Nephiλiμ Μάϊος 15, 2009 #1861 Μάϊος 15, 2009 ολα σχεδον-εκτος του κωδικα- τα βιβλια του αναλογα με τη χωρα αλλαζαν τιτλο.
Jaco Μάϊος 15, 2009 #1862 Μάϊος 15, 2009 angels & demons ειναι το επισημο ονομα της ταινιαςβεβαια οι ελληνες για να βγαλουν και απο τη μυγα ξυγκι το ονομασαν σε κατι πιο πιασαρικοTo illuminati, όπως το έχουν ονομάσει, είναι από το πρώτο βιβλίο του Dan Brown (ομώνυμο)... τώρα την ταινία γιατί δεν την ονόμασαν και κανονικά έτσι, ποιος ξέρει... ίσως δεν τα βρήκαν στα λεφτά με τον Brown, γι' αυτό λένε έχει αρκετές αποκλίσεις από το βιβλίο και γι' αυτό το όνομα του Brown δεν αναφέρεται στους συγγραφείς του σεναρίου...Όσο για αποτυχημένες μεταφράσεις τίτλων, για μένα μια είναι η κορωνίδα...:Blues Brothers = Οι ατσίδες με τα μπλεΑυτός που το έκανε αυτό το έγκλημα, θα έπρεπε να κρεμαστεί στο Σύνταγμα...
Nephiλiμ Μάϊος 15, 2009 #1863 Μάϊος 15, 2009 To illuminati, όπως το έχουν ονομάσει, είναι από το πρώτο βιβλίο του Dan Brown (ομώνυμο)... τώρα την ταινία γιατί δεν την ονόμασαν και κανονικά έτσι, ποιος ξέρει... ίσως δεν τα βρήκαν στα λεφτά με τον Brown, γι' αυτό λένε έχει αρκετές αποκλίσεις από το βιβλίο και γι' αυτό το όνομα του Brown δεν αναφέρεται στους συγγραφείς του σεναρίου...Όσο για αποτυχημένες μεταφράσεις τίτλων, για μένα μια είναι η κορωνίδα...:Blues Brothers = Οι ατσίδες με τα μπλεΑυτός που το έκανε αυτό το έγκλημα, θα έπρεπε να κρεμαστεί στο Σύνταγμα...χαχα.χθες το συζηταγαμε αυτο το θεμα.και ναι οι Ατσιδες με τα μπλε ειναι το πιο ακυρο εβερ.Illuminati βγηκε στα ελληνικα σινεμα.στο εξωτερικο-πλην μερικων χωρων οπως πχ Γερμανια- βγηκε οπως και η επισημη ονομασια της ταινιας ,Angels And Demons.βλεπε επισης ελληνικος τιτλος : Αρκτικος Κυκλοςoriginal: Deception Point!
dellman Μάϊος 15, 2009 #1864 Μάϊος 15, 2009 Yπάρχει και πιο άκυρος τίτλοςMY STEPMOTHER IS AN ALIEN= Η σεξογήινη
Nephiλiμ Μάϊος 15, 2009 #1865 Μάϊος 15, 2009 μπααα.οι αλλοι φοραγαν μαυρα και τραγουδαγαν blues,και τους βαφτησαν απο αδερφια"οχι μονο ατσιδες,αλλα οτι φοραγαν και μπλε.
