Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
angels & demons ειναι το επισημο ονομα της ταινιας

βεβαια οι ελληνες για να βγαλουν και απο τη μυγα ξυγκι το ονομασαν σε κατι πιο πιασαρικο

To illuminati, όπως το έχουν ονομάσει, είναι από το πρώτο βιβλίο του Dan Brown (ομώνυμο)... τώρα την ταινία γιατί δεν την ονόμασαν και κανονικά έτσι, ποιος ξέρει... ίσως δεν τα βρήκαν στα λεφτά με τον Brown, γι' αυτό λένε έχει αρκετές αποκλίσεις από το βιβλίο και γι' αυτό το όνομα του Brown δεν αναφέρεται στους συγγραφείς του σεναρίου...

Όσο για αποτυχημένες μεταφράσεις τίτλων, για μένα μια είναι η κορωνίδα...:

Blues Brothers = Οι ατσίδες με τα μπλε

Αυτός που το έκανε αυτό το έγκλημα, θα έπρεπε να κρεμαστεί στο Σύνταγμα...

To illuminati, όπως το έχουν ονομάσει, είναι από το πρώτο βιβλίο του Dan Brown (ομώνυμο)... τώρα την ταινία γιατί δεν την ονόμασαν και κανονικά έτσι, ποιος ξέρει... ίσως δεν τα βρήκαν στα λεφτά με τον Brown, γι' αυτό λένε έχει αρκετές αποκλίσεις από το βιβλίο και γι' αυτό το όνομα του Brown δεν αναφέρεται στους συγγραφείς του σεναρίου...

χαχα.

χθες το συζηταγαμε αυτο το θεμα.και ναι οι Ατσιδες με τα μπλε ειναι το πιο ακυρο εβερ.

Illuminati βγηκε στα ελληνικα σινεμα.

στο εξωτερικο-πλην μερικων χωρων οπως πχ Γερμανια- βγηκε οπως και η επισημη ονομασια της ταινιας ,Angels And Demons.

βλεπε επισης

ελληνικος τιτλος : Αρκτικος Κυκλος

original: Deception Point!

μπααα.

οι αλλοι φοραγαν μαυρα και τραγουδαγαν blues,και τους βαφτησαν απο αδερφια"οχι μονο ατσιδες,αλλα οτι φοραγαν και μπλε.

dellman - nephilim

....0....-....1

Tουλαχιστον βαση τιτλου ...ο "νονος" της σεξογηινης την ειδε κιολας :p

Σε έχω : P

The Song Remains the Same = Ένα ζέπελιν γεμάτο τραγούδια, με τον Led Zeppelin

fast & furious=οι μαχητες των δρομων 4.ουτε μαχητες βλεπω,ουτε δρομους ουτε 4 :man_in_love:

ειδα το Ninth gate.καλο ηταν

περιμενα να δω κατι πολυ τραγικο.ειχε αρκετα καλη πλοκη με περιεργη ατμοσφαιρα που σε κραταγε στη τσιτα

καλουτσικος ο τζονης ο ντεπ.

6.5/10

Red Baron

Σαν παιχνίδι ξεκίνησε ο 1ος παγκόσμιος, για τον προικισμένο βαρόνο και την παρέα του.

Η ωριμότητα ήρθε με την διαπίστωση ότι ο πόλεμος δεν είναι παιχνίδι για αυτούς που πολεμούν.

Μια καλή ταινία για έναν τυπάκο που αποκλείεται να μην συμπαθήσεις.

ότι είπε ο κύριος από πάνω :) Me liked. 7/10

βαζεις στο Pulp Fiction 8/10 και στο illuminati 8.5 ????

ειναι υποκειμενικο το θεμα, αλλα νομιζω οι δυο αυτες ταινιες απλα δεν συγκρινονται...

Μα και οι γονείς μου που είδαν το Pulp, δεν ξετρελάθηκαν.. Σοβαρά τώρα, τι το ιδιαίτερο είχε; :baby:

Τόλμησε να κάνει πολλά, μαζί με το Reservoir Dogs. Και όπως και να το κάνουμε, είναι απίστευτοι όλοι εκεί μέσα. Ξαναδές το μετά από 3-4 χρόνια, ίσως το εκτιμήσεις καλύτερα (μου έχει συμβεί αρκετές φορές) :T:

γενικα πρεπει να σ αρεσει και το στυλακι του tarantino αν και ειναι πιο νορμαλ απο τις αλλες του ταινιες.

αλλα γενικα εχει μεινει στην ιστορια και για τις ατακες,και για τη μουσικη και για πολλα σκηνικα καφριλας μεσα!

^^

Εντάξει, τίτλος, πρωταγωνιστής και trailer "φώναζαν" μην με δεις. :hehe:

Την πάτησα με την γνωστή "ταμπέλα" που φέρουν όλες οι κωμωδίες από το 1970...

Η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς!!!
"Yo dawg, I herd you like comedies. So I put some $hit in the comedy, so when you see the comedy you see how $hit it is"

Πάντως έχω πολύ καιρό να δω καλή κωμωδία... :giveup:

Πάντως έχω πολύ καιρό να δω καλή κωμωδία... :giveup:

Δες το Ghost Town αν δεν το έχεις δει.

Δεν είναι η κωμωδία της χρονιάς, αλλά βλέπεται ευχάριστα.

Powder Blue

Κλάψε με μάνα κλάψε με να δεις καημό που βγάζω. : )

Να μου παρουσιάσεις μια ιστορία που στην εξέλιξη της να είναι θλιβερή, το καταλαβαίνω.

Να δραματοποιήσεις όμως μερικές, με αυτοσκοπό την θλίψη, μόνο απέχθεια μπορείς να προκαλέσεις.

Υ.Γ Δεν ξέρω αν την ντουμπλάρανε. Εκείνο που ξέρω είναι, ότι η γυναίκα έχει ένα από τα καλύτερα σώματα που έχω δει. Σε τέλεια φόρμα, με εκπληκτική γράμμωση, χωρίς όγκο, άνετα σαρώνει οποιανδήποτε διαγωνισμό fitness

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.