διασταύρωση με Αλεξάνδρας).

Αθήναιον, στο τέλος της Βασ. Σοφίας (διασταύρωση με Αλεξάνδρας).

Δε νομίζω πως ήταν αυτός, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι.

Είδα το Das Leben der Anderen.. πολύ καλό, ειδικά το τέλος :T:

Και το Tropic Thunder - πολύ γέλιο, πολλή καφρίλα. Πέρασε ευχάριστα η ώρα.:p:T:

Μόνο σοβαρές ταινίες λέμε... Κανά καλό πορνό δεν βλέπεται...? :sarcastic:

Λοιπόν χθες αργά είδα ξανά το infernal affairs, το κινέζικο, όχι το αμερικάνικό (του Σκορτσέζε που είναι μούφα)...

Πραγματικά, το πρώτο μέρος της τριλογίας, το κατατάσσω στις καλύτερες ταινίες που έχω δει... λέω μέχρι το Σ/Κ να δω και τα άλλα δυο μέρη...

Είδα το Das Leben der Anderen.. πολύ καλό, ειδικά το τέλος :T:

Εκπληκτικό! Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει (πατάει κάτω, χαλαρά, το "Goodbye Lenin!")

Μούφα;

Το σχόλιο δεν ήταν για την ταινία, αλλά για αυτά που τραβήξανε οι εβραίοι τότε.

Σαν ταινία τρώγεται.

Εγω το ειδα στο ODEON και πραγματικα ειχε απιστευτη αναλυση το film....πολυ καλο..!

Το σχόλιο δεν ήταν για την ταινία, αλλά για αυτά που τραβήξανε οι εβραίοι τότε.

Σαν ταινία τρώγεται.

επειδη δεν το χω δει,ειναι προπαγανδα αλα Spielberg ή πιο αντικειμενικο?

paycheck. Ωραία ταινία για να περάσεις την ώρα σου :)

Και εγώ το είδα σήμερα, για πολλοστή φορά! Απλά μου αρέσει σαν ταινία, άσχετα αν δεν έχει κάτι να πει.

Επίσης, είδα το XXX: The next generation, ψεύτικο άλλα ευχάριστο

Και το Yes Man, με τον Jim Carrey. Μου έφτιαξε τη διάθεση παραδόξως.

Εγω το ειδα στο ODEON και πραγματικα ειχε απιστευτη αναλυση το film....πολυ καλο..!

Αυτός την είχε.. Σου καλάρεσε το 2k ε; :p

Είδα το Wrestler.. Μου άρεσε πολύ, ένα 8αράκι το παίρνει άνετα :yes4:

Μήπως πήγες σε αυτόν που κάνει ψηφιακή προβολή;

Nαί. Τελικά είχε ψηφιακή προβολή. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.