ΝTG Μάϊος 15, 2009 #1866 Μάϊος 15, 2009 dellman - nephilim ....0....-....1 Tουλαχιστον βαση τιτλου ...ο "νονος" της σεξογηινης την ειδε κιολας
ΓιαγκΤ Μάϊος 15, 2009 #1867 Μάϊος 15, 2009 To illuminati, όπως το έχουν ονομάσει, είναι από το πρώτο βιβλίο του Dan Brown (ομώνυμο)... τώρα την ταινία γιατί δεν την ονόμασαν και κανονικά έτσι, ποιος ξέρει... ίσως δεν τα βρήκαν στα λεφτά με τον Brown, γι' αυτό λένε έχει αρκετές αποκλίσεις από το βιβλίο και γι' αυτό το όνομα του Brown δεν αναφέρεται στους συγγραφείς του σεναρίου...Όσο για αποτυχημένες μεταφράσεις τίτλων, για μένα μια είναι η κορωνίδα...:Blues Brothers = Οι ατσίδες με τα μπλεΑυτός που το έκανε αυτό το έγκλημα, θα έπρεπε να κρεμαστεί στο Σύνταγμα...Σε έχω : PThe Song Remains the Same = Ένα ζέπελιν γεμάτο τραγούδια, με τον Led Zeppelin
Kostas007 Μάϊος 15, 2009 #1868 Μάϊος 15, 2009 fast & furious=οι μαχητες των δρομων 4.ουτε μαχητες βλεπω,ουτε δρομους ουτε 4 :man_in_love:ειδα το Ninth gate.καλο ητανπεριμενα να δω κατι πολυ τραγικο.ειχε αρκετα καλη πλοκη με περιεργη ατμοσφαιρα που σε κραταγε στη τσιτακαλουτσικος ο τζονης ο ντεπ.6.5/10
deninho Μάϊος 16, 2009 #1870 Μάϊος 16, 2009 Red BaronΣαν παιχνίδι ξεκίνησε ο 1ος παγκόσμιος, για τον προικισμένο βαρόνο και την παρέα του. Η ωριμότητα ήρθε με την διαπίστωση ότι ο πόλεμος δεν είναι παιχνίδι για αυτούς που πολεμούν. Μια καλή ταινία για έναν τυπάκο που αποκλείεται να μην συμπαθήσεις. ότι είπε ο κύριος από πάνω Me liked. 7/10
racer Μάϊος 16, 2009 #1871 Μάϊος 16, 2009 βαζεις στο Pulp Fiction 8/10 και στο illuminati 8.5 ????ειναι υποκειμενικο το θεμα, αλλα νομιζω οι δυο αυτες ταινιες απλα δεν συγκρινονται...Μα και οι γονείς μου που είδαν το Pulp, δεν ξετρελάθηκαν.. Σοβαρά τώρα, τι το ιδιαίτερο είχε; :baby:
Maximus Μάϊος 16, 2009 #1872 Μάϊος 16, 2009 Τόλμησε να κάνει πολλά, μαζί με το Reservoir Dogs. Και όπως και να το κάνουμε, είναι απίστευτοι όλοι εκεί μέσα. Ξαναδές το μετά από 3-4 χρόνια, ίσως το εκτιμήσεις καλύτερα (μου έχει συμβεί αρκετές φορές)
Kostas007 Μάϊος 16, 2009 #1873 Μάϊος 16, 2009 γενικα πρεπει να σ αρεσει και το στυλακι του tarantino αν και ειναι πιο νορμαλ απο τις αλλες του ταινιες.αλλα γενικα εχει μεινει στην ιστορια και για τις ατακες,και για τη μουσικη και για πολλα σκηνικα καφριλας μεσα!
RootX Μάϊος 16, 2009 #1875 Μάϊος 16, 2009 ^^ Εντάξει, τίτλος, πρωταγωνιστής και trailer "φώναζαν" μην με δεις.
Jaco Μάϊος 16, 2009 #1876 Μάϊος 16, 2009 Την πάτησα με την γνωστή "ταμπέλα" που φέρουν όλες οι κωμωδίες από το 1970...Η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς!!!"Yo dawg, I herd you like comedies. So I put some $hit in the comedy, so when you see the comedy you see how $hit it is"Πάντως έχω πολύ καιρό να δω καλή κωμωδία... :giveup:
RootX Μάϊος 16, 2009 #1877 Μάϊος 16, 2009 Πάντως έχω πολύ καιρό να δω καλή κωμωδία... :giveup:Δες το Ghost Town αν δεν το έχεις δει.Δεν είναι η κωμωδία της χρονιάς, αλλά βλέπεται ευχάριστα.
Maximus Μάϊος 16, 2009 #1878 Μάϊος 16, 2009 Αν σου αρέσει το κάφρικο χιούμορ - Tropic Thunder. Είναι έπος
dellman Μάϊος 16, 2009 #1879 Μάϊος 16, 2009 Οκ θυμήθηκα πως είναι οι καμμένες ταινίεςΌΤαν οι ρόδες χορεύουν. ΑΠλά όσες φορές και να τη δω λέω ότι δεν υπάρχει. http://www.youtube.com/watch?v=-PVBPXtQFno
ΓιαγκΤ Μάϊος 16, 2009 #1880 Μάϊος 16, 2009 Powder BlueΚλάψε με μάνα κλάψε με να δεις καημό που βγάζω. : )Να μου παρουσιάσεις μια ιστορία που στην εξέλιξη της να είναι θλιβερή, το καταλαβαίνω.Να δραματοποιήσεις όμως μερικές, με αυτοσκοπό την θλίψη, μόνο απέχθεια μπορείς να προκαλέσεις.Υ.Γ Δεν ξέρω αν την ντουμπλάρανε. Εκείνο που ξέρω είναι, ότι η γυναίκα έχει ένα από τα καλύτερα σώματα που έχω δει. Σε τέλεια φόρμα, με εκπληκτική γράμμωση, χωρίς όγκο, άνετα σαρώνει οποιανδήποτε διαγωνισμό fitness
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.